kwarki- szczury niebieskookie
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: kwarki- szczury niebieskookie
Faktycznie biedny ten ziomal, usytuowanie tych zmian utrudnia pomoc. Tak sobie myślę , czy nie dałoby się tego cienkiego , twardego pręta na progu klatki zabezpieczyć czymś , co będzie łagodniejsze w kontaktach z obolałymi stópkami Stefka ..? 

[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
ba, ale to jest jeden szczebel; w klatce drzwiczek jest troje a szczebli do wiszenia… w ogóle dopiero teraz widzę ile wokół jest twardych kantów które czyhają na delikatne szczurze łapki. Nasza przestrzeń życiowa i tak już dziwnie wygląda, bo w różniastych miejscach są porozkładane „miękkości” – jest w tym nawet jakaś perwersyjna ironia, bo nigdy nie widziałam sensu w istnieniu takich łazienkowych dywaników i „berecików dla sraczyków” tymczasem teraz, mam takich cudów kilka i to w miejscach zupełnie zaskakujących. Przekonałam się bowiem że te, które kupuję w szmateksach, są rewelacyjnej jakości i dobrze sprawdzają się w kontakcie z niszczycielskimi zapędami szkodników (no i piorą się znakomicie a zrobiony z tego hamak też bardzo się hołocie podoba).
niech ktoś zabierze ode mnie te szczury! Mam ich dość!!!!!!
Zobaczcie: w tym żółtym, jest porcja, którą zostawiłam dla siebie, na spodku jest to, co zrobili ze swoją porcją Darek i Dolarek, w białej miseczce: Stefulowi nie dość wyssania z malin jogurtu! Jeszcze koniecznie trzeba nawalić do miski kupę, żebym już nie miała wątpliwości co on o malinach myśli!

Dla porządku dodam, że talerzyk JerzoBlessoGacka wyglądał podobnie, tylko go wrzuciłam do zlewu, zanim ze złością złapałam za aparat.
I tak jest ze wszystkim. Jak im dałam razowy kuskus z odrobiną masła dla apetytu i ziołami dla zdrowia, po dwóch godzinach przestraszyłam się, że mi się robactwo zalęgło a to był wyssany i koperek i inne zielsko... wyglądało jak małe czarne robaczki, bo chciałam draństwo przechytrzyć i posiekałam drobniusieńko...
Buuuuuuuuuuuuuu
, niech mnie ktoś przytuliiiiiiiii (ale koniecznie ktoś, kto to rozumie !)
Zobaczcie: w tym żółtym, jest porcja, którą zostawiłam dla siebie, na spodku jest to, co zrobili ze swoją porcją Darek i Dolarek, w białej miseczce: Stefulowi nie dość wyssania z malin jogurtu! Jeszcze koniecznie trzeba nawalić do miski kupę, żebym już nie miała wątpliwości co on o malinach myśli!

Dla porządku dodam, że talerzyk JerzoBlessoGacka wyglądał podobnie, tylko go wrzuciłam do zlewu, zanim ze złością złapałam za aparat.
I tak jest ze wszystkim. Jak im dałam razowy kuskus z odrobiną masła dla apetytu i ziołami dla zdrowia, po dwóch godzinach przestraszyłam się, że mi się robactwo zalęgło a to był wyssany i koperek i inne zielsko... wyglądało jak małe czarne robaczki, bo chciałam draństwo przechytrzyć i posiekałam drobniusieńko...
Buuuuuuuuuuuuuu

biedactwo...przyjmij współczujące głaski
u nas siostrzyczki lubią świeży koperek - sam i z ziemniaczkami, natkę też.
ale jak jedzą owocowy jogurt , to drobinkami owocków mam zapluty cały metr kwadratowy podłogi(stołu , kolan ehh
)
za ziomala z Wrocławia bardzo się moje panny wstydzą i nawołują o opamiętanie!

u nas siostrzyczki lubią świeży koperek - sam i z ziemniaczkami, natkę też.
ale jak jedzą owocowy jogurt , to drobinkami owocków mam zapluty cały metr kwadratowy podłogi(stołu , kolan ehh

za ziomala z Wrocławia bardzo się moje panny wstydzą i nawołują o opamiętanie!

[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
-
Ta kupa to niczym wisienka na torcie... Zwieńczenie szczurzej złośliwości 

Dlatego ja się nie bawię w przygotowywanie szczurzych dań typu kasza gryczana z warzywami, bo po co, skoro warzywa i tak trafią nietknięte do ściółki
Osobno wieczorem dostają kaszę/ryż/kuskus/makaron, osobno rano warzywa. I zjadają, bez łaski 
Głaski dla chłopaków, szczególnie dla biednego Stefka z jego łapkami!

Głaski dla chłopaków, szczególnie dla biednego Stefka z jego łapkami!
[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size]
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
...wisienka wpuszczona w malinybiedactwo...przyjmij współczujące głaskiTa kupa to niczym wisienka na torcie...Ach, dzięki wielkie.Głaski dla chłopaków, szczególnie dla biednego Stefka z jego łapkami!
Czujemy się wygłaskani i nam lepiej.![]()
Te łajzy z zieleniny lubią tylko melisę i miętę (a Stefek, nawet tego nie) , natkę pietruszki, koperek i inne takie, które dostają w „gałązkach” raczej traktują jak niezłą zabawkę.

...luuudzie
a cóż sie z tym postem porobiło???? cytat w cytacie, cytatem podparty...to nie moja wina! ja dobrze chciałam 

Nue ma rację - jako organizator imprezy zawaliłaś sprawę.
Wystawiłaś do walki zawodnika z kategorii piórkowej z zawodnikiem wagi ciężkiej. Nic dziwnego, że maliny zostały znokautowane. Widownia najwyraźniej woli Tysona, toteż przeciwnika wygwizdała i ..... no właśnie
.
A jakbyś sparowała maliny z czymś czego nie lubią jeszcze bardziej ? Maliny święciłyby triumfy !
(śmieję się, śmieję, na szczęście takich probemów nie mam, całe towarzystwo u mnie jerzyny i owoce pałaszuje ze smakiem; ale też trzymam się zasady dobre z dobrym, lepsze z lepszym, a średnie ze średnim, bo wiadomo, że pomidor nie wygra z buraczkiem, więc z buraczkiem startują wysoko plasowane ogórek lub papryka, pomidor natomiast jest w stanie położyć na deski seler, a seler ma szansę powalczyć z korzeniem pietruszki itp.)
Wystawiłaś do walki zawodnika z kategorii piórkowej z zawodnikiem wagi ciężkiej. Nic dziwnego, że maliny zostały znokautowane. Widownia najwyraźniej woli Tysona, toteż przeciwnika wygwizdała i ..... no właśnie

A jakbyś sparowała maliny z czymś czego nie lubią jeszcze bardziej ? Maliny święciłyby triumfy !

(śmieję się, śmieję, na szczęście takich probemów nie mam, całe towarzystwo u mnie jerzyny i owoce pałaszuje ze smakiem; ale też trzymam się zasady dobre z dobrym, lepsze z lepszym, a średnie ze średnim, bo wiadomo, że pomidor nie wygra z buraczkiem, więc z buraczkiem startują wysoko plasowane ogórek lub papryka, pomidor natomiast jest w stanie położyć na deski seler, a seler ma szansę powalczyć z korzeniem pietruszki itp.)
Ooo dołączam się do ubolewań nad niewdzięcznością szczurzego rodu:)Dlatego ja się nie bawię w przygotowywanie szczurzych dań typu kasza gryczana z warzywami, bo po co, skoro warzywa i tak trafią nietknięte do ściółkiOsobno wieczorem dostają kaszę/ryż/kuskus/makaron, osobno rano warzywa. I zjadają, bez łaski
My tu do nich, z sercem ,z malinką na dłoni ....

+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
..a one do nas z kupa na kark i kolana
ehh, wybrzydzają 

czy ja dobrze wyśledziłam że się coś nowego małego pojawiło? 

ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
alken pisze:czy ja dobrze wyśledziłam że się coś nowego małego pojawiło?

nowe, małe i się pojawiło ? a my też się będziemy cieszyć czy zachowasz tylko dla siebie ? 

-
Fotki są u mnie w wątku ^^ Ale fantastyczne małe cudo!!!
Odmienna, jesteś wielka!
Odmienna, jesteś wielka!