Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
uuu to niefajnie. ja to bym mogła siedzieć sto lat w słońcu i nic j żałuję że w Polsce nie ma takich kosmetyków wybielających jak w Japonii na przykład <3 co ja bym dała za taki krem...
Są. Używam ich na imprezach, albo sesjach zdjęciowych, czy cosplay'u lub takich wyjściach nastawionych na stylistykę lolity, czy czegoś takiego. Szkoda mi na nie kasy, żeby na co dzień je nakładać. Zwykły biały podkład do charakteryzacji- znajdziesz go w sklepach z akcesoriami do charakteryzacji i w necie. Ale swoją cenę ma- ok. 60zł... A ja za mój "codzienny" daję 10zł i wystarcza tubka na dwa miesiące...
Widzę, że podobne upodobania mamy
Ze mną: Chibi, Riku, Shinju, Kambru, Arai, Chiki, Hagu, Sukui
Za TM: Akai, Filip, Aida, Naka, Lucy, Labisia, Kate, Mariusz, Nezumi, Doku, Haya
Mhm, ale mi chodzi bardziej o kosmetyki do pielęgnacji niż do makijażu. A co do upodobań to tak, owszem, podoba mi się jasna cera chociaż czasem się wkurzam jak mi ktoś na ulicy mówi "gdzie byłaś jak słońce świeciło" albo bardziej chamskie rzeczy ale nawet jakbym bardzo chciała to i tak się nie opalę więc w d*** to mam
Ale to nie ma być polar Coś zwiewnego
Rudy-rudy też mi wychodził Ale nie mam fotek.
Ja już koloru zmieniać nie będę, ponieważ czarny jest uniwersalny i pasuje do wszystkiego. Bardzo mi się podobały moje czerwone włosy, ale kiedy zaczęłam na siebie zakładać coś więcej niż czerń- stwierdziłam, że nie zostanę przy nim. No bo jak to wygląda: czarna spódniczka, różowa bluzka i czerwone włosy?... Nie pasuje Nio i zmieniłam na czerń i o wiele lepiej się czuję
Btw.- uwierzycie, jeśli Wam powiem, że jestem naturalną blondynką?
Ze mną: Chibi, Riku, Shinju, Kambru, Arai, Chiki, Hagu, Sukui
Za TM: Akai, Filip, Aida, Naka, Lucy, Labisia, Kate, Mariusz, Nezumi, Doku, Haya