Weselnik :>
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Weselnik :>
No już pędzę na Suwałki

Ze mną: Chibi, Riku, Shinju, Kambru, Arai, Chiki, Hagu, Sukui
Za TM: Akai, Filip, Aida, Naka, Lucy, Labisia, Kate, Mariusz, Nezumi, Doku, Haya
Za TM: Akai, Filip, Aida, Naka, Lucy, Labisia, Kate, Mariusz, Nezumi, Doku, Haya
- susurrement
ja teżOgoniasta pisze:Tak sobie czytam o tych matematykach, fizykach...i się bardzo weselę, że szkołę mam już za sobą!![]()
bo studia to już kompletnie inna bajka..
ze mną 1+3 szczurze łobuziaki, 3 króliki, jeż, chomik i dwa piesy
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
Zalezy jakie... ja na studiach w sumie zaliczyłam 3 semestry fizyki, 4 semestry matematyki wyższej i semestr matematyki dyskretnej... poza tym jakies takie inne cosie, np. teoretyczne podstawy informatyki (czyli tez liczenie) itp... Co nie zmienia faktu ze na studiach jakies to było ciekawsze...susurrement pisze:ja teżOgoniasta pisze:Tak sobie czytam o tych matematykach, fizykach...i się bardzo weselę, że szkołę mam już za sobą!![]()
bo studia to już kompletnie inna bajka..
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Co topin3ska pisze: matematyki dyskretnej
To matematyka dotycząca kryptografii, kombinatoryki i teorii grafów. Generalnie rzecz biorąc nie wspominam tego akurat działu matematyki najlepiejogonowa pisze:Co topin3ska pisze: matematyki dyskretnej?
jeżu. pineska, nie mów mi nic o grafach. od początku wakacji próbuję się za nie wziać.. a zeszyt mam pół metra dalej 

I TAK UMRZESZ.
Piekę muffinki.
Czekoladowo-wiśniowe już wyjęte z piekarnika, a cebula do cebulowo-szynkowo-serowych stygnie na patelni, zaraz biorę się do roboty.
A jutro cudowny dzień, ach, ach!
(...) szczurki nie znają dobrych manier. Ale chłopcy powinni.
Moje kapturowe szczęście: Dziunia[']; Koko['] i Kiki[']
Kokosanki: Nika['], Lala['] i Mila
Moje kapturowe szczęście: Dziunia[']; Koko['] i Kiki[']
Kokosanki: Nika['], Lala['] i Mila
Agata, nie kuś, bo niedaleko całkiem mieszkaszAgata pisze:Piekę muffinki.Czekoladowo-wiśniowe już wyjęte z piekarnika, a cebula do cebulowo-szynkowo-serowych stygnie na patelni, zaraz biorę się do roboty.
![]()
Podaj tylko adres Agata, a będę za 30 sekund pod drzwiamipin3ska pisze:Agata, nie kuś, bo niedaleko całkiem mieszkaszAgata pisze:Piekę muffinki.Czekoladowo-wiśniowe już wyjęte z piekarnika, a cebula do cebulowo-szynkowo-serowych stygnie na patelni, zaraz biorę się do roboty.
![]()
A jutro cudowny dzień, ach, ach!(niedaleko jak na takie dobre muffinki)
Stworzenie bezszczurowe.
Agata przezornie zniknełaMinoo pisze:Podaj tylko adres Agata, a będę za 30 sekund pod drzwiamipin3ska pisze:Agata, nie kuś, bo niedaleko całkiem mieszkaszAgata pisze:Piekę muffinki.Czekoladowo-wiśniowe już wyjęte z piekarnika, a cebula do cebulowo-szynkowo-serowych stygnie na patelni, zaraz biorę się do roboty.
![]()
A jutro cudowny dzień, ach, ach!(niedaleko jak na takie dobre muffinki)
Mam Flosa!! 
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Zrobiłam interes życia
. Strasznie, strasznie, strasznie, strasznie, strasznie, strasznie się cieszę
.
Pochwal sie, bo nas tu ciekawosc rozpieraogonowa pisze:Zrobiłam interes życia. Strasznie, strasznie, strasznie, strasznie, strasznie, strasznie się cieszę
.
Dostanę od Bablisia wolierę (tego wielkiego tandema
) i do tego wezmę Chorche i Benitto
. Taka wielka woliera
... za darmo. Strasznie się cieszę, że mi Babli powiedziała. I mama zgodziła się jeszcze na nich dwóch
.
A myslalam, ze boisz sie łączenia... Widac chodziło tylko o cene...ogonowa pisze:Dostanę od Bablisia wolierę (tego wielkiego tandema) i do tego wezmę Chorche i Benitto
. Taka wielka woliera
... za darmo. Strasznie się cieszę, że mi Babli powiedziała. I mama zgodziła się jeszcze na nich dwóch
.