Śmietnik :D / Prawie SB

Tylko tu pogadasz na różne tematy (prawie bez ograniczeń)!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Sheeruun

Re: Śmietnik :D / Prawie SB

Post autor: Sheeruun »

Taa, i weź tu zrób w pokoju porządki. Zabrałam się do sprzątania w komodzie.. jako że moje ciuchy mieszczą się w dwóch szufladach, a pozostałe dwie zawalone są śmieciami (torebki do prezentów, stare koszulki i cholera wie co jeszcze) zaproponowałam matce, żeby przeniosła swoje ciuchy do szuflad, a ja do szafki w której teraz one są, wsadzę drukarkę, swój plecak itp.
Co usłyszałam?
Oczywiście NIE! Ma być tak jak jest!
Nie chcę już tu mieszkać, wrr. Nie dość, że pokój to klitka, magazyn śmieci całej rodziny i ich ciuchów, to jeszcze jak chcę coś zmienić, pozbyć się choć części śmieci, a swoje rzeczy walające się po kątach, bo nie ma miejsca na nie, przenieść do zwolnionego w szafkach miejsca, to nie...
Stworzenie bezszczurowe.

Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Awatar użytkownika
pin3ska

Post autor: pin3ska »

Znowu samolot sie rozbił na Air Show...

http://www.sfora.pl/Tragedia-podczas-Ai ... miu-a10934
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam :)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Sheeruun

Połowa sprzątania za mną. Zdecydowałam się jednak na szafko-klatkę.. muszę tylko nabyć lakier i siatkę - dowiedzieć się też, jak ją zamontować i zrobić drzwiczki ^^;
http://images38.fotosik.pl/186/0af6cf67c5124322.jpg w tym będą mieszkały szczury (wiele pracy mnie jeszcze czeka ::) )
http://images49.fotosik.pl/190/ed038095b25a847a.jpg z tej szafki zostały wywalone i przeniesione obrusy, serwety, firanki i inne pierdoły, które pierwszy raz na oczy widzę, a matka nigdy ich nie używa ale trzyma... Zmieściłam nam swoje ubrania - całe szczęście wiele ich nie mam, bo nienawidze kupować ciuchów ;D
http://images37.fotosik.pl/185/a0401938b47408c2.jpg szuflady z komody zostaną wyrzucone, prawdopodobnie zostanie jedna, którą polakieruję (jak całą komodę w środku) i będzie służyła jako kuweta ;)
Stworzenie bezszczurowe.

Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Diabeł - gdzieś tam..
Awatar użytkownika
Telimenka

Post autor: Telimenka »

Jak uda Ci sie to zrobic to efekt moze byc bardzo ciekawy :)
Trzymam kciuki
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki :):) <3

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Sheeruun

Nie wiem czy się uda, bo rodzice robią problemy..

Przepraszam tutaj za przekleństwa, ale przytaczam co przed chwilą było..

*Wchodzi matka do mojego pokoju*
-Czemu taki burdel tu zrobiłaś? Szuflady powywalane, śmieci na podłodze.. *zobaczyła szczury w szafce* oooo nie! *matka poszła do ojca* Idź zobacz co ona tam zrobiła! Idź!
*przychodzi ojciec*
-Co za [ciach!] nienormalny dzieciak! Ty się stuknij w łeb! Ty myslisz ze to tak będzie?! Żadne [ciach!] szczury nie będą mi w szafce syfiły! Gdzie twoje ciuchy? Gdzie twoje ciuchy pytam! *pokazuję szafkę* Ja ci [ciach!] dam..!
*poszedł na korytarz gdzie stały od kilku dni w worku maskotki, które mieliśmy oddać bo się walają od lat po mieszkaniu, wziął worek i wywalił wszystko na środku pokoju*
-Żadne twoje śmieci nie będą się na moim korytarzu walały! Co ty myślisz że mój dom to śmietnik jest?!
*już nie wytrzymałam i musiałam odpowiedzieć*
-Cały dom nie. Ale mój pokój, to od lat jest magazyn! A teraz nie będzie!

Mam ich dosyć..
Bym się nie zdziwiła, jakby mi się oberwało jak wejdę do drugiego pokoju. Wolę nie wychodzić dziś..

No forum nie używamy wulgaryzmów, nawet gdy cytujemy wypowiedzi innych. / Lulu
Stworzenie bezszczurowe.

Diabeł - gdzieś tam..
Awatar użytkownika
Asmena

Post autor: Asmena »

ogonowa pisze:Heh. Czeka mnie ekspresowa nauka Czeskiego ::). Może ktoś mi udzieli szybki kurs ;D?
slipkove vlozky - podpaski ^^

Sheera- jeszcze tylko dwa lata... dwa lata... wytrzymaj... a później jak najszybciej uciekaj z tego domu wariatów!
Ze mną: Chibi, Riku, Shinju, Kambru, Arai, Chiki, Hagu, Sukui
Za TM: Akai, Filip, Aida, Naka, Lucy, Labisia, Kate, Mariusz, Nezumi, Doku, Haya
Sheeruun

Oops, widze że nabroiłam ^^;;;

Staram się, ale z nimi to naprawdę ciężko :-X

Kurczę.. kończy się żarcie i wióry, a ja mam tylko marne 11zł.. Trzeba będzie się chyba u kogoś zapozyczyć..
Stworzenie bezszczurowe.

Diabeł - gdzieś tam..
Awatar użytkownika
Vicka211

Post autor: Vicka211 »

Ostatni dzień wakacji :(
Mama zamówiła pizze, powiedzieli że będzie za godzinę, a przynieśli 20 minut po zamówieniu :P
Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
Awatar użytkownika
alken

Post autor: alken »

mmm pizza mmm ;D
ze mną: leszek, kendrick

odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek

I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
Awatar użytkownika
Vicka211

No i mamy giganta :P Gigant na 2 osoby haha :D ::)
Awatar użytkownika
Asmena

Może przywieź mi trochę ^^
Za TM: Akai, Filip, Aida, Naka, Lucy, Labisia, Kate, Mariusz, Nezumi, Doku, Haya
Awatar użytkownika
Vicka211

Wyślę pocztą ;)
Awatar użytkownika
Akka

Post autor: Akka »

a tak mnie naszło jak o tej waszej pizzy czytam i zastanawiam się czy da się w normalnym piekarniku upiec pizze ale taką na cieniutkim cieście a nie na drożdżowym :) bo oni mają tam takie duże piece nieporównywalne do mojego marniutkiego piekarnika :P Wiem że na drożdżowym zawsze się upiekła... Sheera współczuje Ci ale ja póki mieszkał ze mną ojciec miałam podobnie :/ teraz to już w moim domu zapanował pełny luz :D
Obrazek
Ze mną: ♥ Batasuma, Guernica, Negra, Blixa ♥
Odeszły: Dżuman, Karbonka, Harpi, Yerstina, Indali, Ramona, Hawana, Iskariot, Szpilka, Luna [*]
Awatar użytkownika
Asmena

Hura, będzie obiad! ;D

Akka, ja różne pizze robiłam w moim zwykłym piekarniku (zarówno kupne, jak i zrobione przez moją mamę). Wszystkie wychodziły.
Sheeruun

A wie ktoś może jak zrobić ciasto do pizzy? Bo ja od dawna chciałam w domu pizzę zrobić , tylko że ciasta nie umiem.. bo na wierzch to wiadomo, sos pomidorowy, ser itp, ale ciasto to czarna magia.. ::)
Jak parę lat temu moi rodzice mieli pizzerię, to chcieliśmy sami ciasto robić, ale do tego potrzebne były jakieś specjalne składniki, które nie wiadomo skąd wziąć, i wyszło tak, że codziennie piekarnia specjalnie nam robiła i przywoziła :P
Stworzenie bezszczurowe.

Diabeł - gdzieś tam..
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pogaduchy”