Śmietnik :D / Prawie SB

Tylko tu pogadasz na różne tematy (prawie bez ograniczeń)!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
ogonowa
Numer GG: 7589945

Re: Śmietnik :D / Prawie SB

Post autor: ogonowa »

no to 6 lekcji dziennie.. nie tak źle :P.

Ja mam codziennie po 6 lekcji, tylko w poniedziałek o ile dobrze pamiętam 7 lekcji. Bez religii będę mieć wolne dwie drugie lekcje - we wtorek i piątek.
Babli

Post autor: Babli »

Nina, a ja mam 33 godziny w tygodniu ogólnie.

I nie ma basenów, nosz kurde Obrazek
Awatar użytkownika
pin3ska

Post autor: pin3ska »

Niedługo chyba kupujemy nowy oczyszczacz powietrza, dzis go znalazłam i wygląda obiecująco, tylko siano trzeba nazbierac. Jak juz to nie pomoze to juz nic.
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam :)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Awatar użytkownika
alken

Post autor: alken »

jak to miło się czyta jak się już nie musi do szkoły chodzić >:D
ze mną: leszek, kendrick

odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek

I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
Nina
Kontakt:

Post autor: Nina »

ogonowa pisze:no to 6 lekcji dziennie.. nie tak źle :P.
Tylko w teorii.
jeden wf i jedną religie mam w środku lekcji. Kończe też kiepsko, bo 3 razy po 15. W środe mam 4 lekcje... Wolałabym mieć bardziej wyrównane. Najlepiej tak jak piszesz: po 6 lekcji dziennie a nie raz 4 a innym razem 8 :/
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Awatar użytkownika
Asiulec

Post autor: Asiulec »

Heh.. Może to i dziwne, ale ja, jako przyszła studentka, chciałabym jeszcze na rok wrócić do liceum... W ogóle dziwnie tak się czuję, pierwszy września, a ja trochę przed 14:00 wstałam...
Awatar użytkownika
pin3ska

Asiulec pisze:Heh.. Może to i dziwne, ale ja, jako przyszła studentka, chciałabym jeszcze na rok wrócić do liceum... W ogóle dziwnie tak się czuję, pierwszy września, a ja trochę przed 14:00 wstałam...
Dziwnie to bedzie za pół roku :P Liceum bedzie miało ferie, a ty bedziesz zasuwac do egzaminów :P

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
ogonowa
Numer GG: 7589945

Post autor: ogonowa »

No to do kitu... strasznie do kitu.

Mi najlepiej pasuje chodzenie na ósmą i wracanie wcześnie, po 6 lekcjach, a nie idę na 11 i wracam koło 17 :/. Tak jest straszliwie do kitu.

Mam pierożki z jagódkami ;D.

Asiulec, nie narzekaj ;D. Lepiej wstawać o 14 1 września i mieć poczucie, że coś nie tak, niż potem przez 10 miesięcy się męczyć :P.
Awatar użytkownika
Asiulec

Post autor: Asiulec »

Oj będę zasuwać, będę, idę na płatne studia, na które w dodatku muszę zarobić sama, więc zawalenie roku byłoby tu największą głupotą...
Awatar użytkownika
pin3ska

a ja od wrzesnia chyba pojde na studium jeszcze :P Jestem porąbana ;D

Awatar użytkownika
pin3ska

Nie od tego wrzesnia oczywiscie tylko od nastepnego :P

Awatar użytkownika
alken

a ja se cyce zmierzyłam i wpisałam do takiego specjalnego kalkulatora i mi zupełnie inny rozmiar stanika niż noszę wyszedł :P znaczy spodziewałam się innego ale nie aż tak ;D

odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek

Awatar użytkownika
Magamaga
Starszy Moderator na urlopie

Post autor: Magamaga »

Norma. Mi babki w sklepach uparcie wmawiały że noszę 85D (bo to był największy rozmiar jaki miały).Po przeliczeniu w kalkulatorze okazało się, że noszę owszem 85 ale duże F/ małe G.
Obrazek
Ze mną: kotka Luna i kocurek Borys

Za TM- Tuptuś [*] Fiona [*] Milejka [*] Batman [*] Mania [*] Lolek [*] Zefir [*] Bobek [*] Zawsze będę pamiętać....[/size]
Awatar użytkownika
alken

to chociaż obwód Ci wyszedł taki sam ::)
ja noszę 75B a wyszło 65F :D
zawsze chodziłam do takich sieciówek typu Oysho, Intimisimi i tam nigdy nie było nic na mnie, jak brałam mniejszy w obwodzie to był za ciasny a ten 75 był dobry ale po dwóch miesiącach już się rozciągał i był za duży i obkręcał mi się na wszystkie strony.
mierzyłam dziś staniki w odpowiednim rozmiarze (65 nie było ale 70D) i co prawda akurat nie podobały mi się wizualnie ale jak założyłam na taki stanik bluzkę to się okazało że cycki mam dwa razy większe i dwa razy wyżej niż zwykle :P masakra.

Awatar użytkownika
Vicka211

Post autor: Vicka211 »

Szkoła :D w sumie to się cieszę :P No i dzisiaj mieliśmy rozpoczęcie - mszę :-X Jutro mam tylko pięć lekcji ;D Od 8.55 do 13.25 :D :D I w ogóle mam jak na razie nawet fajny plan (ale pewnie się jeszcze zmieni :P)

Ja tam najbardziej lubię biologię, fizykę, chemię i geografię :P A chodzę do klasy właśnie z tymi przedmiotami rozszerzonymi :) I lubię je, mimo iż jestem lepsza z humanistycznych ::)

Akka, nie mogę znaleźć takiego przepisu, same drożdżowe :P
Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pogaduchy”