Temat archiwalny Karm polecanych - nieaktualny!
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Karmy POLECANE
U mnie Tima nie znika absolutnie w calosci, ale i tak jest zjadana duzo chetniej niz inne, a uzywalam juz Vitakrafta i XtraVitalu 

Ze mną: Frotka, Flaszka <:3 )~~
Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
Hmm... Po rozmowie z mamą stwierdziłyśmy że kupowanie takiej dużej ilosci na raz to idiotyzm i chyba narazie kupie pare paczek różnych karm i do stówy dopełnią koleżanki, albo ktoś inny...
Stworzenie bezszczurowe.
Ja kupilam 2,5 kg, tez wydawalo mi sie, ze to strasznie duzo, ale widac, ze karma schodzi
Nie wiem, czy jeszcze sa opakowania o tej pojemnosci, ale to chyba lepsze niz 5 kg przy malej ilosci szczurow.

Ze mną: Frotka, Flaszka <:3 )~~
Dzisiejsza rozmowa z matką o dotacje na chomikusa i szczurasy skończyła się tym, ze będe musiała przez około miesiąc raczyć potwory "Animals'em" i "Vitapolem"
Stworzenie bezszczurowe.
Ja do tej pory karmiłam moja szczurkę vitapolem, myślałam, że jest to dość dobra karma, nie wcina jej oczywiście ze smakiem (ogólnie szczurzyca mało je...), ale innych karm wogóle nie rusza...
Gdy będę miała jakiś przypływ gotówki z pewnąścią pomyślę o jakiejś lepszej firmie
ponieważ teraz mam do wykarmienia już 2 szczurki , a nie chce ich truć jakimś dziadostwem...
Gdy będę miała jakiś przypływ gotówki z pewnąścią pomyślę o jakiejś lepszej firmie

Skoro nie je- przegłodź. W końcu zacznie jeść. Koniecznie to zrób, bo Vitapol to najgorsze, co może być
...

Ze mną: Chibi, Riku, Shinju, Kambru, Arai, Chiki, Hagu, Sukui
Za TM: Akai, Filip, Aida, Naka, Lucy, Labisia, Kate, Mariusz, Nezumi, Doku, Haya
Za TM: Akai, Filip, Aida, Naka, Lucy, Labisia, Kate, Mariusz, Nezumi, Doku, Haya
Wiem. Ostatnio kupiłam z braku laku. Prawie centymetrowe robale w środku. Na szczęście babcia wspomaga w trudnym okresie i stać mnie na Verele Lagę xD
Stworzenie bezszczurowe.
Fuj, zazwyczaj lubię wszelkiego rodzaju robale i owady, ale jak raz kupiłam Vitapol i zobaczyłam te robaki.. no myślałam, że zwymiotuję, na myśl, iż moje ogony miałyby to jeść 

Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
No... Pełzające żywe potwory w paczcie sa obrzeydliwe. Matka chciała jechać do sklepu im to pokazac ale paczki bała się wziąść do rąk.
Stworzenie bezszczurowe.
Robaki
masakra. Nigdy mi się to nie zdarzyło, może dlatego, że od lat kupuje pokarmy w tym samym sklepie. Tak czy siak, najwyższy czas zmienić pokarm.
Pamietam, że jak byłam mała i miałam chomika, w pokarmie znajdowałam zasuszone ćmy i inne suche robaki. Wtedy myślalam że mają one tam być...

Pamietam, że jak byłam mała i miałam chomika, w pokarmie znajdowałam zasuszone ćmy i inne suche robaki. Wtedy myślalam że mają one tam być...

- WielebnyPatyk
Chyba prawie każdemu tak się wydawało jak był mały.
A co do robaków i temu podobnych świństw to ostatnio kupiłam moim chłopcom serowe kolby Vitapolu, bo wiele osób mówiło, że są zjadliwe. Po zakupie, otwieram paczkę, następnie ten foliowy woreczek iii (!!) ujrzałam ogromną ćmę, która wyleciała jak poparzona, a na kolbie mnóstwo (tak jakby) pajęczyny i milion mikroskopijnych "pchełek"
Ale to jeszcze nic, jak kupiłam im kolbę kokosową (również VitaSmrodu) to znalazłam na jednej KAMIEŃ, oblepiony jakimś piaskiem, albo błotem o średnicy około 1 cm. Oczywiście wszystko wylądowało zutylizowane w piecu, nawet nie wiecie jaką mi to radość sprawiło 
A co do robaków i temu podobnych świństw to ostatnio kupiłam moim chłopcom serowe kolby Vitapolu, bo wiele osób mówiło, że są zjadliwe. Po zakupie, otwieram paczkę, następnie ten foliowy woreczek iii (!!) ujrzałam ogromną ćmę, która wyleciała jak poparzona, a na kolbie mnóstwo (tak jakby) pajęczyny i milion mikroskopijnych "pchełek"

Żyję łatwo , lekko i przyjemnie
Choć niektórzy mówią wokół,
że zostanie wielkie gó*no ze mnie,
a ja na to śmieję się HA! HA!
Choć niektórzy mówią wokół,
że zostanie wielkie gó*no ze mnie,
a ja na to śmieję się HA! HA!
O kurdę, a ja ostatnio kupiłam te serowe Vitapolu..
Chociaż nic na nich nie było, wyglądały ok, a szczury zjadły ze smakiem, więc.. Chyba nie były nie w porządku. 

No zależy jak się trafi. Ja zawsze na dobre trafiałam i chłopcy je uwielbiali. Właśnie te serowe, bekonowe i różane.
Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
- Magamaga
- Starszy Moderator na urlopie
Mi też trafiła się kolba Vitapolu z molami, ale jak spojrzałam na datę ważności to była z pół roku przeterminowana...