My little girls

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
Nue

Re: My little girls

Post autor: Nue »

Ojoj, biedne dziewczynki i wyrodna pańcia O0

A swoją drogą ja też muszę moim trochę te smakołyki ograniczać, bo aktualnie wyrosły mi w stadku dwa bałwany :P Zbudowane przepisowo: mała kulka - głowa, średnia tułów,a największa (niestety!) - brzuch...
[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size]

Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
ogonowa
Numer GG: 7589945

Post autor: ogonowa »

A na jaką karmę je nawracasz :)?

Moi po 5 dniach zaczęli jeść kuleczki. I to jeszcze tak je skubali, zostawiali, i znowu, skubali, zostawiali, masakra.
Rhenata

Post autor: Rhenata »

nawracam je na najlepszejsze jakie znalazłam ::)
Tima Rattima
JR Farm Wellnes
i Selektive Science

podtrzymują się na nich przy życiu ale żeby mocniej i więcej to nie za bardzo, jak na razie karma je gryzie w podniebienia ale pańcia nieugięta jest
( no i cartman vel Agusia zrzucić miała sadełko..tylko ze ten grubas żuje wszystko nawet przez sen, siedzi przy misce non stop, czasami nawet śpi pod miska ::) )
My little girls I don't belive since I reached the age of reason why I don't belive
Obrazek
ogonowa
Numer GG: 7589945

Post autor: ogonowa »

Nawet Timy nią chcą szamać? No normalnie jestem oburzona :P! Naklepać im w dupki, mają grzecznie zjadać chociaż Timę :D!
Awatar użytkownika
Telimenka

Post autor: Telimenka »

Co jak co ale moje mecza Prestige... zazwyczaj pudelko na narzedzia Timy schodzi w pol miesiaca a Prestige idzie juz miesiac i nie moga tego zmeczyc. Zwlaszcza jak wyczuly ze w kacie stoi Tima. Tima jest u nas rozchwytywana. Zaluje ze przeszlam na Prestige.. pieniadze w bloto! ::) ::)

Ucaluj Pannice i powiedz zeby ladnie jadly.. Tima jest przeciez PYCHA!
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki :):) <3

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Awatar użytkownika
Ivcia

Post autor: Ivcia »

Rhenata pisze: bałam się mowie wam jak w jednym miejscu przy drzwiczkach zobaczyłam ten głód na dropsa... ;)
Rhenata pisze: ( no i cartman vel Agusia zrzucić miała sadełko..tylko ze ten grubas żuje wszystko nawet przez sen, siedzi przy misce non stop, czasami nawet śpi pod miska ::) )
Umarłam, bo sobie to wyobraziłam... i zaraz potem zobaczyłam w myślach swojego psa. Tłuścioch śpi przy misce, a nawet je na leżąco :D ;D ::)
<:3 )~ Bahama Mama
za TM Rubi ['] Vanilla ['] Arma ['] Gaja ['] Faramuszka ['] Pina Colada [']

Obrazek
Rhenata

nie mam pojęcia która z moich paskud jest samica alfa, ktoś się tam czasami tłucze i sprzecza ale nie zauważam żeby któraś robiła ważne miny ;) czy to możliwe żeby mnie traktowały jako alfę? w końcu codziennie wyciągam za bebechy i wycałowuje brzuszki
My little girls I don't belive since I reached the age of reason why I don't belive
Obrazek
Nakasha
Numer GG: 4379189
Kontakt:

Post autor: Nakasha »

Hehe, czasem ciężko jest wyczaić alfę, ale jeśli już, to zazwyczaj człowieka traktują jako "nadrzędnego alfę" :P a szczurzy alfa i tak jest :P

Oho, nie chcą jeść takiej dobrej karmy, niedobre paskudy ;)
Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Obrazek
Rhenata

dzięki Nakasha,
kiedyś myślałam ze Agusia vel cartman jest alfa ale okazała się jedynie mocna w jedzeniu ::) i o to tez walczy zawzięcie, ucieka z żarciem w pysku i piszczy kiedy się jej chce zabrać coś pysznego...
dwie brudne noski te starsze zwane mamuśkami w kręgach gangsterskich, raczej odpadają, są ciche , rzadko się nie kłócą i maja dystans lekki
mała Suzi jest energiczna, skoczna i nie daje sobie w kasze dmuchać
Najmniejsza Yami ostatnio często sparuje z Freyja dwa razy od niej większą i o dziwo nie chce przegrywac tych sprzeczek
widziano tez jedna z mamusiek dostająca wciry od Freyji
wiec to chyba F. jest alfa, największa, nie spasiona, jest taka stateczna i niezbyt miziasta, nie podoba się jej całowanie ::)
muszę je bardziej poobserwować
Obrazek
Nakasha
Numer GG: 4379189
Kontakt:

Post autor: Nakasha »

Może też być tak, że alfa jeszcze się kształtuje :) ale jak masz zgrane stado, to rola alfy może być słabo widoczna ;) albo alfa jest taka cichociemna :P
Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Obrazek
Rhenata

mała sesja
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Obrazek
Obrazek
Rhenata

większa sesja
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

nawracanie na karmę działa ;D z głodu wtrzasaja time aż się ogony trzęsą
dwa dni temu dostały 100g karmy, wczoraj dopełniłam do 100 g a dzisiaj zostały same łupinki,śmieci i pszenica, czyli 35 g badziewia, wiec dzisiaj dostana 135 g karmy na dobę :P

gdzieś tam wyczytałam ze 15 g na łebka powinno być wiec ja im daje trochę więcej plus nadwyżka 35 g tego co i tak zostawia
czy ja dobrze rozumuje?
oczywiście dostają warzywa do tego i po kawałku dropsa raz dziennie i.... ::) nic więcej... na prawdę
Obrazek
merch

Post autor: merch »

sliczniaste sa te Twoje panny i tyle !
Obrazek
*NiuniuśMysiaMałyniaMyszulAllegroKichanioSzarikSzymaGuciaKropkai7rodzRudiPankracy, BrysiaCzapkaCelaCzesiaZdzisiuCezarCzaruśEdiCzejenFeluśZeniaUbocikGryzajkaMała KapturkaOfelkaJajcusWulfikmaluszkiHieronimHefryśmałyeFekDarEstiNosioOliFaramuszkaDafiDorota
ol.

Post autor: ol. »

Awatar użytkownika
alken

Post autor: alken »

http://s583.photobucket.com/albums/ss27 ... C_0231.jpg
szczur je brokuła!
moje gardzą wszystkim co ma zielony kolor :P
a to ta delikwentka co to ciągle coś mieli? :D
ze mną: leszek, kendrick

odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek

I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”