Weselnik :>
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Weselnik :>
juhhuu. jadę do aquaparku
i dostałam piąteczkę z matmy 
W końcu mogłam się nażreć kiszonej kapusty, na którą chęć miałam od dwóch tygodni... No i w końcu mam wolny dzień od pracy 
W koncu KOLACJA!:D a wlasciwie sniadanie dopiero.. ale wreszcie mam cos w ustach

W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
czy o czymś nie wiemy? =PAsiulec pisze:W końcu mogłam się nażreć kiszonej kapusty, na którą chęć miałam od dwóch tygodni...
ja też o jedzeniu.. wreszcie mogę jeść prawie normalne rzeczy..
ojeżuojeżuojeżu! cudownie było, uwielbiam tych ludzi. uwielbiam nasze akcje.
tylko się przeziębiłam od c(sz)iszy nocnej na balkonie
i tydzień nie jadłam i nie spałam
ale łiiiiiiiiiii.
tylko się przeziębiłam od c(sz)iszy nocnej na balkonie
ale łiiiiiiiiiii.

I TAK UMRZESZ.
2 dni temu powiedziałam rodzicom, ze chce sobie kupic mikrofalówke, a dzis... podjechali z mikrofalówka dla mnie
Teraz bedzie mnie kusił swieży popcorn... 
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
a ja mam tiramisu i zaraz sobie zjem 
ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
pineska
! wyjechałaś z tym popcornem... a ja nie mam, a do sklepu nie pójdę 

I TAK UMRZESZ.
Nie, w ciąży nie jestemzalbi pisze:czy o czymś nie wiemy? =P
A poza tym jest mi bardzo wesoło, bo wróciłam do pracy w moim kochanym Makro!
Och, jacy niektórzy ludzie są prześmieszni 
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
no ja się ciesze
po roku bez fotela( w zastępstwie był wiklinowy,feee) w końcu kupiliśmy jeden taki do biurka, sztuczna skora ful wypasik ,mniam mniam, tylko oparcie nie ma regulacji
ale lepszejsze to niż ten wiklinowy zaklinacz kręgosłupa
no i już nie będziemy siadać razem
..żeby się znowu nie połamało....
po roku bez fotela( w zastępstwie był wiklinowy,feee) w końcu kupiliśmy jeden taki do biurka, sztuczna skora ful wypasik ,mniam mniam, tylko oparcie nie ma regulacji
no i już nie będziemy siadać razem
Rhenata pisze:no ja się ciesze
po roku bez fotela( w zastępstwie był wiklinowy,feee) w końcu kupiliśmy jeden taki do biurka, sztuczna skora ful wypasik ,mniam mniam, tylko oparcie nie ma regulacjiale lepszejsze to niż ten wiklinowy zaklinacz kręgosłupa
no i już nie będziemy siadać razem..żeby się znowu nie połamało....
ten się nie myli, kto nic nie robi
zaczarowane czy jaki szlag? 
jakby mi przyszły buty, wiałabym z wrzaskiem.
jakby mi przyszły buty, wiałabym z wrzaskiem.
ten się nie myli, kto nic nie robi