Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
rozkręcam się i weszłam w cennik tego pana, na końcu są przykładowe zdjęcia poprawione , trzymajcie mnie bo padnę ale takie poprawianie zdjęć to jednym kliknięciem myszki zrobi każdy kto umie uruchomić program co obróbki cyfrowej,
postarałby się cwaniak i chociaż wydzieli niebo jak już rozjaśnia resztę suwaczkiem...
...wielkie ego kolegi przerosło jego sztukę w pewnym momencie
artysta
A ja sprzedaję wszystkie duperszmity moje . Na razie uzbierały się 4 rzeczy.. i do tego niezbyt kosztowne . Kuurcze, a ja potrzebuję pieniędzy. Duuużo pieniędzy.
'artysta' był na tegorocznym Battle of flags ( bitwa organizowana w Cork nie tylko dla wikingów, znalazły się rożne wynalazki ..nawet z szablami)
i robił nam zdjęcia http://3.bp.blogspot.com/_WSvdVqyRi1k/S ... ltered.jpg na zdjęciu kolega Pete
w przyszłym roku go dopadnę i zniszczę long bow prosto w czoło...sasasasa
edit/
ups zdjęcie jednak nie jest z Cork ale tam pewnie tez się napatoczy i wtedyyyy....
będę wypatrywać kolesia z największym obiektywem ( w ten sposób niektórzy artyści rekompensują sobie brak talentu-wszędzie łażą z teleobiektywem )
Kurde, mam okropne rozstepy na biodrach i robia sie coraz wieksze blizny jakby mnie ktos nozem pocial. Nie wuobrazam sobie jak bedzie wygladalo moje cialo po urodzeniu dziecka... chyba jak jedna wielka blizna
eeej xMsMartax Nie ma sie co martwic, przynajmniej moim zdaniem Zejdą ci może kiedyś. A jak nie, to na biodra chyba nikt nie patrzy.. Zreszta ja sie nie znam.
Ja mam rozstepy na nogach xD Ale mi to tam lata kolo..nosa xD
Jedyne czym sie przejmuje to włosy xD Nienawidze swoich, bo sa krecone, bleh. I musze prostowac
Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Landrynka, może dlatego, że "mój chłopak" pojawia się na ustach nastolatek często i w celach pochwalenia się zdobyczą A faceci raczej nie mają takich głupich pomysłów [przynajmniej większość którą znam ]
Bo faceci mają określenia "moja dupa" czy "moja panienka" - wystarczy być cichym świadkiem paru typowo męskich (no dobra - typowo chłopięcych, bo jak dla mnie, to jest ogromna niedojrzałość emocjonalna) rozmów przez ścianę albo w kuchni.