Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Śmietnik :D / Prawie SB
Marta używaj z avonu na rozstępy - jest dobry. Niestety rozstępy same nie schodzą, mi się zrobiły na plecach jak dorastam, ale dzięki temu kremowi stały się dużo mniej widoczne, i nie pojawiły się nowe. jedyny sposób który likwiduje to laser :/ a ja mówię nadal per "mój chłopak" chociaż bardziej z niego mężczyzna niż chłopak 

Ja zazwyczaj mowie 'Moj facet'. A on na mnie 'Moja zona'
A co do rozstepow, mam je od wielu lat, niewiem skad ta sklonnosc do nich
Mama mowi , że mam rzadką skórę... co najlepsze, ona nie ma ani jednego...
Widziałam w Rossmannie jakiś specyfik dla kobiet w ciąży, na rozstępy, niby zapobiegający ich powstawaniu, wiem, że z tymi, które mam nie da sie nic zrobić, są bardzo duże i widoczne
ale ciągle powstają mi nowe... i zaczyna mnie to bardzo irytować, w ciągu roku zrobiły mi się nawet na plecach...

A co do rozstepow, mam je od wielu lat, niewiem skad ta sklonnosc do nich

Widziałam w Rossmannie jakiś specyfik dla kobiet w ciąży, na rozstępy, niby zapobiegający ich powstawaniu, wiem, że z tymi, które mam nie da sie nic zrobić, są bardzo duże i widoczne

To wypróbuj,chyba nie jest powiedziane że redukuje je tylko u ciężarnych.
w każdym razie warto spróbować 

hmmm, ja w ciąży smarowałam się oliwą z oliwek.
plus masaż taką gumową gąbką masażową - bardzo polecam.
bo rozstępy nie świadczą o grubości skóry tylko o jej elastyczności. oliwa niesamowicie uelastycznia. tanio, zdrowo i skutecznie
wiem też że można sobie pyknąć kuracje na skórę np kwasem migdałowym - na początek lepiej u kosmetyczki, a potem można sobie samemu kupić i kontynuować.
plus masaż taką gumową gąbką masażową - bardzo polecam.
bo rozstępy nie świadczą o grubości skóry tylko o jej elastyczności. oliwa niesamowicie uelastycznia. tanio, zdrowo i skutecznie

wiem też że można sobie pyknąć kuracje na skórę np kwasem migdałowym - na początek lepiej u kosmetyczki, a potem można sobie samemu kupić i kontynuować.
ten się nie myli, kto nic nie robi
Ja mam dużą skłonność do rozstępów
Mam na biuście, na biodrach, udach [pocięte od wewnętrznej strony jak żyletką], pod kolanami, na pośladkach - wszystko z czasów dorastania, czyli wieku 12-14 lat.
W ciąży będe sie musiała smarować tym co moja bratowa. Ona też ma dużą skłonność, ale balsam za 300zł na miesiąc zdziałał cuda i w żadnej ciąży nie pojawił jej sie ani jeden rozstęp.
'Mój chłopak' brzmi jakoś tak głupio... Na forum zawsze pisze 'mój luby', jakoś tak mi sie przyjęło
Na co dzień 'mój facet' przy osobach, które nas za dobrze nie znają. Przy znajomych po prostu po imieniu, bo i tak każdy wie o kogo chodzi.
Na 'mój chłopak' mam uczulenie przez te wszystkie dzieciaki albo laski, które zmieniają facetów średnio raz na miesiąc

W ciąży będe sie musiała smarować tym co moja bratowa. Ona też ma dużą skłonność, ale balsam za 300zł na miesiąc zdziałał cuda i w żadnej ciąży nie pojawił jej sie ani jeden rozstęp.
'Mój chłopak' brzmi jakoś tak głupio... Na forum zawsze pisze 'mój luby', jakoś tak mi sie przyjęło

Na 'mój chłopak' mam uczulenie przez te wszystkie dzieciaki albo laski, które zmieniają facetów średnio raz na miesiąc

Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Dziekuje za porady 
Codzien wklepywalam w siebie mase balsamow nawilzajacych i to nic nie daje
moze faktycznie oliwa pomoze 

Codzien wklepywalam w siebie mase balsamow nawilzajacych i to nic nie daje

- UprzejmaCegła
Gdybyś zobaczyła mego chłopa to byś padła na miejscuAkka pisze:Niestety rozstępy same nie schodzą, mi się zrobiły na plecach jak dorastam

Hmm a ja zawsze myślałam, z te kilka cienki pasków na moim tyłku (też mu się za szybko urosło ;P) to wieeelki problem 

<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
HohoUprzejmaCegła pisze:Gdybyś zobaczyła mego chłopa to byś padła na miejscuAkka pisze:Niestety rozstępy same nie schodzą, mi się zrobiły na plecach jak dorastamon ma takie rozstępy na plecach (za szybko rósł), że są szerokie na pół cm i jest ich na połowę pleców, a jak się ślicznie opalił na woodstocku to wyglądał jak tygrys

- UprzejmaCegła
Znalazłam Balbi na naszej klasie 

- UprzejmaCegła
I Rhenatę też 
jaki morał z tego?
Dać dziecku dostęp do internetu to wszystko znajdzie

jaki morał z tego?
Dać dziecku dostęp do internetu to wszystko znajdzie

To szukaj dalej i znajdziesz jeszcze kilka osób