Marudnik vol. 2
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Marudnik vol. 2
a ja już mam temat pracy licencjackiej, ale nie mogę znaleźć książek które chciałam umieścić w bibliografii :/
Nienawidzę mieszkać w bloku. Nienawidzę debili puszczających techno na cały regulator, tak, że nie da się usiedzieć. I nienawidzę dresów wystających wiecznie pod moją klatką.
Wrr.
Wrr.
Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Yyy, sorki, ale na początku pomyślałam, że zacząłeś nazywać swoje ściury per "dresy". Później- zaczęłam się zastanawiać, czy nie przeoczyłam jakiejś odmiany.Sheera pisze:I nienawidzę dresów wystających wiecznie pod moją klatką.
... dopiero po chwili dotarło do mnie, że wcale nie o szczurzą klatkę chodzi xD...
Ze mną: Chibi, Riku, Shinju, Kambru, Arai, Chiki, Hagu, Sukui
Za TM: Akai, Filip, Aida, Naka, Lucy, Labisia, Kate, Mariusz, Nezumi, Doku, Haya
Za TM: Akai, Filip, Aida, Naka, Lucy, Labisia, Kate, Mariusz, Nezumi, Doku, Haya
zgubiłam referat na PO.
a był cudowny. "Wzrost liczebności populacji kotów może prowadzić do degradacji trawników"
a był cudowny. "Wzrost liczebności populacji kotów może prowadzić do degradacji trawników"

I TAK UMRZESZ.
napisz nowy '' wzrost liczebności populacji dresów prowadzi do nerwicy ..'' 
Sheera kiedyś się przeprowadzisz na swoje, wybierzesz sobie spokojne miejsce a na razie zaciśnij zęby i kup zatyczki
ja za to, odkąd ma szczury zaczęłam sypiać
a to dlatego właśnie ze zaczęłam używać zatyczek

Sheera kiedyś się przeprowadzisz na swoje, wybierzesz sobie spokojne miejsce a na razie zaciśnij zęby i kup zatyczki
ja za to, odkąd ma szczury zaczęłam sypiać

Zgubiłam wczoraj komórkę, cudownie. 

- UprzejmaCegła
Mam ochotę pomarudzić, bo (prawie) wszystko mnie wku(piiip)ia
Dostałam okresu - boli mnie brzusio
Napisałam przyjaciółce (?) żeby wpuściła siostrę do domu - zostałam zmieszana z gó*** i błotem...
Przytuliłam mojego Łatusia (piesek) - on się krzywo popatrzył jak na durnia
Chcę się przytulić do mego chłopa - nie mogę, bo go nie ma
Tylko chłopcy podtrzymują mnie na duchu.
Patrzą teraz swymi cukierkowymi oczami jakby chcieli powiedzieć "nie martw się"

Dostałam okresu - boli mnie brzusio

Napisałam przyjaciółce (?) żeby wpuściła siostrę do domu - zostałam zmieszana z gó*** i błotem...
Przytuliłam mojego Łatusia (piesek) - on się krzywo popatrzył jak na durnia

Chcę się przytulić do mego chłopa - nie mogę, bo go nie ma

Tylko chłopcy podtrzymują mnie na duchu.
Patrzą teraz swymi cukierkowymi oczami jakby chcieli powiedzieć "nie martw się"

Musze sprzątnąć jutro mieszkanie, a nie chce mi sie....
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
auuuauauua aua auc auc..boliiii
mam kaca, tfu ,ogromniastego ..dopiero się zwlekłam z łóżka bo od samego leżenia głowa mnie boli jeszcze bardziej.... ciiii nie tuptać

mam kaca, tfu ,ogromniastego ..dopiero się zwlekłam z łóżka bo od samego leżenia głowa mnie boli jeszcze bardziej.... ciiii nie tuptać
auć
przecięłam sobie palec nożem z ząbkami -.-
i teraz głupia się tym bawię

przecięłam sobie palec nożem z ząbkami -.-
i teraz głupia się tym bawię

Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
Pier*** złośliwość rzeczy martwych :/ Przez niedokręconą śrubkę przez 5 dni męczyłam się z powodu braku neta :/
Kurczę , muszę słuchać muzyki przez telewizję z ominięciem amplitunera: najwyraźniej światłowody wyeliminowane
niech no ja się dowiem , którą to zaswędziały paskudne szczurze zębiska

niech no ja się dowiem , którą to zaswędziały paskudne szczurze zębiska

[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
- UprzejmaCegła
Łeb mnie na(piiiiiiiiiip)la
co za ból
umrę zaraz, umrę... cholera jasna... mój łeb...

Głupia drukarka
Robię projekt o mnie na angielski, i kiedy zaczęła mi jakoś dziwnie drukować?! Na zdjęciach ogonków oczywiście 

Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
Mam tak leniwego i nieporadnego chłopa że się w pale nie mieści.
Ja rozumiem że wiele od nich oczekiwać nie można ale ten okaz przechodzi sam siebie.
Nie robi w domu kompletnie nic. Jego ciuchy zdjęte z prania walają się już 3 dzień po podłodze bo nie ma ich kto schować do szafek. Nie mogę się o nic doprosić, mieszkamy ze sobą rok miał naoliwić drzwi, zając się malowaniem łazienki, zasilikonować zlew w kuchni i zajmować się różnymi rzeczami którymi jako facet zająć się powinien. A wszystko muszę robić sama. Drzwi naoliwił jego kumpel jak nocował... wstał rano stwierdził że mu skrzypiały w nocy...
Mam dość tak nieporadnego faceta. I wyobraźcie sobie że w swojej bezczelności śmiał mi powiedzieć że zostawiam kubki po herbacie a nie powinnam bo dziewczynki tak nie robią... no ku*wa... mężczyzna od siedmiu boleści który nie potrafi żarówki kupić...
Jestem tak sfrustrowana że się w pale nie mieści...
Ja rozumiem że wiele od nich oczekiwać nie można ale ten okaz przechodzi sam siebie.
Nie robi w domu kompletnie nic. Jego ciuchy zdjęte z prania walają się już 3 dzień po podłodze bo nie ma ich kto schować do szafek. Nie mogę się o nic doprosić, mieszkamy ze sobą rok miał naoliwić drzwi, zając się malowaniem łazienki, zasilikonować zlew w kuchni i zajmować się różnymi rzeczami którymi jako facet zająć się powinien. A wszystko muszę robić sama. Drzwi naoliwił jego kumpel jak nocował... wstał rano stwierdził że mu skrzypiały w nocy...
Mam dość tak nieporadnego faceta. I wyobraźcie sobie że w swojej bezczelności śmiał mi powiedzieć że zostawiam kubki po herbacie a nie powinnam bo dziewczynki tak nie robią... no ku*wa... mężczyzna od siedmiu boleści który nie potrafi żarówki kupić...
Jestem tak sfrustrowana że się w pale nie mieści...