Niech ktoś pójdzie za mnie na jazde. Albo nie, jeździć moge, ale na angielski po jeździe już mi sie nie chce iść...
Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Śmietnik :D / Prawie SB
Lalala, ciesze sie na 18-tke kumpeli jak na swoją własną
Chociaż nie, ze swojej sie nie cieszyłam, więc z jej ciesze sie o wieeeele bardziej
W sobote będzie biba 
Niech ktoś pójdzie za mnie na jazde. Albo nie, jeździć moge, ale na angielski po jeździe już mi sie nie chce iść...
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
- Krejzoolek
Kiki, Dusia [*][/color][/size]
matko, krejzolek, na łeb upadłaś, nudzi Ci się to idź na sanki a nie się do rozmnażania bierzesz. albo sama się rozmnóżKrejzoolek pisze:http://www.szczury.org/viewtopic.php?f=19&t=23711 ...
ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
- Krejzoolek
Ha.. rozmnażac to ja się nie będę.
Nie no tak z kumpelą myślimy se...
Nie no tak z kumpelą myślimy se...
alken, spokojnie..
Dobrze, że zapytała nas, a nie doszła do wniosku, że koleżanka mądrzejsza od nas..
Krejzoolek, to nie myślcie sobie lepiej tak..
Bo wyjdzie z tego dużo więcej złego, niż dobrego.
Ej! Szczurowy pokój gotowy. A wybieg? 24h/7 dni w tygodniu
Jeszcze parę rzeczy, i będzie pięknie. 
Krejzoolek, to nie myślcie sobie lepiej tak..
Ej! Szczurowy pokój gotowy. A wybieg? 24h/7 dni w tygodniu
no dobrze, że zapytała, ale jest na forum jakiś czas i chyba wie o pewnych rzeczach 
- Krejzoolek
No tak ...
Ale ja bym chciała cholera maluszki i to jedyny sposób na kolejnego ogonka..
Ale ja nie chce rozmnażac tak już na szybko tylko jak już to bym musiała miec najpierw pewnośc czy kazdy bedzie miał domek.
Ale ja bym chciała cholera maluszki i to jedyny sposób na kolejnego ogonka..
Ale ja nie chce rozmnażac tak już na szybko tylko jak już to bym musiała miec najpierw pewnośc czy kazdy bedzie miał domek.
jak widać nie wie.
upieprzyłam sobie spodnie łażąc po rozsypującej się starej kamienicy
upieprzyłam sobie spodnie łażąc po rozsypującej się starej kamienicy

I TAK UMRZESZ.
- Krejzoolek
Ale co Ci z tego, że Twoje wnusie odchuchane kochane maluszki, będą obciążone genetycznie.. ? A co jeśli, odejdą w cierpieniach, bo zostało powołane na świat, z dwojga nie bardzo zdrowych szczurów ? Jak chcesz się doszczurzyć, możesz inaczej. Małe szczurki wcale nie są tylko słodkie. To duży wydatek, i jeszcze większa odpowiedzialność..
Landrynka, masz tą aopokalypsę ?
Landrynka, masz tą aopokalypsę ?
- Krejzoolek
Jak już mowa o tych genach itp. To Dusia tak samo jak tamten szczur jest z domowej hodowli . 
- Krejzoolek
No taa.ale co ja mam zrobic jeśli rodzice nie chcąc nawet słyszec o 3 szczurku . ?
'' No bo to są tylko moje zachcianki.. ''
'' No bo to są tylko moje zachcianki.. ''
co oznacza że ich dzieci zapewne będą obciążone genetycznie. nie ma czegoś takiego jak "domowa hodowla" to jest pseudohodowla gdzie ludzie nie znają się na rzeczy.Krejzoolek pisze:Jak już mowa o tych genach itp. To Dusia tak samo jak tamten szczur jest z domowej hodowli .
- Krejzoolek
Matko ja lece bo mam szlaban do soboty.. ( za dwójkę z religii .
) i muszę się uczyc na biologię..
To na razie dziewczyny..
Pogadamy se w sobote.
To na razie dziewczyny..
Pogadamy se w sobote.
- Krejzoolek