babka na recepcji: '' może ma rujkę i dlatego krwawi''![]()
My little girls
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: My little girls
idziemy za godzinę do weta, Tuti tez idzie, jako towarzystwo i do osłuchania, coś mi bidna chrumkała przedwczoraj
ehhh jednym minęło to druga zaczęła
trzymajcie kciuki za grubaska żeby nie było to nic poważnego
ehhh jednym minęło to druga zaczęła
trzymajcie kciuki za grubaska żeby nie było to nic poważnego
Trzymam mocno kciuki za ogonki!!
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
Ja tez trzymam kciuki :*
[*] Fifi, Didi Eli z nami już nie ma lecz w sercach zawsze pozostaną [*][/b]Re: My little girls
jestem spowrotem
na cale szczęście nie ma ani ropomacicza, ani żadnych innych strasznych rzeczy które kwalifikowałyby się do operacji
doktor ja macał i macał, osłuchiwał i znowu macał, powiedział ze nic nie czuje i ze to najprawdopodobniej zapalenie 'coś tam coś tam' niestety tu mój angielski szwankować, wiec kazałam sobie zapisać dla siebie i dla hodowcy..ale zostawiłam kartkę w klinice
odbiorę jadać do pracy i wieczorem spróbuje przetłumaczyć....nie wiem czy to nie krwotoczne zapalenie macicy, coś takiego chyba zrozumiałam, no dobra wieczorem napisze.
dostała antybiotyk, jest różowy, śmierdzi i szczura go nieee lubi
betamox przez 7 dni ,dwa razy dziennie
Fruti- dostała to samo co dziewczyny wcześniej , doktor ja osłuchał wypytał ( mnie, nie ciura
) i orzekł ze ta sama story
strasznie się zestresowały podróżą i nakupkaly ...za to w klinice jak ja wzięłam na ręce to zaczęła niuchać i włazić na ludzi
(grubaska, bo Frutka siedziała spokojnie za to ten berbeć chciała przegryźć transporter)
dziękujemy za kciuki
na cale szczęście nie ma ani ropomacicza, ani żadnych innych strasznych rzeczy które kwalifikowałyby się do operacji
doktor ja macał i macał, osłuchiwał i znowu macał, powiedział ze nic nie czuje i ze to najprawdopodobniej zapalenie 'coś tam coś tam' niestety tu mój angielski szwankować, wiec kazałam sobie zapisać dla siebie i dla hodowcy..ale zostawiłam kartkę w klinice
odbiorę jadać do pracy i wieczorem spróbuje przetłumaczyć....nie wiem czy to nie krwotoczne zapalenie macicy, coś takiego chyba zrozumiałam, no dobra wieczorem napisze.
dostała antybiotyk, jest różowy, śmierdzi i szczura go nieee lubi
Fruti- dostała to samo co dziewczyny wcześniej , doktor ja osłuchał wypytał ( mnie, nie ciura
strasznie się zestresowały podróżą i nakupkaly ...za to w klinice jak ja wzięłam na ręce to zaczęła niuchać i włazić na ludzi
dziękujemy za kciuki
nie zdążyłam do weta, wiec nie napisze dokładnie co grubaskowi jest, jutro...
ale jak wróciłam z pracy to wisiała na misce z żarciem
ja mam wrażenie ze ona niedługo zacznie lunatykować tylko po to żeby móc jeść nawet we śnie
jak tylko P. wróci z pracy to wciśniemy w nie druga porcje antybiotyku, a zaraz mizianko
ale jak wróciłam z pracy to wisiała na misce z żarciem
jak tylko P. wróci z pracy to wciśniemy w nie druga porcje antybiotyku, a zaraz mizianko
jedziemy sobie spokojnie przez limerick..nagle R. w pisk i krzyk
'maxi zoo,maxi zoo...zajedźmy pleaseeeeee!'
jest to sklep zoologiczny gdzie nie sprzedają zwierząt a wielkości jest średniego supermarketu
zostawiliśmy tam pokaźna cześć wypłaty a efektem tego zajechania na parę minut sa: dwa jadalne domki, WYPASNE
jadalna rura, spray do mycia klatki, chusteczki dla gryzoni, kolby, sol, wapno,kuweta, mata dla kota z motywem myszek...i byłoby więcej ale zostałam siłą powstrzymana
zdjęcia domków i rury wstawię jutro.
niedługo otworzą taki w naszej okolicy, bo jak na razie na cala Irlandię są tylko 4, zawsze było za daleko albo mało czasu żeby zajechać.
'maxi zoo,maxi zoo...zajedźmy pleaseeeeee!'
jest to sklep zoologiczny gdzie nie sprzedają zwierząt a wielkości jest średniego supermarketu
zostawiliśmy tam pokaźna cześć wypłaty a efektem tego zajechania na parę minut sa: dwa jadalne domki, WYPASNE
jadalna rura, spray do mycia klatki, chusteczki dla gryzoni, kolby, sol, wapno,kuweta, mata dla kota z motywem myszek...i byłoby więcej ale zostałam siłą powstrzymana
zdjęcia domków i rury wstawię jutro.
niedługo otworzą taki w naszej okolicy, bo jak na razie na cala Irlandię są tylko 4, zawsze było za daleko albo mało czasu żeby zajechać.
aaa taki sklep to raj (nie dla portfela) w sumie dobrze, że tu czegoś takiego nie ma, przynajmniej nikt nie bierze na forum kredytu na szczury (chyba
)
ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
Za off topie Rhenacie w temacie - alken ja biore 
heh, tak sobie pomyślałam przez moment o hodowcach ale potem stwierdziłam że może jednak nieee...a tu jednakmerch pisze:Za off topie Rhenacie w temacie - alken ja biore
może te szczury powinny być droższe?
ze mną: leszek, kendrick
ja tam myślę ze mogłyby spokojnie być droższe, po ostatnich dwóch miotach mam lekkie pojecie ile może kosztować odchowanie młodych, odpowiednia dieta dla mamusi itp. nie licząc weterynarza i poświecenia hodowcy
off topa nie mam za złe
absolutnie.
dziewczyną smakuje domek,podoba się tunel i wapienko, a pańciu P. ma wizje hawajskiego pietra w klatce
off topa nie mam za złe
dziewczyną smakuje domek,podoba się tunel i wapienko, a pańciu P. ma wizje hawajskiego pietra w klatce
Daj jakies foty tych cudow .
Co do ceny szczurkow , mysle, ze wyzsza nie bylaby akceptowana, a najwieksze koszty to szczurowe wyjazdy.
Co do ceny szczurkow , mysle, ze wyzsza nie bylaby akceptowana, a najwieksze koszty to szczurowe wyjazdy.
wieksza lepsza , przynajmnej nic sie nie wysypie 
http://s583.photobucket.com/albums/ss27 ... V02454.flv
a oto krotki filmik telefonem
w okropnej jakości i do tego bokiem ale ukazuje troszkę rozmiary sklepu
a oto krotki filmik telefonem