Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Śmietnik :D / Prawie SB
ale fantastyczne uczucie mieć Bana
. polecam każdemu, kto chce się zrelaksować.

Wyjaśnię : test 

haha.
chodzę z vivonem do klasy, znaczy mam z nią angielski i niemca. haha.
jutro cie ogon dopadnie
, w autokarze.
chodzę z vivonem do klasy, znaczy mam z nią angielski i niemca. haha.
jutro cie ogon dopadnie

hehe.
a ja mam anglika i niemca z ogonową ! x DDD
jaki ten świat mały !
a ja mam anglika i niemca z ogonową ! x DDD
jaki ten świat mały !

Cheedarek [*]
No mały, mały 

a co, mało Ci miejsca? 

Aaaaaaaaaaaaaa, jutro sprawdzian z gegry, a ja nic nie umiem! D: I uparcie twierdzę, że się nie nauczę, bo i tak mi się pomieszają informacje o tych wszystkich makroregionach..no i mam do wykucia kilkadziesiat stron ksiazki, nie wiadomo i tak co facet da
W sumie mógłbym się pouczyć.. ale wolę oglądać dramy i liczyć na łut szczęścia..lub mądrą koleżankę która zrobiła ściągi i pomoże xD Dobrze, że siedzę na ostatniej ławce
Ostatnio jak liczyłem na łut szczęścia, dostałem 2 z biologii - pocieszam się tym, że to, nawet wg naszej pani, najtrudniejszy dział, bo o tym, czego nie widać (tkanki, komórki i inne badziewa)
Hymm.. w tym tygodniu jeszcze 2 sprawdziany, poza gegrą.. WOS i angielski zawodowy (z tego nie mam zamiaru się uczyć, bo po co? xD nigdy sie nie ucze z angola, a i tak.. nie przechwalając się, mam oceny nie niższe niż 4..i w górę xD angielskie (mam dwa xD) to chyba jedyne przedmioty z których mi dobrze idzie
), no i kartkówka z obsługi.. ale to proste, wystarczy zrobić ściągę, albo otworzyć zeszyt, i tak nie zauważy..bo jest przyślepa, albo po prostu nie chce widzieć xDD
Jak dostanę w końcu zdjęcie naszej klasy (części turystycznej naszej klasy) z 5 z kartkówek w ręku, to pokaże, jakie my kujony, a co!
Ale sie rozpisałem..
A tak w ogóle to teraz idę się kąpać! o!

W sumie mógłbym się pouczyć.. ale wolę oglądać dramy i liczyć na łut szczęścia..lub mądrą koleżankę która zrobiła ściągi i pomoże xD Dobrze, że siedzę na ostatniej ławce

Ostatnio jak liczyłem na łut szczęścia, dostałem 2 z biologii - pocieszam się tym, że to, nawet wg naszej pani, najtrudniejszy dział, bo o tym, czego nie widać (tkanki, komórki i inne badziewa)

Hymm.. w tym tygodniu jeszcze 2 sprawdziany, poza gegrą.. WOS i angielski zawodowy (z tego nie mam zamiaru się uczyć, bo po co? xD nigdy sie nie ucze z angola, a i tak.. nie przechwalając się, mam oceny nie niższe niż 4..i w górę xD angielskie (mam dwa xD) to chyba jedyne przedmioty z których mi dobrze idzie

Jak dostanę w końcu zdjęcie naszej klasy (części turystycznej naszej klasy) z 5 z kartkówek w ręku, to pokaże, jakie my kujony, a co!

Ale sie rozpisałem..

A tak w ogóle to teraz idę się kąpać! o!

Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Sheera, a weź nie narzekaj! 3 sprawdziany? co to jest?
Ja mam ostatni tydzień nauki przed praktykami zawodowymi. Nauczyciele sie do nas dorwali co najmniej jakby to koniec roku był
Mam rozpisane wszystkie jazdy do końca kursu na prawko. Katastrofa! Codziennie jazdy. Prawie wszystkie do Opola. Kierowniczka w biurze gdzie mam praktyki chyba mnie zje

Mam rozpisane wszystkie jazdy do końca kursu na prawko. Katastrofa! Codziennie jazdy. Prawie wszystkie do Opola. Kierowniczka w biurze gdzie mam praktyki chyba mnie zje

Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
aaa ja mam w środę 3 sprawdziany
ale ja już prawie wszystko umiem
Pierwszy z historii, drugi też z historii ale na konsultacjach napisać, a trzeci z matmy
Ha, no i w czwartek sprawdzian z biologii
Ale tylko z kości . Ano i jutro mam z polskiego, łatwy 

Pierwszy z historii, drugi też z historii ale na konsultacjach napisać, a trzeci z matmy

Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
mnie dziś ominął odjechany sprawdzian z fizyki. pojęcia nie miałam, że to dziś będzie. jak zwykle.
a że pierwszy był banalny, wszyscy się spodziewali tego samego. a tu uj, zadania ponoć trudniejsze niż te z prac domowych. nie wiedziałam, że tak się da
za to mi kazali pisać wypracowanie-.-
i liczyć słowa, fuj!
a że pierwszy był banalny, wszyscy się spodziewali tego samego. a tu uj, zadania ponoć trudniejsze niż te z prac domowych. nie wiedziałam, że tak się da

za to mi kazali pisać wypracowanie-.-
i liczyć słowa, fuj!

I TAK UMRZESZ.
Czekam aż nam księżniczka odda nasze spr z kościVicka211 pisze: Ha, no i w czwartek sprawdzian z biologii![]()
Ale tylko z kości .

Vivon, ja Cie widze u siebie 7 listopada

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
O takNina pisze:
Vivon, ja Cie widze u siebie 7 listopadana szczurniętym spotkaniu

Tylko nie przesadź, bo sie przestraszyogonowa pisze:O takNina pisze:
Vivon, ja Cie widze u siebie 7 listopadana szczurniętym spotkaniu
. Jutro cię pomęczę, baaardzo pomęczę
.

A przecież my nie gryziemy

Połykamy w całości
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp