KRÓLEWNY OGONIASTEJ! <:3 )~~

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
ol.

Re: KRÓLEWNY OGONIASTEJ: Fibi, Jawa-Pampuszek, Vilemo i Meggy

Post autor: ol. »

Klatka wygląda na wielgachną, szczury w niej takie małe. Nic dziwnego, że uradowane śmigają.
Jak dojdą ich ulubione rury to już w ogóle będzie euforia ;)

Mam identyczny koszyk jak te Twoje duże, bardzo dobrze do prętów przylegają bo mają takie wyżłobienie od góry.
Awatar użytkownika
denewa

Post autor: denewa »

Ogoniasta pisze:Fotki będą jutro. :)
Ogoniasta tak czytam wątek i widzę, że dziś miały być foty... ;D a jeszcze nie ma... ;D

Mi się najbardziej podoba Fibi, śliczna, szczególnie na fotkach na łóżku - śpioszek :D
Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
Awatar użytkownika
Ogoniasta

Post autor: Ogoniasta »

Dzisiaj obiecane fotki futrzastych łobuziaków ;)

Najpierw specjalnie dla Babli sesja Fibaskowa :)
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Meggy :)
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Pampuszek:)
ObrazekObrazekObrazek

Vilemo :)
ObrazekObrazekObrazek

Paszportowe :D
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Na koniec zabawa w chowanego ;)
Obrazek
[Meggy] - Pałka zapałka, dwa kije.Kto się nie schowa ten kryje...koło klepanki nie ma chowanki!! :P
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
ogonowa
Numer GG: 7589945

Post autor: ogonowa »

http://img269.imageshack.us/i/sdc15941.jpg/ omg... haha :D! jak się fajnie fałdka zawinęła.. :P
Babli

Post autor: Babli »

Jednak nie ma to jak Fibi ;D Brzucho :-*
Awatar użytkownika
Ogoniasta

Królewny ostatnio straszliwie łobuzują... ::) Zjadły mi słownik i nadgryzły kilka innych książek stojących w zasięgu zębów. ;)
Meggy ujawniła swoje prawdziwe oblicze...toż to diabeł wcielony!! :-X Nie usiedzi ani chwili, skosztować musi wszystkiego - od chusteczek higienicznych, przez zostawione na biurku notatki, paragony, banknoty, długopisy po TŻ-towe palce u stóp. ::) ;D
Co tylko da radę zaciąga pod kanapę i tam konsumuje. ::) Do tej pory spędzając czas z Królewnami, lubiłam położyć się na łóżku, one wtedy szybciutko mnie obskakiwały, przytulały, wspinały się itp. Z tym niebieskim czortem jest to trochę utrudnione bo muszę leżeć z twarzą osłoniętą dłońmi ::) Natręciuch pcha się z jęzorem, zębami i pazurkami do oczu, ust, policzków. ::) Jak tylko znajdę się w jej zasięgu, to ona koniecznie musi mnie "wyiskać" :) W związku z tym trwa intensywny kurs dobrych manier...trzeba jakoś okiełznać tą bestię. :P Poza tym Meggy, jako jedyna, nie korzysta z kuwety. :-\ Zostawia bobki gdzie popadnie. :-\ Nawet w hamaku :-X Muszę jej chyba imię zmienić ::) Blue Devil, albo coś podobnego... ;D

Kilka fotek z Fibaskowej drzemki w hamaczku :)
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Na koniec Blue Devil i jej pozorny wygląd Aniołeczka ;)
Obrazek
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Awatar użytkownika
denewa

Post autor: denewa »

Ogoniasta pisze:skosztować musi wszystkiego - od chusteczek higienicznych, przez zostawione na biurku notatki, paragony, banknoty, długopisy po TŻ-towe palce u stóp. ::) ;D
Co tylko da radę zaciąga pod kanapę i tam konsumuje. ::)
Fajnie zabrzmiało... jakby i TŻ zaciągała pod łóżko i tam spokojnie konsumowała jego palec... ;D
Ogoniasta pisze:Z tym niebieskim czortem jest to trochę utrudnione bo muszę leżeć z twarzą osłoniętą dłońmi ::) Natręciuch pcha się z jęzorem, zębami i pazurkami do oczu, ust, policzków. ::)
Identycznie jest u mnie i też z niebieskim diabłem... może to kwestia koloru... ;)
Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
xMsMartax

Post autor: xMsMartax »

Piękne te Twoje Królewny ;D
Obrazek
Awatar użytkownika
*Delilah*

Post autor: *Delilah* »

To na pewno kwestia koloru, bo Masumi tez diabelstwo ma za uszami ...;))
Pozdrawiam przepiękne Krolewny !
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Awatar użytkownika
Ogoniasta

denewa pisze:
Ogoniasta pisze:skosztować musi wszystkiego - od chusteczek higienicznych, przez zostawione na biurku notatki, paragony, banknoty, długopisy po TŻ-towe palce u stóp. ::) ;D
Fajnie zabrzmiało... jakby i TŻ zaciągała pod łóżko i tam spokojnie konsumowała jego palec... ;D
hehe :P Dlatego napisałam "co tylko da radę" :P Gdyby mogła, to pewnie całego TŻ-ta wciągnęłaby pod kanapę i poobgryzała. :P ;D
Awatar użytkownika
Nue

Post autor: Nue »

No ja tam nie wiem, ja mam na przykład diabła wcielonego w czarno-białego kapturka, Tchibo aka Piotrusia ;D
A Meggy śliczna jest, jak na królewnę przystało oczywiście :)! I na pewno nabierze przy pozostałych dobrych manier.

Albo w wersji nieoptymistycznej: zdeprawuje pozostałe :D
[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size]

Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
ol.

Post autor: ol. »

Vilemo jest niesamowita: prosto z krainy deszczowców http://img514.imageshack.us/i/sdc16005.jpg/ :D

Meggy - imprezowiczka http://img196.imageshack.us/i/sdc15943.jpg/; Ogoniasta, cóż, takie są królewny XXI wieku, dostojeństwo i powaga to przeżytek. Krus etykiety pewnie nie zaszkodzi, ale spontaniczność i brak ogłady też mają swój urok :)
Awatar użytkownika
Magamaga
Starszy Moderator na urlopie

Post autor: Magamaga »

Wszystkie królewny są piękne, ale Villemo - cudniasta!
Obrazek
Ze mną: kotka Luna i kocurek Borys

Za TM- Tuptuś [*] Fiona [*] Milejka [*] Batman [*] Mania [*] Lolek [*] Zefir [*] Bobek [*] Zawsze będę pamiętać....[/size]
Awatar użytkownika
*Delilah*

Post autor: *Delilah* »

denewa napisał(a):

Ogoniasta napisał(a):skosztować musi wszystkiego - od chusteczek higienicznych, przez zostawione na biurku notatki, paragony, banknoty, długopisy po TŻ-towe palce u stóp. ::) ;D

hehe :P Dlatego napisałam "co tylko da radę" :P Gdyby mogła, to pewnie całego TŻ-ta wciągnęłaby pod kanapę i poobgryzała. :P ;D
No przeciez kazde rozumne stworzenie wie, ze Tz- towie po to własnie są :)

Fibaskowi bardzo do pyszczka w rozowym :D
Ja też kcę sesję Pampuszka indywidualną!
:D

No i Villemo dalej bije rekordy dziwacznosci ?
U mnie Kokarducha nawet nawet nieco bardziej cywilizowanie sie zachowuje :)
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Awatar użytkownika
Ogoniasta

*Delilah* pisze:No i Villemo dalej bije rekordy dziwacznosci ?
Właściwie, to nie jest już tak tragicznie...ale myślę, że Dziwolągiem to ona już na zawsze pozostanie :D
Dalej przemieszcza się raczej stylem wężowym. ;) Za to zrobiła się bardziej miziasta i przytulaśna. :) Częściej sama przychodzi żeby ją potarmosić. :) Kochana jest :-* Oczywiście pomijam takie szczegóły jak jej niszczycielskie zapędy ::) Wczoraj np zjadła mi kabel od monitora.. >:( Zdziwiłam się odrobinkę, kiedy nagle monitor zgasł ::)

Dzisiaj sesja zielono-pomarańczowa ;D

Najpierw indywidualne Pampuszkowe dla *Deli* ;)
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Fibi :)
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Vilemcio :)
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

"Blue Devil" Meggy :)
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Uffff..... ;D :P
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”