Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Śmietnik :D / Prawie SB
Jak ktoś mi powie, gdzie mam moje złote cuda z komunii będę wdzięczna. Siedzi toto od paru lat w szkatułce [której nie mogę znaleźć] a tym czasem mogę sprzedać te duże syfy.. i miałabym na aparat całą sumę..! Co ja z tym zrobiłam, nooo 

Toż to pamiątka jest 
U mnie leżą takie paskudztwa ale nie w głowie mi sprzedawać.

U mnie leżą takie paskudztwa ale nie w głowie mi sprzedawać.

Pamiątka. A jasne. Nie ma to jak prezenty od ludzi, którzy mówią do Ciebie: Basiu, podczas gdy nazywasz się Marta.
Najlepsze, że przyjechali, dali i pojechali. Prawdziwie pamiątki zachowam. Ale po co mi to, co dostałam "bo wypada" ? A przykładowo, mam od babci Marysi, piękny złoty wisiorek. Niby małe kółeczko z czerwonym cosiem. A w rodzinie od dawien dawna. I mi się dostało 

To fakt. Myślałam , że chodzi o bardziej sentymentalne rzeczy (ja mam kilka złotych łańcuszków i pierścionków, które są paskudne
ale dostałam je od najbliższych mi osób i nie ważne ile są warte i tak bym się ich nie pozbyła)

Muahahaha
Napisałam wypracowanie na 13,5 strony 
A teraz tylko: fizyka, muzyka, religia, angielski i niemiecki
a. i infa.

A teraz tylko: fizyka, muzyka, religia, angielski i niemiecki

zamówiłem sobie na ebuty.pl glany 14 dziurkowe HD... Już się doczekać nie mogę kiedy przyjdą, pewnie w piątek ostatecznie w poniedziałek- kurierem, jutro zapewne wyślą. a jutro na zdjęcie szwów do chirurga
nareszcie bo mi już palec spuchł od dzisiejszego chodzenia po sklepach za butami, i mi sie wrzynają w skórę, a mam to bardzo ciekawie zszyte, tak artystycznie ;/

sssouzie, węże są takie diabelskie.... taki gruby, ciepły, aksamitny, wijący się wąż....
nic dziwnego że stał się symbolem kuszenia Ewy, tyle powiem
a jako zwierzę w sensie zwierzę wąż jest ok, pełza sobie, poluje.... jest git
tylko jako zwierzątko domowe ma chore wymagania żywieniowe :/

ten się nie myli, kto nic nie robi
yss... no weź...aż się zarumieniłam na samą myślyss pisze: taki gruby, ciepły, aksamitny, wijący się wąż....

ja mam 2 szczurasy i za nimi się wiją "grube, ciepłe, aksamitne" węże
tyle, że należą do moich dziewczyn

...czyż nie dobija się koni...?
- UprzejmaCegła
Yss, jestem "za". Jak gdzieśtam-gdzieśtam żyje sobie na wolności taki snake, niech żyje, niech sobie poluje, ale jeżeli ktoś ma takie stworzenie w domu i bezczelnie karmi innymi stworzeniami to to już mi się niezbyt podoba.yss pisze:sssouzie, węże są takie diabelskie.... taki gruby, ciepły, aksamitny, wijący się wąż....
Ojej, Twoje dziewczyny mają... węża?... Toż to hermafrodyty!sssouzie pisze:ja mam 2 szczurasy i za nimi się wiją "grube, ciepłe, aksamitne" węże
Ze mną: Chibi, Riku, Shinju, Kambru, Arai, Chiki, Hagu, Sukui
Za TM: Akai, Filip, Aida, Naka, Lucy, Labisia, Kate, Mariusz, Nezumi, Doku, Haya
Za TM: Akai, Filip, Aida, Naka, Lucy, Labisia, Kate, Mariusz, Nezumi, Doku, Haya
Asmena pisze:Ojej, Twoje dziewczyny mają... węża?... Toż to hermafrodyty!sssouzie pisze:ja mam 2 szczurasy i za nimi się wiją "grube, ciepłe, aksamitne" węże
uwaga, dzieci czytają

chyba będę musiała jakieś foty wstawić, żebyście moich dziewczyn za jakieś inne dziwne nie uznali

...czyż nie dobija się koni...?
Moja szczurzyca mnie rozwala
spojrzałam właśnie na klatkę a Niuńka lata po klatce, zbiera trociny w pyszczek i zasypuje nimi śpiącą Jadźkę 

Niesmaczne żarty dziewucha robi, pogrzeb urządzać żyjącej koleżancexMsMartax pisze:Moja szczurzyca mnie rozwalaspojrzałam właśnie na klatkę a Niuńka lata po klatce, zbiera trociny w pyszczek i zasypuje nimi śpiącą Jadźkę

ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
alken, a ładnie to tak prawie koleżankę Asmenkę do grobu wpędzać? Asmenka o mało nie udusiła się ze śmiechu...
Ze mną: Chibi, Riku, Shinju, Kambru, Arai, Chiki, Hagu, Sukui