oto kolejny powód aby nie mieć dzieci..strach ze będą miały zapędy takie jak ogonowy brat:P i wiele innych gorszych nawet...
Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Śmietnik :D / Prawie SB
ach, cegła w skowronkach
oto kolejny powód aby nie mieć dzieci..strach ze będą miały zapędy takie jak ogonowy brat:P i wiele innych gorszych nawet...
Ogon, wyślij mi kawałek pizzy

jakie urocze określenieUprzejmaCegła pisze:wrócił mój Kartofelek![]()
Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
yss, wstaw uśmiechniętego Jonatana i nie wymyślaj------------------------nie mam już pomysłu na podpis.-----------------------------
pizza to czyste zło i trzeba się go wystrzegać! ja wam zaraz powiem jak oni to ciasto na bazę produkują..
wszyscy którzy są jeszcze w wieku szkolnym i nie pracują niech się cieszą wolna sobota i jeszcze wolniejsza niedziela..ja będę zapi.... jak niewolnik na farmie...idę się pasta do butów wysmarować
jak je produkują?
a dzieci wychowywane tak jak to robi mama ogona nie mogą być inne....
w ogóle to rozmyślam nad zmianą awatara. ileż można w jednym chodzić... a z drugiej strony - jest już rozpoznawalny i ludzie będą się gubić
a dzieci wychowywane tak jak to robi mama ogona nie mogą być inne....
w ogóle to rozmyślam nad zmianą awatara. ileż można w jednym chodzić... a z drugiej strony - jest już rozpoznawalny i ludzie będą się gubić
ten się nie myli, kto nic nie robi
yss, mysle, ze poznamy cie po nicku 
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
no dobra, dobra. ja się będę gubić. bo jak szukam gdzieś swojego posta to po awatarze.
biorą i się czepiają.

biorą i się czepiają.
ten się nie myli, kto nic nie robi
niedaleko jest fabryka pizzy, dużo ludzi tam pracuje i opowieści wieści jak to się tam robi krążą po całej wiosce
..jak czysto na taśmie jest,jak pracownicy zmieniają rękawiczki i w ogóle o ile ja zakładają wracając z toalety gdzie nie umyli raczek...jak to wiesnioki sobie z gilem spływającym w nosie pakują te pizze a ... no dobra, sami wiecie ze w fabrykach nie jest czyściutko i różowo,ze używają przeterminowanych składników,ze robią wszystko żeby zarobić... jeżeli ktoś myśli ze to co kupuje jest bezpieczne i zdrowe to gratuluje naiwności, myślicie ze zapakowane hermetycznie i z data 2012 jest ok? A co się kryje pod data 2012 ?
nie, nie euro 2012!
mogłabym wam jeszcze polecić obejrzenie kilku filmów dokumentalnych o produkcji kurczaków i wołowiny, o tym jak sztucznie dojrzewają pomidorki ..te świeże z Tesco..o tym co jest w Mc Donaldzie itp itd..ale po co?
No a teraz,
yss nawet jak zmienisz nick to i tak cie rozpoznamy...
nie, nie euro 2012!
mogłabym wam jeszcze polecić obejrzenie kilku filmów dokumentalnych o produkcji kurczaków i wołowiny, o tym jak sztucznie dojrzewają pomidorki ..te świeże z Tesco..o tym co jest w Mc Donaldzie itp itd..ale po co?
No a teraz,
yss nawet jak zmienisz nick to i tak cie rozpoznamy...
Tymabr jablko mieta to zlo
Kupilam bo byl w propocji 1,5 litra za 2,5 , naogol kupuje w kioskach , sklepikach mala buteleczke jak chce mi sie pic , wypijam i po krzyku , a teraz kupilam 1,5 litra i tak ladnie sie pilo , ze ani sie obejrzalam a 1,5 litra wypite - a to ma 40 Kcal w 100 gramach !!!! Czyli obiad wypilam niechcacy zupelnie o zgrozo !!!
Kupilam bo byl w propocji 1,5 litra za 2,5 , naogol kupuje w kioskach , sklepikach mala buteleczke jak chce mi sie pic , wypijam i po krzyku , a teraz kupilam 1,5 litra i tak ladnie sie pilo , ze ani sie obejrzalam a 1,5 litra wypite - a to ma 40 Kcal w 100 gramach !!!! Czyli obiad wypilam niechcacy zupelnie o zgrozo !!!
rhenata, ażebyś wiedziała, że się cieszą. to moja pierwsza wolna sobota 

I TAK UMRZESZ.
Jestem mistrzem w robieniu dobrej miny do złej gry :/
Landrynka pisze:rhenata, ażebyś wiedziała, że się cieszą. to moja pierwsza wolna sobota
Ja szkolna (2 gim), a o wolnej sobocie to już dawno zapomniałam
Jak Filip nie zapomni aparatu to powinno być jutro sporo zdjęć
pusto... 
TM: Rezus, Khazar, Fermin, Grand, Kruszon, Manfred vel. Mikroś, Putin, Bao
"Boże, pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego bierze mnie mój pies."(Janusz L. Wiśniewski)
TM: Rezus, Khazar, Fermin, Grand, Kruszon, Manfred vel. Mikroś, Putin, Bao
"Boże, pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego bierze mnie mój pies."(Janusz L. Wiśniewski)
a mi się pms skończył! .. można podchodzić bez pogrzebacza
isiaczek, chciałbym mieć takie niewolne soboty
ja zwykle na 9 mam wykłady a 11-14(a czasem i 17) warsztaty.
ja zwykle na 9 mam wykłady a 11-14(a czasem i 17) warsztaty.

I TAK UMRZESZ.
yss pisze:nina, a u kogo zamawiasz?
yss pisze:costumejewellery.
Na tyle na ile mógł, ten dzień był udany
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
O jeżu .. w życiu mym chyba nigdy nie byłam tak zmęczona. Idę spać bo mi się ekran przed oczyma rozdwaja 
Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik