o tak!! wolne dni są ok, ale sama atmosfera świąt jest dobijająca. Musisz świętować i jużNienawidze swiąt. Wszystkich.
Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Śmietnik :D / Prawie SB
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Wyklikalam Ci ;P
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
Bierze mnie jakieś przeziębienie 
Szukam transportu z Krakowa do Częstochowy, może ktoś coś wie , będzie przejeżdżał za 2 tyg?
?
Szukam transportu z Krakowa do Częstochowy, może ktoś coś wie , będzie przejeżdżał za 2 tyg?

hmmm
mam dziwne wrażenie że moderacja ma podobne bannery w podpisie...........
mam dziwne wrażenie że moderacja ma podobne bannery w podpisie...........
ten się nie myli, kto nic nie robi
yss, czyżby zbieg okoliczności? 
- UprzejmaCegła
No w końcu będę miała wolierę 
Facet ze znajomego zoologa posiadał kiedyś koszatniczki i ta woliera stoi nieużywana, więc sprzeda mi ją za grosze, bo jemu nie potrzebna
Facet ze znajomego zoologa posiadał kiedyś koszatniczki i ta woliera stoi nieużywana, więc sprzeda mi ją za grosze, bo jemu nie potrzebna
Cegły to mają szczęście
szczęściaro, gratuluję
szczęściaro, gratuluję
...czyż nie dobija się koni...?
matko, ale jazda.
wyciągałam zośka spod biurka, bo ukradł mi znowu gumę do żucia. złapałam go, chwyciłam pod łapkami i wyciągnęłam spod biurka i przeniosła nad przedłużaczem od kabelków. w chwili zawiśnięcia szczura nad kontaktem, ten popuścił kroplę siuśków, błysło, zaszeleściło i komputer zgasł
. potem bałam się włączyć przez pół godziny, aż w końcu mama powiedziała, że nic się nie stanie.
trza coś wykombinować, bo jak mi się bardziej zleją tam... to się oni spalą.
wyciągałam zośka spod biurka, bo ukradł mi znowu gumę do żucia. złapałam go, chwyciłam pod łapkami i wyciągnęłam spod biurka i przeniosła nad przedłużaczem od kabelków. w chwili zawiśnięcia szczura nad kontaktem, ten popuścił kroplę siuśków, błysło, zaszeleściło i komputer zgasł
trza coś wykombinować, bo jak mi się bardziej zleją tam... to się oni spalą.
Zna ktoś sposób na szybkie zarobienie kasy na klatkę? ;P
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
Jak ktoś zna, chętnie poznam, przyda się... 
Ja tak samo, przydałoby się w końcu zarobić na tą wymarzoną wolierę..xD
Dobrze, że dziś mam imieniny, a za miesiąc urodziny, może cos wpadnie
Aaaa swoją drogą, muszę się pochwalić, ale nie chce mi się do chwalipiętnika lecieć xD Na urodziny dostanę Pentagram Eon Cineo! Tata dziś pojechał do Komputronika, zamówił - przyjdzie w czwartek lub piątek - już się doczekać nie mogę!
Dobrze, że jestem chory, to czas szybciej zlatuje w domu..xD
Dobrze, że dziś mam imieniny, a za miesiąc urodziny, może cos wpadnie
Aaaa swoją drogą, muszę się pochwalić, ale nie chce mi się do chwalipiętnika lecieć xD Na urodziny dostanę Pentagram Eon Cineo! Tata dziś pojechał do Komputronika, zamówił - przyjdzie w czwartek lub piątek - już się doczekać nie mogę!
Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Diabeł - gdzieś tam..
ma chłopak cela..w chwili zawiśnięcia szczura nad kontaktem, ten popuścił kroplę siuśków, błysło, zaszeleściło i komputer zgasł.
Stworzenie bezszczurowe.
Diabeł - gdzieś tam..
Diabeł - gdzieś tam..
Sto lat Sheera ;* 
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki