Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Śmietnik :D / Prawie SB
Sheera, stuu lat 

Najlepszego, Sheera ! 

Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
Yeeyyyy, dziękuję!
Ale mi nudno! *szuka zajęcia*

Ale mi nudno! *szuka zajęcia*
Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Diabeł - gdzieś tam..
Cudowna, nieprawdaż?Landrynka pisze:...
zobaczyłam próbną maturę z matmy

<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
nie widziałam ale słyszałam że banalna.Landrynka pisze:...
zobaczyłam próbną maturę z matmy
ale ja i tak pewnie bym nie zdała

ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
jakby mi to kazali pisać, to bym chyba wyszła i trzasnęła drzwiami.
liczyć nie umiem, chodzę z kalkulatorem
, ale takie coś... i jeszcze to wielkie oburzenie wspaniałych chu*mnistóffff, którym to matma w życiu niepotrzebna.
moze mi ktoś powiedzieć, dlaczego niewiedząc co dramat, to będę uzawana za buraka, a nieznajomość dwumianu newtona ,dajmy na to, nie będzie niczym dziwnym?
jest jakiś racjonalny powód, oprócz tego, że większość ludzi po prostu "nie jest w stanie" ogarnąć nauk ścisłych?
(a tak nawiasem mówiąc, to poprawiałam dziś klasówkę z matmy. jak dostanę 3- to będzie sukces
. dobrze, ze oceny nie są istotne, za to matematyczce należą się owacje na stojąco. )
liczyć nie umiem, chodzę z kalkulatorem

moze mi ktoś powiedzieć, dlaczego niewiedząc co dramat, to będę uzawana za buraka, a nieznajomość dwumianu newtona ,dajmy na to, nie będzie niczym dziwnym?
jest jakiś racjonalny powód, oprócz tego, że większość ludzi po prostu "nie jest w stanie" ogarnąć nauk ścisłych?
(a tak nawiasem mówiąc, to poprawiałam dziś klasówkę z matmy. jak dostanę 3- to będzie sukces

I TAK UMRZESZ.
może dlatego że dramaty nam się w życiu zdarzają a dwumian newtona nie
a tak na serio to nie wiem skąd takie podejście, może dlatego, że wiedza humanistyczna po prostu "jest" i nie trzeba większego wysiłku niż pamięciowy żeby ją zdobyć...a nauki ścisłe większości ludzi muszą zostać przekazane przez kogoś, kto to ogarnia, a takich ludzi też jest mało...i koło się zamyka.

a tak na serio to nie wiem skąd takie podejście, może dlatego, że wiedza humanistyczna po prostu "jest" i nie trzeba większego wysiłku niż pamięciowy żeby ją zdobyć...a nauki ścisłe większości ludzi muszą zostać przekazane przez kogoś, kto to ogarnia, a takich ludzi też jest mało...i koło się zamyka.
ze mną: leszek, kendrick
Uaa, babcia z ciotka przyszły na urodziny do mnie, dostałem 100zł
Jak mi mama odda zaległe 60zł i tata kieszonkowe (50zł) za listopad, to bede mial 281zł - czyli niewiele do woliery mi brakuje..

Jak mi mama odda zaległe 60zł i tata kieszonkowe (50zł) za listopad, to bede mial 281zł - czyli niewiele do woliery mi brakuje..

Stworzenie bezszczurowe.
Diabeł - gdzieś tam..
Diabeł - gdzieś tam..
opcjo edytuuj! come back D:
*imieniny nie urodziny o3o
*imieniny nie urodziny o3o
Stworzenie bezszczurowe.
Diabeł - gdzieś tam..
Diabeł - gdzieś tam..
Ooo, przypomniałem sobie co miałem napisać xD
Moja babcia jest dziwna.
Chciała zobaczyć zdjęcia z ostatniej imprezy (urodziny, imieniny, nie wiem co to było..). A że u nas od lat zdjęć się nie wywołuje, no to wiadomo - są w kompie xD No i zaczęła wydziwiać, że ona do mojego pokoju nie wejdzie. Dlaczego? A bo po podłodze u mnie chodzą szczury (mimo, że były zamknięte) i ona wybrudzi skarpety albo się zarazi..
No sorry, moje zwierzęta są zdrowe i czyste!
Ale jej nie przekonasz..
Weszła w końcu. Założyła (swoje! bo kapci mojej mamy nie chciała, na pewno szczur dotknął albo pies..) buty i weszła.
Boże, przypomniało mi się jak kiedyś do niej z psem przyszedłem.. W kuchni na klamce od drzwi wisiała ścierka do wycierania naczyń. Spadła na podłogę i Sonia podeszła i powąchała.
Babcia ścierkę wyrzuciła.
Jak ja ją odwiedzam to ona pewnie potem cały dom dezynfekuje..
Nie rozumiem tego..
Moja babcia jest dziwna.
Chciała zobaczyć zdjęcia z ostatniej imprezy (urodziny, imieniny, nie wiem co to było..). A że u nas od lat zdjęć się nie wywołuje, no to wiadomo - są w kompie xD No i zaczęła wydziwiać, że ona do mojego pokoju nie wejdzie. Dlaczego? A bo po podłodze u mnie chodzą szczury (mimo, że były zamknięte) i ona wybrudzi skarpety albo się zarazi..

Weszła w końcu. Założyła (swoje! bo kapci mojej mamy nie chciała, na pewno szczur dotknął albo pies..) buty i weszła.
Boże, przypomniało mi się jak kiedyś do niej z psem przyszedłem.. W kuchni na klamce od drzwi wisiała ścierka do wycierania naczyń. Spadła na podłogę i Sonia podeszła i powąchała.
Babcia ścierkę wyrzuciła.
Jak ja ją odwiedzam to ona pewnie potem cały dom dezynfekuje..

Nie rozumiem tego..

Stworzenie bezszczurowe.
Diabeł - gdzieś tam..
Diabeł - gdzieś tam..
A ja właśnie wróciłam z This is it Michaela Jacksona. Nie jestem może jego fanką , ale uważam że film warto zobaczyć. Robi wrażenie.
A tak po za tym, to gdybyście zobaczyły moją minę (czyt. wielki banan na twarzy) kiedy na ekranie pojawił się... szczur! W teledysku do thrillera był czarny szczurek z bałym znaczeniem na brzuszku
.
A tak po za tym, to gdybyście zobaczyły moją minę (czyt. wielki banan na twarzy) kiedy na ekranie pojawił się... szczur! W teledysku do thrillera był czarny szczurek z bałym znaczeniem na brzuszku

Aż muszę zobaczyć ten teledysk xD
*otwiera YT*
*otwiera YT*
Stworzenie bezszczurowe.
Diabeł - gdzieś tam..
Diabeł - gdzieś tam..
Sheera jak ja zabrałam moje stadko do babci na weekend to co chwilę musiałam wyrzucać różne smakołyki z klatki (niekoniecznie zdrowe ;p ) bo babcia non stop dokarmiała moje małe i zaglądała do nich
i tylko słyszałam co chwilę: "Kasia! Chodź szybko!" biegłam przestraszona, wpadałam do pokoju a tam rozpromieniona babcia wskazywała na klatkę i mówiła: "patrz, ona się myje/je/śpi/robi kupę (niepotrzebne skreślić)" 

<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
- susurrement
hehe też byłam wczoraj.igig pisze:A ja właśnie wróciłam z This is it Michaela Jacksona. Nie jestem może jego fanką , ale uważam że film warto zobaczyć. Robi wrażenie.
A tak po za tym, to gdybyście zobaczyły moją minę (czyt. wielki banan na twarzy) kiedy na ekranie pojawił się... szczur! W teledysku do thrillera był czarny szczurek z bałym znaczeniem na brzuszku![]()
.
i też byłam pod wrażeniem jak zobaczyłam szczuraska. a potem napis na końcu napisów, że żadne zwierzęta nie ucierpiały podczas tworzenia tego materiału filmowego

a film naprawde warto zobaczyć. nawet jeśli ktos nie był mega fanem, a np czasem słuchał jego muzyki.
ze mną 1+3 szczurze łobuziaki, 3 króliki, jeż, chomik i dwa piesy
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]