Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Śmietnik :D / Prawie SB
A ja niestety nie zostałam do końca napisów, chociaż mi bardzo zależało. Ale ostatni autobus do domu by mi uciekł...
http://www.youtube.com/watch?v=voR8HxWU0V4 A tu, dokładnie w 5 min widać szczura. Niewyraźnie, ale to najlepsza jakość jaką znalazłam.
Pomoże mi ktoś w temacie ,,pomocnik szkolny''. Proszę.
http://www.youtube.com/watch?v=voR8HxWU0V4 A tu, dokładnie w 5 min widać szczura. Niewyraźnie, ale to najlepsza jakość jaką znalazłam.
Pomoże mi ktoś w temacie ,,pomocnik szkolny''. Proszę.
Pomocy!
Na WOS muszę przygotować kilka najważniejszych wydarzeń politycznych i gospodarczych ubiegłego miesiąca (tj. Października). Ja się w ogóle nie orientuje w tych tematach, a w internecie nic znaleźć nie mogę. Macie, może jakieś propozycje (wyztarczy mi 4-5). Proszę, pomóżcie.
Na WOS muszę przygotować kilka najważniejszych wydarzeń politycznych i gospodarczych ubiegłego miesiąca (tj. Października). Ja się w ogóle nie orientuje w tych tematach, a w internecie nic znaleźć nie mogę. Macie, może jakieś propozycje (wyztarczy mi 4-5). Proszę, pomóżcie.
moze podpisanie Traktatu Lizbońskiego przez naszego prezydenta - 10.10. ?
Poczytaj sobie o tym traktacie i dlaczego tak z tym podpisem prezydent zwlekal. Przykladowo masz tu:
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... onski.html
Poczytaj sobie o tym traktacie i dlaczego tak z tym podpisem prezydent zwlekal. Przykladowo masz tu:
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... onski.html
Misia [04.2009 - 26.10.2010]
Lucynka [07.2010 - 07.04.2011]
Ziuta [04.2009 - 26.07.2011]
Lucynka [07.2010 - 07.04.2011]
Ziuta [04.2009 - 26.07.2011]
- Magamaga
- Starszy Moderator na urlopie
Nasuwa mi się również afera hazardowa i wszystko co z nią związane.
Łaaa, ciury w Housie 

Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
Szczurze siki
.

Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Nie ma to jak wypić 0,5 litrowego energy drinka na noc
czuje senność ale znając życie nie będę po tym specyfiku spała całą noc...

-
Trzeba było pić? 
Mi by się przydał - prezentacja z mikrobiologii o czynnikach zjadliwości bakterii jeszcze nie skończona, a i wywiad zebrany ostatnio od pacjenta muszę opracować... Ech...

Mi by się przydał - prezentacja z mikrobiologii o czynnikach zjadliwości bakterii jeszcze nie skończona, a i wywiad zebrany ostatnio od pacjenta muszę opracować... Ech...

marta, w ogóle tego nie pij.
to już lepiej uczciwie ćpać .....
to już lepiej uczciwie ćpać .....
ten się nie myli, kto nic nie robi
Już nie bede
taka mnie wczoraj ochota naszła
ale usnelam tak jakbym wziela jakies prochy na sen
ja nie wiem...

to już lepiej uczciwie ćpać ....

a jak się ćpa uczciwie?
muszę iść do pracy, brazylijska siła robocza została mile wyproszona z uwagi na nielegalny stan rzeczy. Czyli jesteśmy kulawi o jedna przełożoną i trzy dziewczyny

no wciaga sie nosem.... i mowi sie: wzielam.
a nie ze sie zaslania "piciem energetycznym", to co prawda nie to samo ale podobnie dziala i niszczy organizm
a nie ze sie zaslania "piciem energetycznym", to co prawda nie to samo ale podobnie dziala i niszczy organizm

ten się nie myli, kto nic nie robi
hehehhehe
no yssku a skąd ty wiesz ze się nosem a nie uchem,he?
moje szczury nie reagują na cmokanie tak jak na szelest torebki z dropsami
no yssku a skąd ty wiesz ze się nosem a nie uchem,he?

moje szczury nie reagują na cmokanie tak jak na szelest torebki z dropsami

- UprzejmaCegła
Rhenata, moje też tak mają
Na cmokanie, owszem, przybiegają, ale jeżeli usłyszą chociażby lekki szelest opakowania "dropsianego" to są przy mojej nodze w 0,000000001 sekundy

Na cmokanie, owszem, przybiegają, ale jeżeli usłyszą chociażby lekki szelest opakowania "dropsianego" to są przy mojej nodze w 0,000000001 sekundy