jak już zrezygnowałam ze spaceru i uśpiłam synka, wyszło słońce :/ co za bezsens....
Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Śmietnik :D / Prawie SB
rhenata, no jak to skąd? 
jak już zrezygnowałam ze spaceru i uśpiłam synka, wyszło słońce :/ co za bezsens....
ten się nie myli, kto nic nie robi
Ja też chce słońce! U mnie pada...
pusto... 
TM: Rezus, Khazar, Fermin, Grand, Kruszon, Manfred vel. Mikroś, Putin, Bao
"Boże, pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego bierze mnie mój pies."(Janusz L. Wiśniewski)
"Boże, pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego bierze mnie mój pies."(Janusz L. Wiśniewski)
a mi się nie chce spacerować bo mam katar i mi nos zatyka na powietrzu i się duszę
wyszłam tylko odebrać książkę z empiku.
patrzą tam na mnie jak na zło, bo ciągle zamawiam przez empik.com, nawet książki, które mają na sklepie
nie moja wina, że tam tańsze 
wyszłam tylko odebrać książkę z empiku.
patrzą tam na mnie jak na zło, bo ciągle zamawiam przez empik.com, nawet książki, które mają na sklepie
ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
Wczoraj przyszła zima, a dzisiaj sobie poszła... jakaś taka niezdecydowana 
Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
U mnie wczoraj cały dzien padało, z krotkimi przerwami.. i cala noc. A teraz sie topi.
Ech, chciałbym zeby bylo jak kiedys - jak snieg spadł, to lezal do lutego, i nikt sie nie zastanawiał, czy za godzine jeszcze bedzie
Ech, chciałbym zeby bylo jak kiedys - jak snieg spadł, to lezal do lutego, i nikt sie nie zastanawiał, czy za godzine jeszcze bedzie
Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Diabeł - gdzieś tam..
Marta, nie bój się, jeszcze i was odwiedzi
Ha dopiero zauważyłam żeś z Częstochowy
Jak byłam mniejsza to byłam tam z babcią na noc w kościele haha 
Ha dopiero zauważyłam żeś z Częstochowy
Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
Z moim Aleksem jest chyba coś nie tak. Wczoraj robiłem tzw "ogólne sprawdzanie stanu zdrowia" (mam wydrukowany ten temat http://szczury.org/viewtopic.php?f=11&t=15767 i powieszony na ścianie, średnio raz na tydzien sprawdzam wszystko..) i lekko unosiłem skórę na karku, żeby sprawdzić, czy nie są odwodnieni.
Wszystkich bez problemu - ale Aleksa w ogóle nie da się tak chwycić - jakby miał za mało skóy w tym miejscu
Zawsze było dobrze, a teraz jakoś tak o..
Wszystkich bez problemu - ale Aleksa w ogóle nie da się tak chwycić - jakby miał za mało skóy w tym miejscu
Zawsze było dobrze, a teraz jakoś tak o..
Stworzenie bezszczurowe.
Diabeł - gdzieś tam..
Diabeł - gdzieś tam..
Czy tylko ja nie wiedziałam, że Xtra Vital jest również w kilogramowych paczkach? Zawsze widziałam tylko w 0,5kg a tu proszę ;P
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
wreszcie sciolki powrocily na zoopluska i co wazniejsze granulat z siana powrócił.
Ponownie prosze o wyklikanko jajeczek i smoczków, bo nie moge sie ich doczekac 

Klikającym z góry dziekuje :*

Klikającym z góry dziekuje :*
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Prosze bardzo pin
. Nie wiem czy jak ja klikam kilka razy to sie liczy jako raz czy jako kilka?
Ale te albinoski sa slodkie. Brakowalo mi tych zezoli ostrzacych swoje pole widzenia
Ale te albinoski sa slodkie. Brakowalo mi tych zezoli ostrzacych swoje pole widzenia
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
e, chyba tylko raz się liczy bo jak kliknęłam drugi to liczba klików nie wzrosła.
chociaż i tak nie wiem o co w tym biega

chociaż i tak nie wiem o co w tym biega
ze mną: leszek, kendrick
Wiem już o co wam chodzi z tymi stworkami! Chcecie zapełnić pustkę macierzyńską! ;p
poklikałem
.
A ja właśnie czytam legendę o świętym Aleksym i zaczynam się uczyć na polaka bo jutro mam spr. z filozofii od stoicyzmu poprzez epikureizm, cynizm aż po ascetów
.
Ostatnio mam jakieś nie wiem co... jestem rozbity nie mogę się zebrać żeby zrobić cokolwiek, najchętniej bym przespał cały dzień i noc. Nie mogę spać w nocy, męczę się z godzinę zanim usnę. Teraz wypuszczam na całe noce szczury na pokój... ehh zaraz się przekręcę. Ogólnie jestem w dołku psychicznym
poklikałem
A ja właśnie czytam legendę o świętym Aleksym i zaczynam się uczyć na polaka bo jutro mam spr. z filozofii od stoicyzmu poprzez epikureizm, cynizm aż po ascetów
Ostatnio mam jakieś nie wiem co... jestem rozbity nie mogę się zebrać żeby zrobić cokolwiek, najchętniej bym przespał cały dzień i noc. Nie mogę spać w nocy, męczę się z godzinę zanim usnę. Teraz wypuszczam na całe noce szczury na pokój... ehh zaraz się przekręcę. Ogólnie jestem w dołku psychicznym
Jutro wracam do szkoły, więc z dołka psychicznego Cię wyciągnę
2 dni mnie nie było tylko, a ty już doła złapałeś 
pusto...