Spotkania Dolnoślązaków
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Spotkania Dolnoślązaków - 7.11 u Niny!
sorry ze sie wtracam , ale nie bierzcie szczurow , kazdy szczur to swoista flora bakteryjna , nie ma po co ryzykowac .
Tak, aktualna
w razie opóźnienia pociągu (jak to dosyć często bywa) na pewno zadzwonię.

przeciez to kawałek prosto z dworca, potem w lewo i znajdujemy twój blok nie martw sie
najwyzej przyjdziemy 2h pozniej,a zreszta zawsze mamy telefon

Ostatnie potwierdzenie...
Jutro, 9:30 pod zoologiem na PKP...wszystko się zgadza??

Jutro, 9:30 pod zoologiem na PKP...wszystko się zgadza??

Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Ja 10.20 czekam na dworcu na Asiulec. Później na Was poczekamy u mnie
Jak Mort będzie Was próbował zgubić to dzwońcie
W ogóle jak będziecie szli dłużej niż 5 minut to dzwońcie, bo do mnie idzie sie 2 minuty
Tak na wszelki:
Po wyjściu z dworca trzeba przejść na drugą strone. Przed budynkiem pksu odbić w prawo. Widać tam plac autobusowy. Przed owym placem trzeba skręcić w lewo. Wyjdziecie koło zielonego kiosku będącego warzywniakiem xD Od kiosku znowu w lewo. Budynek koło kiosku to mój budynek
Druga klatka. Dzwonić pod 4
EDIT
Przypomnijcie mi czasami o robieniu zdjęć
Jakbym zapomniała. Akumulator sie już ładuje 

Jak Mort będzie Was próbował zgubić to dzwońcie

Tak na wszelki:
Po wyjściu z dworca trzeba przejść na drugą strone. Przed budynkiem pksu odbić w prawo. Widać tam plac autobusowy. Przed owym placem trzeba skręcić w lewo. Wyjdziecie koło zielonego kiosku będącego warzywniakiem xD Od kiosku znowu w lewo. Budynek koło kiosku to mój budynek

EDIT
Przypomnijcie mi czasami o robieniu zdjęć

Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Będę. Mama wszczęła bunt mi tu przed chwilą, bo Mort to chłopak, nie wiem ile ma lat i w ogóle wy mnie porwiecie.
Ale się zgodziła, uf.
Ja mogę się kilka minut spóźnić, bo jadę autobusem o 8:53, więc może przyjechać ok. 35 po.
Do jutra.

Ja mogę się kilka minut spóźnić, bo jadę autobusem o 8:53, więc może przyjechać ok. 35 po.
Do jutra.

Spóźniłam się na pociąg :/ następny mam dopiero o 11:17, więc dopiero po 12 byłabym w Brzegu... Przyjmiecie mnie jeszcze wtedy pod swoje skrzydł?
Jasne
Pytanie tylko: trafisz sama czy wyjść na stacje?
To ja wyjde po wrocławiaków
Bo mi sie już nudzi w domu xD

Pytanie tylko: trafisz sama czy wyjść na stacje?
To ja wyjde po wrocławiaków

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Bylabym bardzo wdzieczna gdybys mogla wyjsc jednak, bo mam zerową orientację przestrzenna i bym pewnie zabladzila gdzies
Ok
O której dokładnie będziesz w Brzegu?

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
planowy przyjazd to 12:04.
- Mucha321
- Kontakt:
Ja w GÓRACH. Wracam w tym tygodniu. Przykro mi, że nie mogę byc teraz z Wami ale niestety tak wyszło.
Bawcie się dobrze!
Bawcie się dobrze!

' czasie, zwolnij, bo nas wszystkich pozabijasz. //
z nami: Noël Rotta Taivas, Ozzy Rotta Taivas, Pascal Rotta Taivas i Rumcajs Rotta Taivas.
+ RESZTA TOWARZYSTWA
z nami: Noël Rotta Taivas, Ozzy Rotta Taivas, Pascal Rotta Taivas i Rumcajs Rotta Taivas.
+ RESZTA TOWARZYSTWA

Jestem za powtórką
Strasznie szybko minął mi ten czas
Dopiero przyjechali a tu już 16.
Lara za Wami tęskni
Tylko przeniosłam ją do mnie do pokoju od razu zaczęło sie szaleństwo i wiszenie na prętach

Strasznie szybko minął mi ten czas

Lara za Wami tęskni

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Właśnie wróciłam do domu.
Było bardzo fajnie.
Następne spotkanie planowane u Ogoniastej. Kiedy? Ja jestem za końcem listopada. 
Szczury śpią. Co się zresztą dziwić - wymęczone.

Było bardzo fajnie.

Szczury śpią. Co się zresztą dziwić - wymęczone.

Było super!
Teraz jeszcze bardziej podziwiam Ninę za zdolności w ogarnięciu takiej ilości ogonów.
Macałam golaska i było fantastycznie!!
(jakkolwiek by to brzmiało
)
Kocham szczury ogonowej!!
Cudne miśki.
A Lizak wymiata!!
Mam zdjęcia...AŻ 4!!
Wrzucę później...oczywiście jeżeli nikt nie ma nic przeciwko...
Następne spotkanie jak dla mnie może być już jutro.
Tak jak mówiłam, zapraszam do siebie.

Teraz jeszcze bardziej podziwiam Ninę za zdolności w ogarnięciu takiej ilości ogonów.

Macałam golaska i było fantastycznie!!

Kocham szczury ogonowej!!

Mam zdjęcia...AŻ 4!!

Następne spotkanie jak dla mnie może być już jutro.

Tak jak mówiłam, zapraszam do siebie.

Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi