Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Śmietnik :D / Prawie SB
trzymam. mam nadzieję, że kostki nie pękają jak się za mocno trzyma? 

...czyż nie dobija się koni...?
- UprzejmaCegła
Kaśka włączyła telefon! To dobra wiadomość.
Nie odbiera go - to zła.
Może ją znaleźli? Cholera jasna... szlag mnie zaraz trafi...
Nie odbiera go - to zła.
Może ją znaleźli? Cholera jasna... szlag mnie zaraz trafi...
- UprzejmaCegła
Znalazła się
Tylko nie wiem co i jak z nią, bo nie mam nic na koncie.
Zaraz idę do sklepu do doładowanie.

Tylko nie wiem co i jak z nią, bo nie mam nic na koncie.
Zaraz idę do sklepu do doładowanie.
Cegła, ależ ty straszysz
super, że już wszystko w porządku i strachu nie ma.
moje dziewczyny po 5 dobach bezkarnego latania po pokoju znów zamknięte w klatce.
UH UH jakie złe. takich to ja ich dawno nie widziałam.
ale wyjeżdżam na 3 dni i muszą się schować
mam nadzieję, że jak wrócę to mi przebaczą

super, że już wszystko w porządku i strachu nie ma.
moje dziewczyny po 5 dobach bezkarnego latania po pokoju znów zamknięte w klatce.
UH UH jakie złe. takich to ja ich dawno nie widziałam.
ale wyjeżdżam na 3 dni i muszą się schować

...czyż nie dobija się koni...?
Wczoraj Jadźka (siostra od religii) omawiała sprawdzian, z którego cała klasa dostała.. oczywiście jedynki.
Jak doszła do ostatniego pytania (skąd się wziął Szatan? pochwalę się, że to było jedyne pytanie, na które znałem odpowiedź.. xD), zadała nam question - przez co przemawia do nas Szatan?
W klasie cisza - odezwał się tylko Domieniek, który stwierdził, jak się później okazało, bo jego zrozumieć jest ciężko (..ale..ale..proszę pani..yy...więc..ale..
), iż przez muzykę. Siostra go poparła - o zgrozo! Zaczęła gadać, ze jak się niektóre piosenki od tylu puści, to słychać szatana i wgl.. dawno się tak nie naśmiałem
I powiedziała nam, że na następnej lekcji przyjdzie do nas p. od angielskiego, która włączy nam muzykę szatańską i opowie o niej...
Już się doczekać nie mogę! Dziś z koleżanka typowaliśmy, co nam puszczą - Behemotha? Metallice? Nirvanę (nawiązała się rozmowa - na pewno Kurt zabił się, bo szatan go podkusił! xDDD)?
Oczekiwanie na czwartkową religię trwa!
Napiszę wam sprawozdanie

Jak doszła do ostatniego pytania (skąd się wziął Szatan? pochwalę się, że to było jedyne pytanie, na które znałem odpowiedź.. xD), zadała nam question - przez co przemawia do nas Szatan?
W klasie cisza - odezwał się tylko Domieniek, który stwierdził, jak się później okazało, bo jego zrozumieć jest ciężko (..ale..ale..proszę pani..yy...więc..ale..

Już się doczekać nie mogę! Dziś z koleżanka typowaliśmy, co nam puszczą - Behemotha? Metallice? Nirvanę (nawiązała się rozmowa - na pewno Kurt zabił się, bo szatan go podkusił! xDDD)?
Oczekiwanie na czwartkową religię trwa!
Napiszę wam sprawozdanie

Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Kaka demona
!
Ach jak ja kocham winogronaa <3

Ach jak ja kocham winogronaa <3

Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
.
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
ojoj , nin zmienilas faceta a ja nie w temacie 

od wczoraj nie tykam mięska...zobaczymy jak mi pójdzie, najgorsze jest to ze będę musiała zacząć gotować
..czasami, a leniwa jestem ostatnio
znalazłam ciekawa stronę z przepisami i jutro robie na obiad enchilada wegetariańska z warzywami, yumi

znalazłam ciekawa stronę z przepisami i jutro robie na obiad enchilada wegetariańska z warzywami, yumi

A ja zaraz zwariuję z bólu ;/ coś sobie zrobiłam w dziąsło tzn w jakiś sposób je skaleczyłam, nie wiem czy nie był to przypadkiem szczurzy pazurek (Feta praktycznie weszła mi do ust- tak zawzięcie mi buzi dawała ;P) i chyba wdało mi się jakieś zakażenie czy inny piorun bo ból promieniuje mi po całej żuchwie aż do jednej skroni ;/ i jeszcze do tego napuchło mi pół wargi (i jej okolice) ;P
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
Heh, to bedzie musiał jej towarzyszke dobrac
Co 2 kobiety to nie jedna 

Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
ide spac
po pracy , ktora nie wiedziec czego przeciagnela sie niemal do 17 - planowalam byc wolna maksymalnie o 14 :/ wrocilam tak padnieta ze zasnelam, a potem zmusialam ie zeby wstac coby szczuraki wypuscic, a teraz nawet mi sennosc przeszla. A w ogole kto i po co wymyslil taka pogode jak dzis i wczoraj , szaro, mokro i do dupy a nadzieja chyba na wiosne ....
po pracy , ktora nie wiedziec czego przeciagnela sie niemal do 17 - planowalam byc wolna maksymalnie o 14 :/ wrocilam tak padnieta ze zasnelam, a potem zmusialam ie zeby wstac coby szczuraki wypuscic, a teraz nawet mi sennosc przeszla. A w ogole kto i po co wymyslil taka pogode jak dzis i wczoraj , szaro, mokro i do dupy a nadzieja chyba na wiosne ....
No właśnie nie zmieniłammerch pisze:ojoj , nin zmienilas faceta a ja nie w temacie

Ze mną: LeeLee + Lily
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Nina, trzeba mierzyc wszystkich równą miarą... kazdemu tu sie mowi, ze jak ma miec jednego to niech odda komus kto zapewni stadko... a z łączeniem mysle, ze sobie poradzisz gdyby sie zdecydował. Moze byc trudno na początku, ale praktycznie na pewno jest to mozliwe 

Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam