Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Może to moja "wina"? Na początku swojej kariery napisał do mnie na PW czy nie pomogę bo chce mieć szczurki.Wiadomość dostałam po tym jak próbowano mu przetłumaczyć,że nie może trzymać szczura w malutkim akwarium.Odmówiłam,póki nie zapewni szczurkom odpowiedniej przestrzeni.Napisałam mu m.in.że musi zasłużyć na zaufanie ludzi na forum poprzez poprawienie warunków jakie może zaoferować szczurkom i ograniczyć hamskie odzywki (ktoś go zapytał "A jak przyjdzie do leczenia szczurka też zwrócisz się do Zalbi?" a on "Niee, do NFZ").Oczywiście napisałam tego więcej,innymi słowami i łagodniej i myślałam,że się udało.Odpisał "postaram sie cos zrobic z tym".
No i dałam się wciągnąć w ploteczki:) Idę podłożyć sobie podusię pod łokcie coby się wygodniej obserwowało przez okno monitora;)
AAA!Czemu ja zawsze się tak rozpisuję?<po łapach>
Ze mną: Reksia i Kicia. W sercu: Kicek; Biba, Gryzek,Agrafka,Siwa, Łysa, Kwik, Lusia, Rabarbar, Soomi i Serenada.. Moi wyjątkowi..[*]
ha! czyli zdobycie zaufanie się równa niektórym ze wstawieniem znicza...nooo:)
ale dla mnie to jest tak karykaturalne...że sama nie wiem.czy on tego nie widzi???
a ławeczka by się przydała, bo już nie mam siły na brzuchu leżeć