Uaa, dostałem dziś 5 ze sprawdzianu z angielskiego zawodowego

Pani powiedziała, że na półrocze mi 5 postawi, bo mam same 4 z różnych badziewi i dwie 5 za sprawdziany i mi się należy

Yeeeaa! : D
Czuję się klasowym masterem, bo u nas z obu angielskich dominują wśród ocen 1 i 2, czasem trójki..
Łeh, jutro kartkówka z WOSu z władzy ustawodawczej, trzeba zrobić ściągę. Jak robię ściągi to mi łatwiej zapamiętywać

No i można potem wykorzystać..jak się uda
No i mamy nowego "zastępczego" wychowawcę - będzie nim pani z ang. zawodowego, a polskiego uczyć nas będzie siostra Katarzyna. I tak nie znacie, ale chce mi się pogadać, a nie ma z kim, wiec prowadzę tu monolog

Nasza wycha jest w ciąży i bobo prawdopodobnie urodzi w lutym. Do końca roku zatem mamy zastępczego wychowawcę i nauczyciela od polaka
Iiiii mam zgodę na "posiadówę" urodzinową w sobotę! : D Jeszcze tylko matki spytać, znaczy... powiedzieć jej, bo mam zgodę od ojca, jak jej pytałem to stwierdziła że ona nie jest żadną moją rodziną i nie ma zamiaru kupować nic do żarcia dla MOICH znajomych

Dwie osoby już zaproszone i przyjdą, pozostałe dwie muszę zaprosić, ale do jednej nie mam kontaktu, wiec będę musiał zajść
Nie moge sie doczekac
Idę po Pinio dla chłopców, ojciec mi się dorzucił..

Bo ostatnio żyliśmy na wiórach, przez brak funduszy

Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..