Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Śmietnik :D / Prawie SB
wedlug mojej wiedzy wiekszosc strunowych stroi sie na ucho ,skrzypce i te inne ,byc moze z harfa jest innaczej
Lan do pogadanie przez skaypa jasne ze sie nie opyla kupować mikrofon za 200 zł 

Po 2 tygodniach chorowania wracam do szkoły. Cieszę się i załamuję :] .
No i jeszcze tydzień kary.
Eh. Chcę już święta
No i jeszcze tydzień kary.
Eh. Chcę już święta

Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
ja byłam jeszcze w szkole w niemczech każdy uczył się grać na instrumentach (tylko nie ja
)
i o ile pamiętam dziewczyna stroiła harfę na ucho.
w sumie ja coś to moge pogrzebać w kontaktach i podpytać co i jak z tą harfą, ale to na pewno "na jutro" wiadomość nie będzie...
dziś niedziela a ja zasmarkana i zabolała...eh a raczej grrr.

i o ile pamiętam dziewczyna stroiła harfę na ucho.
w sumie ja coś to moge pogrzebać w kontaktach i podpytać co i jak z tą harfą, ale to na pewno "na jutro" wiadomość nie będzie...
dziś niedziela a ja zasmarkana i zabolała...eh a raczej grrr.

...czyż nie dobija się koni...?
ok kwestię strojenia załatwię sobie z harfiarką z usa, bo nawiązałam kontakt 
do was mam tylko pytanko jeszcze...
jaką, gdzie, za ile najlepiej kupić kamerkę do kompa?

do was mam tylko pytanko jeszcze...
jaką, gdzie, za ile najlepiej kupić kamerkę do kompa?
ten się nie myli, kto nic nie robi
Matko, jaka nuda..
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
nuda??? jej jak ja bym tak chciała...cały dzień latam ,noszę jakieś kartony i się co chwila o coś obijam. bo drzwi za ciasne, żeby przenieść olbrzymie kartony..palce w kostkach mam poobdzierane do krwi, bo co chwila o coś nimi zaczepiałam..wody utlenionej nie starczy to będę spirytusem polewać

gentelmena szukam od zaraz, coby kartony nosił

gentelmena szukam od zaraz, coby kartony nosił

Pomoglabym chetnie bo sie nudze jak cholera:D a czemu Ty te kartoniska nosisz?

moja siostra rozstała się z chłopakiem, a że mieszkała u niego to zwiozła wszystko do domu w Nasielsku.
czemu ja noszę? sytuacja się wyjaśni, kiedy powiem, że dom w Nasielsku jest domem głównym i dużym (na całą naszą rodzinę) ale sytuacja finansowa zmusiła rodzinę do znalezienia pracy w Warszawie, gdzie wszyscy mieszkają w małym mieszkanku, a ja stoję na straży tu:D samiuteńka ze szczurami i kotem. dobrze nam jest, ale te kartony mnie przerażają, stoją na środku salonu, siostra pracuje, wiec tylko zwiozła i się ulotniła. no a ja? ja nie mogę mieszkać z piramidą cheopsa w salonie, choćbym nie wiem jak rzadko do salonu zaglądała, to muszę to sprzątnąć...
po niemiecku się na to mówi- "selberschuld" (wina własna)czyli w wolnym tłumaczeniu "jak jesteś głupia i ci się chce, to noś kretynko"
(alem się rozpisała
)
czemu ja noszę? sytuacja się wyjaśni, kiedy powiem, że dom w Nasielsku jest domem głównym i dużym (na całą naszą rodzinę) ale sytuacja finansowa zmusiła rodzinę do znalezienia pracy w Warszawie, gdzie wszyscy mieszkają w małym mieszkanku, a ja stoję na straży tu:D samiuteńka ze szczurami i kotem. dobrze nam jest, ale te kartony mnie przerażają, stoją na środku salonu, siostra pracuje, wiec tylko zwiozła i się ulotniła. no a ja? ja nie mogę mieszkać z piramidą cheopsa w salonie, choćbym nie wiem jak rzadko do salonu zaglądała, to muszę to sprzątnąć...

(alem się rozpisała

A ja i tak nie rozumiem
ale spoko. Nos nos

a ja rozumiem 

Misia [04.2009 - 26.10.2010]
Lucynka [07.2010 - 07.04.2011]
Ziuta [04.2009 - 26.07.2011]
Lucynka [07.2010 - 07.04.2011]
Ziuta [04.2009 - 26.07.2011]
Nom, tak się nudzę, że prawie zaczęłam się uczyć... Na szczęście zagadałam z rodziną i gramy w pokera.
Tak, tak... hazaaard
Tak, tak... hazaaard

Po przeczytaniu drugi raz tez rozumiem
! Juhu.
Wstretna siostra.. mogla sie nie rozstawac z facetem!
Ivcia to uff!! Na szczescie odciagneli Cie od nauki!!

Wstretna siostra.. mogla sie nie rozstawac z facetem!
Ivcia to uff!! Na szczescie odciagneli Cie od nauki!!