Przypomina mi Erysia za młodu

Moderator: Junior Moderator
Pierwszy był oczywiście Weteran. Szczur z zoologicznego. Wzięłam go za darmo i jeszcze kolby dla niego dostałamWidać, że Pani z zoologicznego nie chciała dla niego źle. Pewnie potem z własnej kieszeni wpłaciła do kasy, ale ja za niego grosza nie dałam
Weteran jest czarno-biały
Słodziak wygląda jak krówka
Później jakiś czas już minął, kilka miesięcy, zanim Kasia się dowiedziała że mam szczurkaJakoś tak wyszło
No i osz matko jedyna, jak ona mi nagadała, że szczura samego trzymam !! A się złożyło, że koleżanka miała szczura, którego miała już dosyć, to powiedziałam że go wezmę
Taki śliczny czarniutki jak smoła
Inny niż Charlie, bo Charlie ma takie dziwne białe włoski wszędzie, a mój czarność nad czarności
Ale do niego diabeł ksywka nie pasuje
Dałam mu na imię Koks
Ma ze 4 miesiące chyba.
Później jakiś czas minął, a szczuraski tak strasznie się lubiły. Takie wesołe były, to stwierdziłam, że sobie jeszcze ze 2 wezmęAkurat babce w pracy się urodziły i szukała im domu. Zostały jej dwa chłopaczki
No to szalona Elka zabrała oba
Nikt ich nie chciał, bo miały "brzydkie" kolorki
![]()
![]()
A ja je kocham, rasistka nie jestem
Jeden z nich to właśnie Szyszek, brązowy wariat
I Ołówek, szara myszka
Ołówek jest o połowę mniejszy od brata! No niecałą połowę ale jednak. Mają podobno 2 miesiące.
Dosłownie bez komentarza :/Kasia wraca dzisiaj... Zmarła bardzo bliska jej osoba. Jest już w drodze.
ależ go szarga ze sobą, jak przedmiota on zabrał w zębach malucha do łóżeczka i go myje