Były kolczyki teraz tattoo

Tylko tu pogadasz na różne tematy (prawie bez ograniczeń)!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Nina
Kontakt:

Re: Były kolczyki teraz tatoo

Post autor: Nina »

Moja ogólnie tatuaże lubi, mój była robić ze mną. Ale jeden, dwa, małe i czarne. U mnie bez problemu zniesie ten na stopie, reszta będzie pewnie z marudzeniem ;) Bo: "jak będziesz kiedyś wyglądać?". Odpowiadam zawsze tak samo: jak będe stara i pomarszczona to już nic mi bardziej nie zaszkodzi :D

Co do napisu, u mnie jest to wersja "kiedyś", bo nie mam jeszcze pomysłu co to mógłby być za napis ;) Na pewno nie pierwsze lepsze słowo tatuowane notorycznie u dziewczyn w moim wieku, jakieś "love" "peace", itp zrobione przez kolege w domu ::)

Ja długo szukałam studia. Pytałam, czytałam. Do tego, w którym robiłam kolczyka w języku nigdy więcej nie wróciłam, chociaż jest to studio, podobno, najlepsze we Wro. Może i prace mają dobre, mają duże doświadczenie, ale podejście do ludzi - zerowe. A dla mnie to jest bardzo ważne. Ponad godzina spędzona w studiu przy okazji robienia tatuażu była przesympatyczna, naśmiałam sie jak głupia ;D
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Awatar użytkownika
Pajton

Post autor: Pajton »

Kurcze Nina,fajną masz mamę :P Ja moją postawiłam dwa razy przed faktem dokonanym - żeby się tylko raz denerwowała ::)

Heh mnie najbardziej bawi jak widzę dziewczyny z prawie identycznymi wzorkami na lędźwiach - poracha :P

A co do studia, to miałam podobnie - jeśli chodzi o atmosferę - pewnie dlatego tak niemal spontanicznie zapisałam się na termin :P Szczerze, to początkowo idąc trochę się stresowałam, ale okazało się całkowicie na luzie, z poczuciem humoru i co ważne, nie traktowanie człowieka jak "kolejnego natrętnego klienta z idiotycznym pomysłem" ;)
Pan.YOYO

Tatuaż Szczura

Post autor: Pan.YOYO »

Witam.
Mam zamiar wytatuować sobie szczura na barku/bicepsie i poszukuje właśnie jakiegoś fajnego wzoru. Chodzi mi o szczura agresywnego i gotowego do ataku(nastroszonego). Chodzi mi raczej o białego z czerwonymi oczami ale to akurat da się przerobić.
I tu moja prośba, Jakby ktoś z was miał jakieś ciekawe wzory takich tatuaży lub zdjęcia ze swojej własnej kolekcji albo widziałby coś ciekawego na ten temat. To prosiłbym o podanie tutaj linków lub wstawienie zdjęć. Zrobie to wstawie zdjęcie.
Z góry dzięki
Awatar użytkownika
yss

Post autor: yss »

Pajton, wooooow :) świetny tatuaż :D
ten się nie myli, kto nic nie robi
Awatar użytkownika
Pajton

Podziękowała ;) Już pomału zbliża się do całkowitego wygojenia ;D
Awatar użytkownika
Margaj
Kontakt:

Post autor: Margaj »

Hehehe, ja sie tez pochwale, mam na plecach wytatuowanego kota, a na reku szalonego szczura na globusie ;) To przez to, ze sie tak w mojej pierwszej szczurzycy rozkochalam :))

moze nie jest zbyt kobiecy, ale jest w mojej ulubionej gypsy-oldchool stylistyce. No i moge miec bez przerwy jakiegos ogonka przy sobie :D

Obrazek

W pracy nie maja z tym zadnego problemu, zakrywam sweterkiem, jak prezes nas odwiedza raz w tygodniu ;) no i mam oba tatuaze juz od jakiegos czasu i nadal mi sie nie nudza
Awatar użytkownika
alken

Post autor: alken »

co tam tatuaż, jakie masz ładne oczy :) aż się dziwę że cegły tu jeszcze nie było z zachwytami
(ceeeegłaaa, gdzie jesteś?) ;D
ze mną: leszek, kendrick

odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek

I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
Awatar użytkownika
Pajton

Łoł Margaj odważnie i oryginalnie... ;) Co prawda nie moja stylistyka, ale ciekawy ;)
Pooka jeszcze tego kotka ;D
Awatar użytkownika
Margaj
Kontakt:

Post autor: Margaj »

Obrazek
mam jedno zdjecie kotka tylko i to kiepskie :) btw moj szczur uwielbia przy nim spac o dziwo :P
W planach jeszcze sowa

alken, dzieki :P
Pan.YOYO

kto usunął mój temat i przeniósł tu mojego posta? Przecież to sie zgubi a akurat jest to dla mnie ważne i chce tatuaż szczura a nie jakiegoś kotka
Awatar użytkownika
alken

Post autor: alken »

Pan.YOYO pisze:kto usunął mój temat i przeniósł tu mojego posta? Przecież to sie zgubi a akurat jest to dla mnie ważne i chce tatuaż szczura a nie jakiegoś kotka
zanim zaczniesz stękać że ktoś znowu usunął ci temat obejrzyj sobie ten, na przykład od strony 9-11. są i obrazki, i działające linki. a poza tym możesz użyć google ::)
ze mną: leszek, kendrick

odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek

I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
Awatar użytkownika
yss

Post autor: yss »

Pan.YOYO: trochę grzeczniej. to jest wątek o tatuażach ogólnie.
jeżeli nikt nie podaje ci wzorów, jakich sobie zażyczyłeś, to widocznie nikt nie ma?

i przecież nikt ci nie każe robić tatoo kotka... o co ci chodzi?

a za mnożenie wątków i recydywę w tymże przyznano użytkownikowi Pan.YOYO ostrzeżenie.
ten się nie myli, kto nic nie robi
Awatar użytkownika
UprzejmaCegła

Post autor: UprzejmaCegła »

alken pisze:co tam tatuaż, jakie masz ładne oczy :) aż się dziwę że cegły tu jeszcze nie było z zachwytami
(ceeeegłaaa, gdzie jesteś?) ;D
Przybyłam na Twe zawołanie Alkenicoo... ooooooooooo :o :o :o ooooooooo
Dobrze, że mnie zawołałaś... ja wyjść z podziwu nie mogę o piękna Pani Magraj!
Tatuaż jak tatuaż, każdy ładny, każdy podrobić można, ale... taaaaaaakich oczu to ja jeszcze nie widziałam jak żyję! Asmenko kochana, wybacz, ale teraz musisz się podzielić pierwszym miejscem z cudną Magraj na mojej tajnie utajnionej liście O0
Awatar użytkownika
Pajton

Margaj, zaskoczenie po raz drugi.. Ja sie tu nastawiam na jakiegoś kotka, a tu taki kocur! ;) Świetnie zrobiony :)
Aż ciekawa jestem tej sowy :D
U mnie to jedynie upiększenie/powiększenie tego na plecach plus na szyi jakiś - ale to chyba nie w najbliższych miesiącach, bo na chwilę obecną to jestem praktycznie finansowym bankrutem :P

P.S. Heh moja mama narzeka i sie bulwersuje moimi tatuażami... jakby zobaczyła Twoje, to by chyba zawału na miejscu dostała :P

P.S.2. Gdybyś była płci męskiej, to podobnie jak teraz Cegła, umieściłabym Cie w czołówce na liście :P
Pan.YOYO

I właśnie o coś w tym stylu mi chodzi. Nie ma tego dużo na neci i oczywiście będe miał swój własny projekt ale chodzi o koncepcje.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Prosiłbym o jakieś zdjęcia ciekawe na tattoo
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pogaduchy”