Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
No wlasnie... Wacławek złapał zapalenie siusiaka, dopiero zobaczyłam przed chwilą. Dobrze, ze mam duzo więcej antybiotyku niż potrzebuje, to Wacławka tez obdziele No ale co sie dziwic.. on woli jesc niż sie myć
Nie jest dobrze, w zasadzie to jest tragicznie... Wacek praktycznie nie je, nie pije, nie chodzi, w ogole sie nie rusza... Nawet umyć sie nie ma siły i na łapkach nie stoi, rozjezdzaja mu sie na cztery strony swiata i leży bez ruchu
Wet kazał kontynuowac antybiotyk, poza tym jeszcze jakies inne zastrzyki dostał. Teraz sobie leży, zaraz bede probować nakarmic go troche gerberkiem...
Proszę o zmianę tematu na:
Moje kochane badziestwo - Prosimy o kciuki za Wacusia!
śpij Jasieńku [*][/b] – znajdź Tam mojego Cholerka i powiedz mu, że strasznie tęknię.
Ojejej! Biedny Wacuś. Kciuki trzymamy straszliwie . Nie daj się chłopaku. (a jak takie zapalenie siusiaka się objawia? Ja spotkałam się tylko z czymś takim, że jak Jędrulka niedomagał- gdy masowałam mu brzusio- z siusiaka wyszedł taki jakiś czop. Przestraszyłam się, że to właśnie mogłoby prowadzić do jakichś komplikacji i tym częściej brzuszek masowałam na wszelki wypadek. Stefek z Blokowiska stosunkowo mało znaczy teren; myślisz, że to może być niepokojące?)
swoją drogą, pin... jaki z Ciebie pies na jaja ostatnio!
Toż tu tu znowu jajobranie miejsce miało. ..
to nie TE święta
Jst gorzej. Noc przezył, ale chyba zaczął sie dusić. Bardzo głośno oddycha i łapie powietrze przy tym pyszczkiem... Oczek juz nawet nie otwiera, nie trzyma ciepła Nie moge patrzec jak sie męczy...
Tam jest tylko lepiej , są inne szczurki , małe i duże , i w kropki i w ciapki .... A wszystkie zdrowe i szczesliwe i tylko pewnie czekają na nas i pilnują z góry .
Trzymaj sie mocno .