. Na imię mi dominika, mam 21 lat, studiuje pracę socjalną, chcę zostać terapeutą osób uzależnionych
. Na imię mi dominika, mam 21 lat, studiuje pracę socjalną, chcę zostać terapeutą osób uzależnionych 
Jak się zaczęła moja przygoda z ogonami? Otóż pewnego dnia podczas wizyty w sklepie zoologicznym podeszłam do akwarium ze Szczurkami.. tak patrzyłąm na te maluchy, aż nagle jeden z nich podszedł do szyby, oparł się łapkami i nia i zaczą intensywnie sie we mnie wpatrywać (tak mi się wydaje
 ). Do tej pory to dokładnie pamiętam... pewnie gdybym wtedy mogła mieć Szczurka, z miejsca bym go zabrała...  Był to koniec maja tego roku. Ziarno miłości do Szczurów zostało zasiane, pozostało czekać do października. Zaraz po powrocie z wakacyjnej pracy wzięłam mego Sebastian aza fraki i zaciągnęłam do sklepu. Nie wiedziałam, że istnieje coś takiego jak adopcja..  I tak trafił do nas Ciastek
 ). Do tej pory to dokładnie pamiętam... pewnie gdybym wtedy mogła mieć Szczurka, z miejsca bym go zabrała...  Był to koniec maja tego roku. Ziarno miłości do Szczurów zostało zasiane, pozostało czekać do października. Zaraz po powrocie z wakacyjnej pracy wzięłam mego Sebastian aza fraki i zaciągnęłam do sklepu. Nie wiedziałam, że istnieje coś takiego jak adopcja..  I tak trafił do nas Ciastek 
Ciastek.
Zwany Ciastolinim, Ciachem, Ciastusiem

Moja pierwsza Miłość
 .Ze mną od 3.10 .Czekałam na niego 4 długie miesiące. Kiedy przyniosłam go ze sklepu, kichał i kaszlał. Leczyłam go intensywnie przez 3 tygodnie, często nie dosypiając
 .Ze mną od 3.10 .Czekałam na niego 4 długie miesiące. Kiedy przyniosłam go ze sklepu, kichał i kaszlał. Leczyłam go intensywnie przez 3 tygodnie, często nie dosypiając  . Opłaciło się - wyzdrowiał, ma sie dobrze
. Opłaciło się - wyzdrowiał, ma sie dobrze  . Ciastek to niezwykły pieszczoch, choc jeszcze nie za bardzo otwarty. Trzyma mały dystans
. Ciastek to niezwykły pieszczoch, choc jeszcze nie za bardzo otwarty. Trzyma mały dystans   . choc za smakołyki jest w stanie zrobić prawie wszystko. Ciekawski i wszędobylski, kochający bieganie i skakanie wariat z ADHD
 . choc za smakołyki jest w stanie zrobić prawie wszystko. Ciekawski i wszędobylski, kochający bieganie i skakanie wariat z ADHD   . Przy tym łagodny, nigdy  nie ugryzł człowieka (tylko kot padł jego "ofiarą"
 . Przy tym łagodny, nigdy  nie ugryzł człowieka (tylko kot padł jego "ofiarą"   ). Od wczoraj (wtedy pojawił się Dante
  ). Od wczoraj (wtedy pojawił się Dante  )  wiem o nim też, że jest zazdrosny jak nie wiem co
 )  wiem o nim też, że jest zazdrosny jak nie wiem co  . Chociaż nowego malucha obwąchał sobie, nawet kilka sekund poiskał, nie robi mu krzywdy. Jednak gdy biegał po pokoju i zobaczył, że trzymam Dantego na kolanach - zarz przybiegł, wtarabanił się na ramiona i zaczął tulić się do szyi, wąchać, lizać
. Chociaż nowego malucha obwąchał sobie, nawet kilka sekund poiskał, nie robi mu krzywdy. Jednak gdy biegał po pokoju i zobaczył, że trzymam Dantego na kolanach - zarz przybiegł, wtarabanił się na ramiona i zaczął tulić się do szyi, wąchać, lizać  . Normalnie atak czułości, coś pięknego
. Normalnie atak czułości, coś pięknego  . Jeszcze się poznajemy, ale szczerze za sobą przepadamy ;].
. Jeszcze się poznajemy, ale szczerze za sobą przepadamy ;].Dante
Z nami od wczoraj. Maleństwo
 . Jeszcze bardzo mało mogę o nim powiedzieć
. Jeszcze bardzo mało mogę o nim powiedzieć  . Narazie wiem tyle, że jest bardzo otwarty, odważny, ciekawski i towarzyski. Polubiliśmy się od początku
. Narazie wiem tyle, że jest bardzo otwarty, odważny, ciekawski i towarzyski. Polubiliśmy się od początku  . imię zawdzięcza mojemu chłopakowi, który zaraził się ode mnie miłością do Szczurków. Aktualnie szukamy duuużej klatki, ponieważ chcemy powiększyć stadko
. imię zawdzięcza mojemu chłopakowi, który zaraził się ode mnie miłością do Szczurków. Aktualnie szukamy duuużej klatki, ponieważ chcemy powiększyć stadko 
Zdjęcia wstawię później

), a nie fochem, albo agresją do intruza.
 ), a nie fochem, albo agresją do intruza. 
 .  Jeśli to panienka, to nie wiem
 .  Jeśli to panienka, to nie wiem  poczekam, może za kilka dni się wyjaśni, czy to Dama czy Gentelman. Ciastek na sto procent sie do niej nie "dobrał 9jeśli to ona), więc małych nie będzie jakby co
    poczekam, może za kilka dni się wyjaśni, czy to Dama czy Gentelman. Ciastek na sto procent sie do niej nie "dobrał 9jeśli to ona), więc małych nie będzie jakby co  . Zaczyna się batalia o ich skórkę
. Zaczyna się batalia o ich skórkę