Pin, trzymaj się
Moje kochane badziestwo - kocia szajka: Brad i Kocurra :)
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
- Anka.
- Kontakt:
Re: Moje kochane badziestwo - Śpij spokojnie Wacusiu [*]
Co się dzieje, tyle ostatnio śmierci....
Pin, trzymaj się
Pin, trzymaj się
Trzymaj się pin...
[*] dla Wacusia
[*] dla Wacusia
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
-
Cyklotymia
- Mucha321
- Kontakt:
Wacławku.. [*][*][*]
Przykro mi, zwłaszcza, że Wacławek wkrótce miał zamieszkać z moim stadkiem.
Przykro mi, zwłaszcza, że Wacławek wkrótce miał zamieszkać z moim stadkiem.
' czasie, zwolnij, bo nas wszystkich pozabijasz. //
z nami: Noël Rotta Taivas, Ozzy Rotta Taivas, Pascal Rotta Taivas i Rumcajs Rotta Taivas.
+ RESZTA TOWARZYSTWA
z nami: Noël Rotta Taivas, Ozzy Rotta Taivas, Pascal Rotta Taivas i Rumcajs Rotta Taivas.
+ RESZTA TOWARZYSTWA
pin, On teraz oddycha bez problemu - pewnie sie znaleźli z moim Teusiem i oddychaja świeżym i czystym powietrzem ..
['] dla Wacusia..
['] dla Wacusia..
['] dla Wacusia...
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
[*] dla Wacusia
- sr-ola
Naprawdę mi przykro 
Ze mną: Reksia i Kicia. W sercu: Kicek; Biba, Gryzek,Agrafka,Siwa, Łysa, Kwik, Lusia, Rabarbar, Soomi i Serenada.. Moi wyjątkowi..[*]
pin współczuję bardzo
Wacuś [*] za tęczowym mostem jest szczurzy eden
Wacuś [*] za tęczowym mostem jest szczurzy eden
trzymaj się Pin...
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Bardzo mi przykro
Trzymaj się Pin
Trzymaj się Pin
Pin... przytulam mocno
[*]
[*]
Smutno bez Wacusia ....
Wczoraj zabrałam bezjajcarzy, Kazia i Ananasa do kontroli.
Filipowi i Paskowi sciągnięto szwy i dostały coś przeciwzapalnego i antybiotyk na następny tydzien. Jajka nadal opuchnięte, ale wet obmacał i stwierdził, ze nie widze, zeby sie tam coś niedobrego działo, wiec moze tym razem nie bedzie ropni
( Tfu, tfu przez lewe ramie zeby nie zapeszyc
)
Imbir i Cynamon także obmacami, jeszcze jakies zgrubienia są w miejscach po ropniach, ale z duzym prawdopodobieństwem to tylko tkanka łączna. Takze dostali zastrzyk przeciwzapalny i antybiotyki jeszcze przez tydzien. I to raczej bedzie juz koniec ich leczenia
Kazik jakies tam ma trzaski leciutkie w lewym płucku. Antybiotyk nadal oraz 3 razy dziennie 1/20 ml Furosemidu w zastrzyku. Jak pomoze to juz bedzie dostawał do konca zycia.
Ananas dostał recepte na Zyrtec w syropku oraz ponownie potwierdził swoją miłość do pana weterynarza
W Wigilie idziemy do kontroli z całą szóstką
Poza tym probuje troche oswoić dumbole, bo dzikusy z nich straszne. Dzis wziełam ruska i po początkowej kupie i wyrywaniu sie spędził u mnie na kolanach pół godziny
Nawet sie rozpłaszczył do głaskania i wydaje mi sie, ze sie do mnie przekonał, choc nie wiem czy to sie przełoży na następną wizyte na moich rekach
Co więcej po roku mieszkania u nas dostąpiłam zaszczytu i zostałam przez niego obznaczona. To chyba jakis postęp, nie? 
Wczoraj zabrałam bezjajcarzy, Kazia i Ananasa do kontroli.
Filipowi i Paskowi sciągnięto szwy i dostały coś przeciwzapalnego i antybiotyk na następny tydzien. Jajka nadal opuchnięte, ale wet obmacał i stwierdził, ze nie widze, zeby sie tam coś niedobrego działo, wiec moze tym razem nie bedzie ropni
Imbir i Cynamon także obmacami, jeszcze jakies zgrubienia są w miejscach po ropniach, ale z duzym prawdopodobieństwem to tylko tkanka łączna. Takze dostali zastrzyk przeciwzapalny i antybiotyki jeszcze przez tydzien. I to raczej bedzie juz koniec ich leczenia
Kazik jakies tam ma trzaski leciutkie w lewym płucku. Antybiotyk nadal oraz 3 razy dziennie 1/20 ml Furosemidu w zastrzyku. Jak pomoze to juz bedzie dostawał do konca zycia.
Ananas dostał recepte na Zyrtec w syropku oraz ponownie potwierdził swoją miłość do pana weterynarza
W Wigilie idziemy do kontroli z całą szóstką
Poza tym probuje troche oswoić dumbole, bo dzikusy z nich straszne. Dzis wziełam ruska i po początkowej kupie i wyrywaniu sie spędził u mnie na kolanach pół godziny
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Coś mi sie przypomniało śmiesznego 
Gadamy sobie o czyms z lubym i zeszło na szczury, a ze akurat odkładałam
Ananasa do klatki po mizianku, to powiedzialam:
Ja: -Temu to na pewno jaj nie trzeba bedzie ucinać...
On: - O.. tak.... Jemu to by sie przydało zeby mu jeszcze jedną parę doszyć...

Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
buahahahapin3ska pisze:Coś mi sie przypomniało śmiesznego
![]()
![]()
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi