Marudnik vol. 2
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Marudnik vol. 2
Ja tez..
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
A ja mam do nich stosunek ambiwalentny zupełnie. 

Minoo pisze:Nienawidzę świąt.
I ja.Telimenka pisze:Ja tez..
Od trzech dni humor mam iście świąteczny

Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Nina tak jakbym czytała o sobie..;/
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3

To jest nas więcej.. Ja mam nerwa juz początkiem grudnia.
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Ja tak samo .
Na dodatek pokłóciłam się z moją mamuśką..

Na dodatek pokłóciłam się z moją mamuśką..
Nie martwcie się, do lutego zwykle kolendy cichną...
Cholera, niby mam ferie a zapierniczam jak głupia... Jeszcze dzisiaj z mamusią do centrum po choineczkę, zdycham.
Cholera, niby mam ferie a zapierniczam jak głupia... Jeszcze dzisiaj z mamusią do centrum po choineczkę, zdycham.
Stworzenie bezszczurowe.
Swieta to taka straszna strata czasu...
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 

Agrrr nienawidzę sprzątać! 

pusto... 
TM: Rezus, Khazar, Fermin, Grand, Kruszon, Manfred vel. Mikroś, Putin, Bao
"Boże, pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego bierze mnie mój pies."(Janusz L. Wiśniewski)

TM: Rezus, Khazar, Fermin, Grand, Kruszon, Manfred vel. Mikroś, Putin, Bao
"Boże, pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego bierze mnie mój pies."(Janusz L. Wiśniewski)
- UprzejmaCegła
Nogi mi w du*ę włażą. Cały dzień na nogach i jeszcze porządki trza dokończyć i choinę ubrać i szczurom posprzątać i tyłki im pomyć... chooooolera 

Też przyłączam się do klubu "nie lubiących świąt"... od paru dni codziennie po 10h w pracy słucham kolęd, w kółko tych samych...
zapieprz konkretny, a jak słysze "wesołych świąt" to mnie już szlag trafia.. jeszcze tylko jutro wytrzymać w pracy i będę spała, piła, spała, piła, a w przerwach jadła.. oo !
Nidy nie czułam klimatu świąt, ale w tym roku to już apokalypsa !
Jestem zmęczona jak diabli, a musze posprzątać, popakować prezenty, bo jeszcze nic nie zdążyłam zrobić..

Nidy nie czułam klimatu świąt, ale w tym roku to już apokalypsa !

Jestem zmęczona jak diabli, a musze posprzątać, popakować prezenty, bo jeszcze nic nie zdążyłam zrobić..

a ja lubię święta. w tej całości znajdzie się kilka nie lubię - nie lubię nie mieć pomysłu na prezenty (można zaradzić)
nie lubię dostawać prezentów ni z gruszki ni z pietruszki (czasem się zdarzą, ale temu też można zaradzić wcześniej)
nie lubię sprzątać gdy moja siostra pedantka wpadnie na końcu i stwierdzi, że to i to zrobiłam źle lub inaczej niż ona by zrobiła.
nie lubię nerwowej atmosfery zawsze w dniu wigilii, zawsze wtedy od rana do wieczora się zdążymy wszyscy totalnie skłócić,
i...i nie znoszę ilości wylanych różnych specyfików do czyszczenia- moje ręce są wtedy w okropnie nieprzyjemnym stanie- też się niby da rękawicami zaradzić, ale ich nie lubię...
dużo tego nie lubię.
a lubię wpiszę w weselniku
bo tego też jest dużo 
nie lubię dostawać prezentów ni z gruszki ni z pietruszki (czasem się zdarzą, ale temu też można zaradzić wcześniej)
nie lubię sprzątać gdy moja siostra pedantka wpadnie na końcu i stwierdzi, że to i to zrobiłam źle lub inaczej niż ona by zrobiła.
nie lubię nerwowej atmosfery zawsze w dniu wigilii, zawsze wtedy od rana do wieczora się zdążymy wszyscy totalnie skłócić,
i...i nie znoszę ilości wylanych różnych specyfików do czyszczenia- moje ręce są wtedy w okropnie nieprzyjemnym stanie- też się niby da rękawicami zaradzić, ale ich nie lubię...
dużo tego nie lubię.
a lubię wpiszę w weselniku

...czyż nie dobija się koni...?
Nienawidzę nienawidzić a mimo to nienawidzę!
A jutro będę płakać... i może dzisiaj też. Hmm... Jeszcze pomyślę.
A jutro będę płakać... i może dzisiaj też. Hmm... Jeszcze pomyślę.