Glutek i Donek w jednym spali domku...:)

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
sr-ola

Re: Glutek i Donek w jednym spali domku...:)

Post autor: sr-ola »

wiesz, a z drugiej strony przyzwyczaiłyby się po tygodniu szaleństw nocnych a może dzięki temu dłużej pożyją w zdrowiu?
Takie grubaski wywołują we mnie dwie sprzeczne emocje- sama chciałabym takie słodziaki do miętolenia, takie kluchy wielkie, ciepłe, rozlewające się w dłoniach, mmmm... ;D ale jednocześnie wiadomo, otyłość niesie za sobą konsekwencje. To może przygotuj sobie smakołyki w stylu- kurczaczek rozdrobniony z ugotowaną marchewą i takie tam? Moje wielbią :D I zamiast dobrych tuczących dobre nie- tuczące? choć domyślam się, że nic nie równa się ze smakiem takiego biszkopcika ;D
Ze mną: Reksia i Kicia. W sercu: Kicek; Biba, Gryzek,Agrafka,Siwa, Łysa, Kwik, Lusia, Rabarbar, Soomi i Serenada.. Moi wyjątkowi..[*]
Awatar użytkownika
glucjan

Post autor: glucjan »

Biszkopcik bez cukru, dla dzieci heinza:) nie taki tuczacy,wafle ryzowe, wase, wiesz, ja sie staram nie dawac im rzeczy niezdrowych, gorzej, ze oni maja taki apetyt ze zjadaja w tri miga, i to jest najgorsze. Dostaja duzo warzyw, polowa z nich gardza, mam swietna karme, z ktorej jedza 1/20, czasem daje im bobovity, ktore wielbia, kukurydze od swieta, a wiec nie tak zle. W gruncie rzeczy Glutek jest normalnym zdrowym worasem, Donek ma lekka nadwage, ale popracuje z nim nad tym:)...tez chcialabym zeby zyli jak najdluzej...
Obrazek Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=--1E5fyH57c
Kochany Glutek i Donek za TM...a z nami nasza mala Tatianka:)
odmienna

Post autor: odmienna »

eee! mnie się wcale nie wydaje, żeby oni diety potrzebowali.
To ogromne, cudne szczurasy są i ne mogą ważyć jak jakieś samiczki... u mnie nadwagę ma Blessiaczek, ale on tak bardzo kocha jeść... ponoć jest taka karma, że zbyt szczupłych tuczy a tłuścioszków wyszczupla- ale nie mogę nigdzie znaleźć jak ona się zwie i skądby ją dorwać...
Bardzo Ci zazdroszczę, że chłopcy tacy gościnni ;) u mnie chyba zbyt przyzwyczajeni do spokoju w domu są, bo na widok gości strasznie grzecznych udają... a mogliby co niektórych gości przegonić ;)
Awatar użytkownika
glucjan

hehe mo ichlopcy uwielbiaja towarzyszyc nam na posiadowach, jak przychodza znajomi, to wpadaja do pokoju, lataja miedzy stopami i zebrza jak pieski o jakies jedzonko, naprawde w szoku jestem, lubia muzyke, sa kochani..
Ciekawe co to za inteligentna karma:)...ja daje moim mieszanke z jr farm, zjadaja z niej glownie suszone banany, ryz dmuchany, i takie poduszeczki co tam sa czerwone, a reszta to juz, jak nie ma co jesc:D...tez mi sie wydaje ze dieta jest taka konieczna, Donek jest huskulcem, mojej kuzynki huskulec jest nawet wiekszy, wiec sie nie martwie, poza tym maja duzo ruchu, biegaja swobodnie po domu, musze tylko uwaznie patrzec pod nogi:D...choc ostatnio glownie spia po katach:D
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
glucjan

chcialam napisac ze Donio nie potrzebuje drakonskiej diety... no, moze jakas lekka to tak:)))
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
glucjan

Przedstawiam mojego ulubionego ogonka, pupilka mojej kochanej kuzynki, to dzieki niemu, i jego psotom, i bezgranicznej milosci do domownikow, po latach zdecydowalam sie znowu na przygarniecie ogonkow:) Wesolych Swiat!!!!
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Ogoniasta

Post autor: Ogoniasta »

Cudna śniegowa kulka!! :D

WESOŁYCH ŚWIĄT! :)
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
Awatar użytkownika
glucjan

Skzoda ze fotki takie skompresowane przez wysylanie, i nie widac tak dokladnie jego piekna:)
Obrazek Obrazek
Rhenata

Post autor: Rhenata »

dziękujemy za życzenia ciociu ;) i również wszystkiego naj z okazji świat , całusy dla chłopców :-*
My little girls I don't belive since I reached the age of reason why I don't belive
Obrazek
Awatar użytkownika
glucjan

Dzisiejsza sesja zdjeciowa w nowym domu: tym razem bimbasy w oczekiwaniu na ulubiona potrawe:)

Obrazek daj juz to jedzenie, nie mecz nas:)
Obrazek no ile mam czekac????
Obrazek szybciej kobieto!
Obrazek cel osiagniety!!!!
Obrazek czas na zabawe...wyjdziesz z tej budy czy mam cie wyciagnac???
Obrazek hehe teraz juz sie nie wykrecisz Glucie!
Obrazek Donald zawsze gora!!!
Obrazek to co teraz robimy?
Obrazek lezymy tam gdzie nie wolno i udajemy ze nas nie ma:)
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
sr-ola

Post autor: sr-ola »

Aale fajnie zlewają się z pościelą, to są normalnie kameleonki :) Pokażesz jak się zmieniają np. przy czerwonej albo niebieskiej pościeli? ;D To mają teraz nowy cel- spenetrować każdy zakamarek nowego domku, tyle nowych rzeczy do ugryzienia i przytargania do klatki! ;) A jak tam poszukiwania klatki dla grubasków? Bo rzeczywiście do tej swojej to już tak ledwo ledwo pasibrzuchy wchodzą? ;)
Ze mną: Reksia i Kicia. W sercu: Kicek; Biba, Gryzek,Agrafka,Siwa, Łysa, Kwik, Lusia, Rabarbar, Soomi i Serenada.. Moi wyjątkowi..[*]
Awatar użytkownika
glucjan

Mam klatke na oku, ale jeszcze nie wiem, zastanawiamy sie nad powiekszeniem stada, wetdy na bank ja kupimy, jest wielgachna. Poki co, chlopcy w swojej dotychczasowej lączeniowce glownie spia i jedza, natomiast kilka do nawet kilkunastu godzin, siedza poza klatka, Donek glownie "cwiczy" na silowni, Glutek natomiast testuje lozka na gorze, i kanapy na dole w salonie:)))
Obrazek Obrazek
Rhenata

Mam klatke na oku, ale jeszcze nie wiem, zastanawiamy sie nad powiększeniem stada, wtedy na bank ja kupimy, jest wielgachna
a to nie to ostatnio słyszałam..czyżby cie gmr złapał? ;)
chłopcy jak zawsze cudowni i słodcy, moje kochane mężczyzny ;) daj im 7 buziaków, od każdej z dziewczyn i od mua po jednym
My little girls I don't belive since I reached the age of reason why I don't belive
Obrazek
Awatar użytkownika
glucjan

He,h bo to tak Rhenato jest, ze czasem napada mysl o powiekszeniu stada ludzkiego, ale czesciej rozmowy dotycza tematu powiekszenia stada szczurzego...ehh sama nie wiem, ale jak pomysle o zyciu bez szczuraskow...dowiedz sie prosze, czy ten Agusiowy, lub Freyusiowy tatus nie slodzil ostanio jakichs malych meskich ogonkow...
Obrazek Obrazek
Rhenata

niestety tatuś dziewczynek już odszedł ale Laura często ma mioty ostatnio i musisz się z nią skontaktować na bongo furry rattery i zapisać sie na chłopczyka albo dwóch lepiej :)
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”