Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Jak dobrze, że mi dolne ósemki wyszły bez problemu Tzn z problemem, bo wyłażą od dwóch lat i troszke mi skrzywiły zęby... ale ważne, że wyszły xD Górne za to ledwo sie mieszczą...
Zdjęcie robiłam i teoretycznie powinny sie zmieścić, ale jak będzie faktycznie
zalbi, najważniejsze, to znaleźć chirurga, który jest polecany przez wiele osób. My mamy w Brzegu jednego takiego - gigant po prostu! Ze wszystkimi skomplikowanymi rwaniami dentyści wysyłają pacjentów do niego
Ze mną: LeeLee + Lily W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła Tupot Małych Stóp
Tak! Zaraz ją pokażę w temacie "nasze klatki" czy jakoś tak..
Miałem wcześniej, ale przyszła osoba po tą szynszylówkę bo chhciała kupić, ha, pozbyłem się już
Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
"Gdy mój szczur przebiegnie po klawiaturze zawsze odkrywam nowe skróty klawiszowe" . Gdzieś to kiedyś przeczytałam.
Więc puściłam moje 3 panny na biurko i po chwili uruchomiło się "centrum pomocy technicznej" , a pozniej włączył się winamp i zaczela leciec piosenka lady gagi (nie mam pojecia jakim cudem nie bylo jej nawet na playliscie)....
xMsMartax pisze:"Gdy mój szczur przebiegnie po klawiaturze zawsze odkrywam nowe skróty klawiszowe" . Gdzieś to kiedyś przeczytałam.
Więc puściłam moje 3 panny na biurko i po chwili uruchomiło się "centrum pomocy technicznej" , a pozniej włączył się winamp i zaczela leciec piosenka lady gagi (nie mam pojecia jakim cudem nie bylo jej nawet na playliscie)....
Mi raz obróciły obraz na monitorze o 90stopni i nie miałam pojęcia jak to cofnąć ;P
xMsMartax pisze:"Gdy mój szczur przebiegnie po klawiaturze zawsze odkrywam nowe skróty klawiszowe" . Gdzieś to kiedyś przeczytałam.
Mi raz obróciły obraz na monitorze o 90stopni i nie miałam pojęcia jak to cofnąć ;P
Koty też są w tym dobre Moja kocica wyłączyła laptopa dzisiaj I to nie przez przycisk do wyłączania, a przez start-wyłącz komputer xD
Szczury notorycznie włączały mi winampa i mozille. Często też zamieniały mi literki (nie wiem jak to sie nazywa ale z=y y=z, nie ma polskich i w ogóle jest namieszane)
Sprytne stworzonka
Ze mną: LeeLee + Lily W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła Tupot Małych Stóp
Landrynka pisze:lacoka, alt+ strzałka, w którą stronę chcesz mieć obraz. na infie się kiedyś tak bawiliśmy, ale to tylko w niektórych kompach w viscie działa.
Teraz już to wiem postawiłam laptopa bokiem i szukałam informacji na ten temat w necie ;P