Śmietnik :D / Prawie SB

Tylko tu pogadasz na różne tematy (prawie bez ograniczeń)!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
Ivcia

Re: Śmietnik :D / Prawie SB

Post autor: Ivcia »

klimejszyn pisze:hahaha wibrujące majtki, pięknie pięknie xD
i to jeszcze na pilota xD
Gorzej jak Ty masz je na sobie, a ojciec pomyli piloty... i zamiast przerzucać kanały... ::) ;D
<:3 )~ Bahama Mama
za TM Rubi ['] Vanilla ['] Arma ['] Gaja ['] Faramuszka ['] Pina Colada [']

Obrazek
Awatar użytkownika
Telimenka

Post autor: Telimenka »

Hmm ale to ma byc takie wiesz... dwuznaczne! :P
Zelazkiem exia poparzylam.. i DOBRZE!! :P
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki :):) <3

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Awatar użytkownika
Telimenka

Ivcia no wiesz co! :P
Dobrze ze nie mieszkam z ojcem! :P

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Awatar użytkownika
zalbi

Post autor: zalbi »

lavena pisze:
zalbi pisze:czy mogłby mi ktoś wytłumaczyc kiedy przysługuje warunek na studiach? bo juz zgłupiałam..czy jeżeli mam zaliczenie z danego przedmiotu i nie zdan egzaminu to wtedy mogę wziąc warunek
czy jeżeli nie zaliczę danego przedmiotu mogę wziąc warunek
kiedy np przechodzę na drugi rok i "poprawiam" przedmiot, którego nie zdałam na roku pierwszym?
kiedy nie mam innego wyjscia i muszę robic od nowa pierwszy rok?
Warunek przysługuje jeśli nie zdałaś egzaminu. Nie przysługuje jeśli do niego nie przystąpiłaś. - ergo nie uzyskanie zaliczenia z ćwiczeń, kw, czy lab skutkuje tym że warunku wziąć nie możesz. Ale raczej trzeba się na prawdę postarać żeby nie zaliczyć takich zajęć.

Przechodzisz na kolejny rok normalnie i poprawiasz przedmiot w sesji w której zdawałaś go przednio, czyli po prostu z rocznikiem niżej.

Pierwszy rok musisz powtarzać jeśli masz niezdany więcej niż jeden egzamin.
czyli dajmy na to, że nie dostanę zaliczenia z jednego przedmiotu - co wtedy?
Szczur potrzebuje szczura. Taka jest jego natura.
Obrazek
bazarek ciuchowo różnościowy:www
biżu, figurki i inne na zamówienie:www
klimejszyn
Kontakt:

Post autor: klimejszyn »

Ivcia pisze: Gorzej jak Ty masz je na sobie, a ojciec pomyli piloty... i zamiast przerzucać kanały... ::) ;D
ahhahahahaha padłam ;D
ale jakby się zdziwił zawsze można powiedzieć, że to VibraAction czy inne cuda wyszczuplające :D
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
Awatar użytkownika
Ivcia

Taa... szczury już schudły, teraz czas na mysz :D

Obrazek
Awatar użytkownika
Telimenka

Ciekawe co by sobie pomyslal widzac na pilocie napisy "EKSTAZA" "DROGA DO RAJU" badz inne chwytliwe hasełka! ::)

Ivcia Świntucho!! ;D

klimejszyn
Kontakt:

Post autor: klimejszyn »

hahahaha, nie moge z Wami xD
siedzę i śmieję się jak debil aż szczena mnie boli ;D
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
Awatar użytkownika
Magamaga
Starszy Moderator na urlopie

Post autor: Magamaga »

zalbi pisze:
lavena pisze:
zalbi pisze:czy mogłby mi ktoś wytłumaczyc kiedy przysługuje warunek na studiach? bo juz zgłupiałam..czy jeżeli mam zaliczenie z danego przedmiotu i nie zdan egzaminu to wtedy mogę wziąc warunek
czy jeżeli nie zaliczę danego przedmiotu mogę wziąc warunek
kiedy np przechodzę na drugi rok i "poprawiam" przedmiot, którego nie zdałam na roku pierwszym?
kiedy nie mam innego wyjscia i muszę robic od nowa pierwszy rok?
Warunek przysługuje jeśli nie zdałaś egzaminu. Nie przysługuje jeśli do niego nie przystąpiłaś. - ergo nie uzyskanie zaliczenia z ćwiczeń, kw, czy lab skutkuje tym że warunku wziąć nie możesz. Ale raczej trzeba się na prawdę postarać żeby nie zaliczyć takich zajęć.

Przechodzisz na kolejny rok normalnie i poprawiasz przedmiot w sesji w której zdawałaś go przednio, czyli po prostu z rocznikiem niżej.

Pierwszy rok musisz powtarzać jeśli masz niezdany więcej niż jeden egzamin.
czyli dajmy na to, że nie dostanę zaliczenia z jednego przedmiotu - co wtedy?
Jeśli nie zaliczysz ćwiczeń to musisz powtarzać rok.
Obrazek
Ze mną: kotka Luna i kocurek Borys

Za TM- Tuptuś [*] Fiona [*] Milejka [*] Batman [*] Mania [*] Lolek [*] Zefir [*] Bobek [*] Zawsze będę pamiętać....[/size]
Awatar użytkownika
lavena

Post autor: lavena »

zalbi pisze:czyli dajmy na to, że nie dostanę zaliczenia z jednego przedmiotu - co wtedy?
Wychodzi na to że każda uczelnia ma swoje przepisy bo skoro Pan_Julian miał dwa warunki to musiało być inaczej niż u nas. U nas można było mieć tylko jeden warunek w tym samym czasie. U nas jak ludzie nie mieli zaliczeń to kombinowali jak się dało, ale rzadkie były przypadki żeby ktoś zaliczenia nie dostał, czasem rzeczywiście na pierwszy termin nie dopuszczali dostawało się dwóję dziekańską i po sprawie. I wtedy zostawało zdać lub nie egzamin poprawkowy. Więc lepiej to zaliczenie zdobądź, bo będzie cie czekało powtarzanie roku które jest pierońsko drogie i szczerze mówiąc na pierwszym roku nijak się nie opyla.
Awatar użytkownika
Ivcia

Telimenka pisze:Ciekawe co by sobie pomyslal widzac na pilocie napisy "EKSTAZA" "DROGA DO RAJU" badz inne chwytliwe hasełka! ::)

Ivcia Świntucho!! ;D
Sorrrry... u mnie też brak chłopa ::) Chociaż się odezwał dzisiaj i przepraszał, ale jest tchórzem i nie chce przyjechać do Warszawy.
Podobno dostaje nieprzyjemne wiadomości. W sumie wszyscy moi znajomi mężczyźni na czele z moim ojcem powiedzieli, że go zatłuką, jak przyjedzie... Hmm... Nie wiem co teraz... Podobno śnię mu się po nocach i nie może w lustro patrzeć. Mam nadzieję, ze naprawdę go nawiedzam i jest mu cholernie ciężko.

Obrazek
Awatar użytkownika
Telimenka

Tylko sie nie daj zbajerowac na zadne powroty! ;)
Juz lepiej opowiadaj sobie o mojej "myszce"

Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

Post autor: Paul_Julian »

Ja miałem nie zdane cwiczenia i wykłady z matmy i fizy i to była Polibuda rok 97 . Pewnie i tak wszystko rozbija się o kasę , być moze też to wszystko zostało zmienione przez Giertycha , więc absolutnie nie polegajcie na moich polibudzkich przejsciach (fiu , byłem jedyna osoba co miała koło w koło 0/100pkt z matmy :D )
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Awatar użytkownika
lavena

Post autor: lavena »

Ivcia pisze:Chociaż się odezwał dzisiaj i przepraszał, ale jest tchórzem i nie chce przyjechać do Warszawy.
Ivcia dla własnego spokoju się z nim nie spotykaj. To tylko sprawi że popadniesz w gorszy stan.
Awatar użytkownika
zalbi

Post autor: zalbi »

lavena pisze:
zalbi pisze:czyli dajmy na to, że nie dostanę zaliczenia z jednego przedmiotu - co wtedy?
Wychodzi na to że każda uczelnia ma swoje przepisy bo skoro Pan_Julian miał dwa warunki to musiało być inaczej niż u nas. U nas można było mieć tylko jeden warunek w tym samym czasie. U nas jak ludzie nie mieli zaliczeń to kombinowali jak się dało, ale rzadkie były przypadki żeby ktoś zaliczenia nie dostał, czasem rzeczywiście na pierwszy termin nie dopuszczali dostawało się dwóję dziekańską i po sprawie. I wtedy zostawało zdać lub nie egzamin poprawkowy. Więc lepiej to zaliczenie zdobądź, bo będzie cie czekało powtarzanie roku które jest pierońsko drogie i szczerze mówiąc na pierwszym roku nijak się nie opyla.
u nas mozna miec warunków ile sie chce, tylko za każdy warunek się płaci..

jeżeli będę miała powtarzac rok to zmieniam kierunek.. juz teraz sie nad tym zastanawiam ale będe próbowac dojsc do konca, jezeli mi sie nie uda to zmienię uczelnię..
Szczur potrzebuje szczura. Taka jest jego natura.
Obrazek
bazarek ciuchowo różnościowy:www
biżu, figurki i inne na zamówienie:www
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pogaduchy”