NIETOPERENDING STORY

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Nietoperrr...
Kontakt:

Re: "Siedmiu Wspaniałych"

Post autor: Nietoperrr... »

Nie no,prosiak na talerzu co dziennie to może nie,bo Monż prowadzi zdrowy tryb życia...Anty-cholesterolny :D
Na sarninkę ciężko trafić,bo auto nie zawsze odpowiednio się rozpędzi no i nie zawsze trafi... >:D
No i tej łysej paskudy bym do klatki nie wpuściła nawet,wystarczy że z daleka szczury straszy... ;D
Już mój łysy Zgredek ładniejszy i bardziej jakiś taki do przytulania...Oj,mam nadzieję że Monż tu nie zagląda,bo mogę zapomnieć o "niebieściaku"...Pomimo kulinarnych sukcesów na jego talerzu... :-\
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Awatar użytkownika
sr-ola

Post autor: sr-ola »

No dobra, to skarpetki też w takim razie oszczędźmy, jak monż zapracowany to i skarpetki niech odpoczną (nie piszę o odpoczynku od skarpetek dla ogonków, bo okazuje się, że podchodzą do naszych, targają, łapią w ząbki i jeszcze żyją :) znaczy, że im "wsioryba" TAKIE zapachy :) )
To kiedy dokładnie te urodziny? Żebym wiedziała, kiedy zdjęcia nowego przystojniaka :)
Ze mną: Reksia i Kicia. W sercu: Kicek; Biba, Gryzek,Agrafka,Siwa, Łysa, Kwik, Lusia, Rabarbar, Soomi i Serenada.. Moi wyjątkowi..[*]
Nietoperrr...
Kontakt:

Ja też się dziwię tym ogoniastym i ich upodobaniu do skarpetek,szczególnie męskich,takich całodziennych,że tak powiem...zmęczonych całodziennym życiem...Ja je podnoszę jednym palcem z podłogi,z palcami zatykającymi nos,a szczury namiętnie tarmoszą stopy w takich smrodach...bleee...ja bym się z takiej traumy już nie pozbierała!!!A urodziny mam pod koniec miesiąca,tylko kurza twarz planowane mioty dopiero na kwiecień...ALE W MAJU MAM IMIENINY!!!se,se,se,se,se...
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Awatar użytkownika
sr-ola

:D :D :D :D (zaraz nagram tu mój śmiech, no bo jak tu przekazać...? ;) ) Albo nie, śmieję się jak wiedźma.. to do Twojej wiadomości: hahaha :)
Ze mną: Reksia i Kicia. W sercu: Kicek; Biba, Gryzek,Agrafka,Siwa, Łysa, Kwik, Lusia, Rabarbar, Soomi i Serenada.. Moi wyjątkowi..[*]
Nietoperrr...
Kontakt:

No normalnie marzenia się spełniają!!!!!!!!! :D :D :D :D :D I to jak szybko!!!Będzie wymarzony prezent na 30-te urodziny!!!
Jak dobrze czasami siedzieć nocami,pomimo opadających,powiek na necie...
Właśnie znalazłam,zupełnie przypadkiem ogłoszenie o niebieściakach z wpadki...NORMALNIE SZOK!!!!
Oj,chyba jednak będzie 9...
Bo już zaklepałam jednego,będzie na dniach u mnie...JUPPPPPIIIIII!!!!!!!
No a drugi w maju,rzecz jasna,bo już cv do hodowcy poszło i odwołać byłoby grzechem...Mężu czytaj-odwołać już nie można... ;D
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Nietoperrr...
Kontakt:

sr-ola,wyobrażam sobie bardzo obrazowo Twoj wiedźmistu rechot...buhahaha!!! >:D >:D
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Awatar użytkownika
Vivon

Post autor: Vivon »

Haha ! Przepowiadam przyszłość ;D
Cheedarek [*]
Nietoperrr...
Kontakt:

Vivon,Ty wiedźmo!!!Kiedyś to takie na stosie kończyły!!!
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Awatar użytkownika
Vivon

Post autor: Vivon »

A gdzie ty tą niebieską wpadkę znalazłaś ? Możę ja też się skuszę ;D
Cheedarek [*]
Awatar użytkownika
LaCoka

Post autor: LaCoka »

Vivon pisze:A gdzie ty tą niebieską wpadkę znalazłaś ? Możę ja też się skuszę ;D
Pozwolę sobie odpowiedzieć, na [CENZURA - UWAGA BO MOD SIĘ WKURZY] widziałam takowe ogłoszenie ;)
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
Nietoperrr...
Kontakt:

No właśnie na [CENZURA - UWAGA BO MOD SIĘ WKURZY]...już mam chłopaka zaklepanego,tylko teraz mały wielki problem...Mąż powiedział NIE...kategoryczne NIE na ósmego szczura...I co teraz???Czy Wy wiecie,ile będzie mnie kosztowało przekonanie faceta z zasadami,który jak już raz powie nie,to znaczy że nie i AMEN...Ile forteli i podstępów trzeba użyć,ile błagalnych spojrzeń i potoku łez...Ale wszystko w dobrej wierze...
PLISsss...TRZYMAJCIE KCIUKI za moje trzydziestkowo-urodzinowe spełnienie marzeń... :'(
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Awatar użytkownika
Krejzoolek

Post autor: Krejzoolek »

To ja trzymam mocno w kciuki razem z moimi dziewczynkami. ;)
Kiki, Dusia [*][/color][/size]
Awatar użytkownika
sr-ola

Ojjj, wiem o co chodzi, myślę, że mój luby też się godzi do czasu... ("-Ale nowa klatka nie oznacza, że będziemy mieli 15 szczurów?", - "Nie kochanie" (a w myślach: ;D )

Ale jak z argumentami? Słucha troszeczkę czy "nie" to "nie"? A jak powiesz, że będziesz zbierała jego skarpetki przez najbliższe 2 lata? I że przecież i tak Ty się nimi zajmujesz? (znaczy nie skarpetkami tylko szczurasami) I że przecież nie śmierdzą i nie niszczą? I że to ostatni ostatni? I że dzieciakom nie przeszkadzają? I w końcu przez nie nic nie zaniedbujesz? I że w takim razie na urodziny nie musi Ci już kupować tego złotego pierścionka z brylantem? I że zrobisz mu najwyżej tydzień zachcianek i co będzie chciał to wykonasz? (zrobiłam mojemu taki prezent na dzień chłopa, ale się cieszył ;) ) I że siedzisz w domu z pociechami to chociaż masz towarzystwo? I że parzyste liczby są szczęśliwsze niż nieparzyste? ;)

Trzymam kciukasy!Wiem, że z menżem z zasadami ciężko, mój ojciec taki... " Nie" znaczyło: "daruj sobie, decyzja zapadła". Ale cuda się zdarzają:) Będzie dobrze!
Nakasha
Numer GG: 4379189
Kontakt:

Post autor: Nakasha »

Śliczne chłopaki. :D :D

Kciukam za dojście do porozumienia w sprawie bidki. :) Maluszki bardzo potrzebują kochającego domku, a chętnych na samczyki jest zawsze mniej...

Ale ja to bym tak nie mogła... gotować, sprzątać, zajmować się dziećmi i mężem... gdyby mąż mi "kazał" ugotować sobie obiad to bym go chyba wystawiła na balkon, żeby ochłonął. :P
Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Obrazek
Nietoperrr...
Kontakt:

Kurcze,sr-ola,popłakałam się właśnie,tak na serio...(cały dzień ryczę...wrażliwiak...)No bo...tak cudnie i z nadzieją się czyta twoją wypowiedź,ale...
ja żebym się zesrała i wyszła z siebie,to NIE znaczy NIE...Zbieram jego skarpetki,gotuję mu obiadki,wychowuję mu dzieci i w sumie nic innego nie mam,tak dla siebie,jak tylko dzieci(nie zawsze radosne chwile...) i te moje szczurki(ZAWSZE radosne chwile,nie ważne co zrobią...)Nie śmierdzą,bo przed jego przyjazdem czyszczenie i pucowanie kuwety,żeby tylko mu nie przeszkadzały...Wymiana szmatek,zbieranie kupek...Dużo mam z tym roboty,bo jest ich siedem,to nie to co dwa...Jeszcze plus dwójka małych dzieci...Plus garnki,miotła,mop,odkurzacz...
Co do ogonków...Dzieciaki je UWIELBiAJĄ!!!Mąż...toleruje,lubi nawet czasem...ale...siedem,to siedem...Ani jednego więcej...
I jak tu złamać lód??Aż mnie serducho boli...
Od kiedy zobaczyłam pierwszego niebieściaka,zakochałam się bez pamięci!!!
No i kuźwa,znowu ryczę...
Takie wielgaśne marzenie...Zaczynałam na forach szczurowych właśnie zapytaniem,czy ktoś nie ma do oddania niebieściaka...
Take marzenie od zawsze...
A tu...taka blokada marzeń...
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”