NIETOPERENDING STORY

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Nietoperrr...
Kontakt:

Re: "Siedmiu Wspaniałych"

Post autor: Nietoperrr... »

Tak w takim małym zadośćuczynieniu...BĘDĘ BOMBARDOWAĆ FOTKAMI!!! ;D
A tak na marginesie,sama nie mogę uwierzyć,że udało mi się spełnić to moje WIELKIE SZCZURZE NIEBIESKIE MARZENIE...
Aż normalnie mnie roznosi... ;D Kocham swojego twardziochowego menża z zasadami... :-* (do łamania!He,he! :D )
Kurcze,właśnie leci na Polsacie odcinek Kiepskich ze szczurami... ;D
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Nietoperrr...
Kontakt:

sr-ola...Ej no,jestem cały czas!!!We dnie i w nocy(jakieś uzależnienie,czy cuś...)
WŁAŚNIE MÓJ MENŻCZYZNA SAM ZAPROPONOWAŁ,ŻE MOŻE SZCZURASA DZIŚ PO PRACY WIECZOREM ODEBRAĆ...SHOCK!!! :o
A jakbym mu tak jeszcze pozwoliła samemu wybrać,to już w ogóle by polubił...pomimo,że teraz go nienawidzi,za to,że jest "nadprogramowy"... ::) Ale chęć transportu,to już zawsze coś,no nie? ;D
Tylko że kurza twarz,dzisiaj nidyrydy... :-\ Dopiero jutro...Perswaduję właśnie,że men mnie i dzieciaki podwiezie,odbiorę kluchę i dalej już sobie poradzę,a on może do pracy jechać...Wlk syty i owca cała...
sr-ola,koniec języka za przewodnika,w razie czego ;D
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Awatar użytkownika
kalinda

Post autor: kalinda »

Ehhh, właśnie włączyłam neta po pracy i zaczęłam czytać zaległości - WOW ale tu się działo!!!!
SUPER!!! Cieszę się i zazdroszczę jednocześnie, że możesz pozwolić sobie na takie wielkie szczurze stadko! :)
Oby mały był też tak zaakceptowany przez resztę jak pozostałe.
A teraz szukam tematu o niebieskich, bo muszę zobaczyć więcej fotek. :)
Awatar użytkownika
kalinda

chyba oślepłam, bo nie mogę znaleźć tematu o Twoich niebieściuchach... :(
Awatar użytkownika
kalinda

Dzięki za linka! ALE ŚLICZNOŚCI!!! :D Ty szczęściaro! :)
Nietoperrr...
Kontakt:

Na [CENZURA - UWAGA BO MOD SIĘ WKURZY]... [Wrocław] niebieskie szczuraski z wpadki!
Wysłałam priv,ale może jeszcze nie doszło...
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Awatar użytkownika
sr-ola

Post autor: sr-ola »

Może tak naprawdę nie nienawidzi, skoro zaproponował, że po niego pojedzie. To już jest naprawdę wieelkie COŚ :) Może tylko musi się utrzymać w tej męskiej ramie a w rzeczywistości cieszy się jak dziecko? ;)
Albo kocha Cię bezgranicznie ;D Obie wersje są równie fajne i wcale się nie wykluczają :)

Ja też jestem uzależniona, pierwsze co dziś zrobiłam gdy przyszłam z nocki? No? Kto zgadnie? ;D
(podpowiedź: zajrzałam gdzieś żeby zobaczyć czy ktoś coś wskórał ;)
Ze mną: Reksia i Kicia. W sercu: Kicek; Biba, Gryzek,Agrafka,Siwa, Łysa, Kwik, Lusia, Rabarbar, Soomi i Serenada.. Moi wyjątkowi..[*]
Nietoperrr...
Kontakt:

O0 8) O0 8) O0
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
sssouzie
Kontakt:

Post autor: sssouzie »

a najbardziej niesamowite jest to, że widząc czyjąś radość można się cieszyć, jakby to mnie dotyczyło ;D
gratuluję Iwona! (ja choć tu gadatliwa nie jestem ::) to czytam Twój wątek od początku ;) )

eh śliczne śliczności..
na pewno się uda malucha dołączyć do stadka! przyjmą go chłopaki z otwartymi ramionami ;)
(a takiego menża twardziela pozazdrościć ;D )
...czyż nie dobija się koni...?
Nietoperrr...
Kontakt:

Moje ogoniaste chłopaki uwielbiają wręcz nowe towarzystwo,a szczególnie maluchy... :D Nie mam żadnych obaw co do łączenia,pewnie znowu skończy się na tym,że wrzucę nowego do klatki i po paru minutach wąchania pójdzie spać ze wszystkimi... ;D Nie to,żebym się chwaliła,że mam takie cudowne stado...NO BO KUŹWA MAM!!!... 8)
A co do męża i jego litościwości...Chyba będę musiała mu poświęcić osobny wątek miłosny na forum...... ;) Właśnie szykuję kolację dziękczynną... ;) Same mniamuśne smakołyki!!!Na deser...e no,nie będę mówić...tajemnica...Oby tylko dzieci poszły spać... ::)
A jak wszystko dobrze pójdzie,to jutro jadę po mojego wyśnionego,bajkowego,magicznie baśnionego(wręcz nierzeczywistego) Frodo...Żadne inne imię jakoś mi nie pasuje...Taki mały,wielki bohater z moich marzeń... :D Taki tyci,a tyle zdziałał...
I normalnie ... MONŻ mnie zawiezie... O0
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Nakasha
Numer GG: 4379189
Kontakt:

Post autor: Nakasha »

O, ile się działo. :P

Super, że maluszek trafi do Was. :) :) A nie lepiej zamiast pudła [bo faktycznie może przegryźć] wziąć zwykły, plastikowy transporter ;)?

Faceci czasami są zrzędliwi i na nie, ale w końcu to Ty zajmujesz się dziećmi i zwierzakami, a jak zajmuejsz się dobrze, to nie ma realnych powodów do narzekań. :D

Wprawdzie nie rozumiem płaczu, błagania, przekupywania, itp. jako metody perswazji [w końcu to nie dziecko chce czegoś od rodzica, a porozumiewają się ze sobą 2 dorosłe osoby, w dodatku partnerzy, no ale w ogóle ja nie wyobrażam sobie, aby mój mąż mi czegokolwiek zabraniał, ale pewnie macie po prostu taki układ...], ale naprawdę fajnie, że jednak podziałało. :D
Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Obrazek
Awatar użytkownika
Akka

Post autor: Akka »

Jak już dotrze mały niebieściak, to ja poproszę o jakąś małą sesyjkę zdjęciową z nim ;)
Obrazek
Ze mną: ♥ Batasuma, Guernica, Negra, Blixa ♥
Odeszły: Dżuman, Karbonka, Harpi, Yerstina, Indali, Ramona, Hawana, Iskariot, Szpilka, Luna [*]
Nietoperrr...
Kontakt:

Nakasha,bo ten mój to taki twardziel z zasadami ;) Facet musi być twardziochem,a nie mięciochem! ;D Jakbym była z mięciochem,to bym mu na głowę wlazła i podnóżek bym sobie w końcu z niego zrobiła... ::) A tak to nawet lubię,jak mi się czasem postawi z tymi swoimi zasadami"nie do złamania"...Na niego nie działają TYLKO maślane oczy,czasem trzeba użyć specjalnych chwytów... :P Partnerstwo partnerstwem,w każdej innej dziedzinie,owszem,ale...cóż,znacie to uczucie,jak wszyscy uważają Was za kretynów,bo macie szczury i jeszcze macie kręćka na ich punkcie...I każdego kolejnego szczura uważają za wasze niezrozumiałe dla nich...dziwactwo...
No właśnie.Mój mąż toleruje,ale nie rozumie tego... ::)
Z resztą,czasem lubię tak sobie z nim powalczyć(różnymi metodami) i połamać te jego twarde zasady... 8)

PS...transporterka u mnie brak...Jakoś przy takiej ilości ogonów raczej jeden transporterek by nie dał rady...A pudło jest duże i plastikowe(takie na dziecięce zabawki),tak że musiałby się szczurek nieźle namordować,żeby go przegryźć... ;)

A co do sesyjki z niebieściakiem,to już ładują się baterie w aparacie!!! ;D
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Nakasha
Numer GG: 4379189
Kontakt:

Post autor: Nakasha »

A może Aladino Large? Ten największy ferplastowy transporter? 8 nie wejdzie, ale tak z 4, czemu nie :)

No to czekamy na fot6y! :D
Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Obrazek
Awatar użytkownika
Mucha321
Kontakt:

Post autor: Mucha321 »

Iwona, no to będziemy miały chłopaków z jednego miotu. ;) Ja też jutro jadę do Wrocka po niebieską kluskę. :) Mam nadzieję, że dojadę i wrócę cała i zdrowa. Nienawidzę zimy, FUJ !!! :(
' czasie, zwolnij, bo nas wszystkich pozabijasz. //

z nami: Noël Rotta Taivas, Ozzy Rotta Taivas, Pascal Rotta Taivas i Rumcajs Rotta Taivas.

+ RESZTA TOWARZYSTWA :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”