NIETOPERENDING STORY

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
LaCoka

Re: "Siedmiu Wspaniałych"

Post autor: LaCoka »

Ja chcę już zdjęcia Froda noooo!
Szybciej tam się proszę uwijać bo się doczekać nie mogę tego słodziaka ;)
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
Awatar użytkownika
sr-ola

Post autor: sr-ola »

iwonakoziarska pisze:znacie to uczucie,jak wszyscy uważają Was za kretynów,bo macie szczury i jeszcze macie kręćka na ich punkcie...I każdego kolejnego szczura uważają za wasze niezrozumiałe dla nich...dziwactwo...
nooo... właśnie sobie wczoraj o tym rozmyślałam. Przez długie przebywanie na forum nabieram poczucia, że 5, 7 czy 10 szczurów jest czymś jak najbardziej naturalnym, po czym idę "do ludzi" i tam okazuje się, że jestem jakimś dziwolągiem. Bo chomik czy myszka są super a szczur? A szczury??!! Ile?? I znów jestem zawiedziona, że nikt nie chce o nich posłuchać, o moich problemach z łączeniem, o katarku, wieeelkiej klacie, która niedługo do nas trafi, itd.

Chcę: foty, foty, foty, foty :) Aha, i jeszcze foty ;D
Ze mną: Reksia i Kicia. W sercu: Kicek; Biba, Gryzek,Agrafka,Siwa, Łysa, Kwik, Lusia, Rabarbar, Soomi i Serenada.. Moi wyjątkowi..[*]
Awatar użytkownika
kalinda

Post autor: kalinda »

Ja też domagam się fotek!!! :)

A co do dziwnego patrzenia innych na szczuromaniaków, to coś w tym jest. W pracy ustawiłam sobie na tapecie śliczne zdjątko ze szczurową rodzinką - tatuś z dzieciakami w doniczce leży, mamusia z 1 maluchem na niej i jeszcze 2 przy tym ich domku. Reakcje ludzi są niesamowite - dla mnie to przesłodki widok, a dla innych "fuuu, a co to myszy?". ;)

Ale problemu z gadaniem o szczurach nie mam z moimi ludźmi w moim dziale. Oni wiedzą że mam świra na ich punkcie i lubią słuchać jak z entuzjazmem o nich opowiadam. Czasem tylko jakieś komentarze na żarty sobie puszczają. :) Poza tym to u mnie zrobił się dział zwierzęcy. Poza moimi szczurkami 4 osoby mają koty, więc Ci od nas którzy zwierzaków nie mają - czasem nie potrafią zrozumieć czym my się tak zachwycamy. :D Ostatnio porównywałam drapnięcie na mojej ręce (przez Thetmesa) z drapnięciem u mojej koleżanki - ma superowego kotka Sphinksa. Więc mamy tematy... ;)
Rhenata

Post autor: Rhenata »

ach... śliczne te bladziutkie niebiesciaki ;D
na szczęście mój Pio tak nie myśli , ale za to większa cześć świata mnie otaczającego ::)
My little girls I don't belive since I reached the age of reason why I don't belive
Obrazek
Awatar użytkownika
denewa

Post autor: denewa »

Twój temat Iwona rozrasta się w tak oszałamiającym tempie, że nie dałam rady być na bieżąco. Doczytałam wreszcie końcówkę i śpieszę pogratulować daru przekonywania ;)
Niebieściaki są słodkie ;D
Dość często są też rozrabiakami ::) - jest tu kilka takich na forum. Właściwie wszystkie niebieściaki, o których czytałam na forum, są rozrabiakami... ;D
Dołączam się do próśb o fotki :)
Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
Nietoperrr...
Kontakt:

Post autor: Nietoperrr... »

Jak na razie,to powiem tak...JUUUUPPPIII!!!Jest już u mnie!!!
Z pełnym moim poświęceniem,już nie wspominając o męża ofiarze dla mnie z samego siebie...Ale musiał zęby zacisnąć i kląć pod nosem,żeby dzieci nie słyszały... ::) Zawiózł mnie do Wrocka...jechaliśmy...3 godziny!!!Normalnie tragedia...Tak zwykle zajmuje to max godzinkę...Korki,w dodatku godziny szczytu i piątek...padający śnieg,ślisko,zero przyczepności do drogi...Szarpał kierownicę i zagryzał żęby...A ja bidula na tylnym siedzeniu,zapadałam się weń,bo mi głupio było,że w swym poświęceniu dla kopniętej żony nawet obiadu nie zdąży zjeść... :-\ Bo Iwonka miała kaprys...No na serio,aż bałam się cokolwiek odezwać,żeby mnie gdzieś po drodze nie wysadził...Chyba mnie jednak trochę kocha... ;D
Dojechaliśmy.Wreszcie,stoję(tzn klęczę ośliniona przy klatce...) i...o kurcze...one wszystkie są identyczne!!! ;D Którego tu wybrać???W końcu zdecydowałam się na tego,który najbardziej obgryzł mi paznokcia...W końcu Frodo ma być - w ogień pójdzie,niczego się nie boi i za wszelką cenę do celu!!!W dodatku jak mówiła właścicielka,jest najbardziej oswojony (fajna dziewczyna i fajną ma mamę - "O,to zobaczę,jak wygląda kolejna zaszczurzona osoba!" ;D )
Zapakowałam,zeta żeby się dobrze chował i jedziemy...
Przejechanie pół kilometra zajęło nam...godzinę!!!A mąż na nockę do pracy... :o Trudno,nie dało rady przebić się przez Wrocław.Dowiózł nas tylko na PKP i wsadził w pociąg.Szybciej byłam w Oleśnicy niż on w pracy na Kozanowie...
A w pociągu...To dopiero!Synuś wyciągnął małego z pudła żeby się przywitać i...AAAA!!!MYSZ!!!AAAA!!!SZCZUR!!!Popłoch...Ale za to dużo miejsca w przedziale się zrobiło jakoś nagle... ;) Ci co zostali,byli zachwyceni... ;D
Sorry że tak dużo piszę(zamiast w tym czasie wklejać zdjęcia...),ale tak jakoś...no kurcze,przeżywam to tak bardzo,że aż ,mnie roznosi...
denewa napisała:
Niebieściaki są słodkie ;D
Dość często są też rozrabiakami ::) - jest tu kilka takich na forum. Właściwie wszystkie niebieściaki, o których czytałam na forum, są rozrabiakami... ;D
EEEtam!!!Jaki rozrabiaka??Mój jest przesłodki i już zdobył sobie całe stado i ich siedem serduch!!!Tak,już jestem po łączeniu!!!
Trwało...pół godziny!!! O0 I sobie teraz śpi mały Frodo przytulony do Kleofasa i Bazyla...
Parę zdjęć porobiłam,ale komórką,więc słabej jakości.
A żeby podkręcić atmosferę,to teraz ich nie wrzucę,bo muszę napalić w piecu i dzieci nakarmić...
Sadystka ze mnie,nie??? ;D
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Awatar użytkownika
Ogoniasta

Post autor: Ogoniasta »

No to faktycznie małżonek dał dowód oddania ;D Patrzę za okno i podziwiam odwagę kierowców, którzy pokonują ulice naszego pięknego Wrocławia. Dzisiaj to wyczyn jakich mało :P
Ja również czekam na fotki Froda :)
Moje niebieskie też było wymarzone...i mam co chciałam ::) Diabła wcielonego ;D
Ciekawa jestem czy Twój niebieski aniołek również różków dostanie ;D
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
Awatar użytkownika
kulek

Post autor: kulek »

Twój biedny monż! Ale jaki kochany :D Wytrzymał, pozdrów go tam ode mnie.
Ty... nakarm dzieci, napal w piecu i dajże te zdjęcia, bo się doczekać nie mogę!
A Frodo napewno przesłodki *-*
Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
Awatar użytkownika
denewa

Post autor: denewa »

iwonakoziarska pisze:EEEtam!!!Jaki rozrabiaka??Mój jest przesłodki...
Nie nie przesłodkie to one są... ;)

Tak mi się zdaje Ogoniasta, że jednak większymi rozrabiakami są niebieskie kobietki.... ale zobaczymy może we Frodo też taki diabełek się obudzi... ;)

30 minut łączenia z siedmioma szczurkami... :o
Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
Awatar użytkownika
Vivon

Post autor: Vivon »

Monż kochany ;D Pozdrów go odemnie :D
I dzieciaki też ! I siódemęczkę także, a ósmego nabytka szczególnie ucałuj 8)
A i... fotki też mile widziane ^^ ; ))
Cheedarek [*]
Awatar użytkownika
UprzejmaCegła

Post autor: UprzejmaCegła »

Taki "menżczyzna" to cud nad cuda :D tylko go po rączkach teraz całować :P
Też jestem ciekawa czy z "aniołka" urwisek wyrośnie :D hehe :P miejmy nadzieję, że nie, bo monż będzie sobie w brodę pluł myśląc co on takiego narobił ;D

Patrz jak się podlizują, zdjęcia chcą, a Ty tylko w dyskomfort psychiczny zapędzasz :P
To kiedy zdjęcia będą? ;D
Nietoperrr...
Kontakt:

mleko rozlało się a klawiaturę...Połowa tylko działa i tyle muszę się napocić,żeby coś napisać... :((od godziny próbuję...) A tyle chciałam poskrobać...
Młody już siedmio-sercowe love z moimi...Zobaczymy co za ziółko z niego wyrośnie...Mam nadzieję,że będzie żywiołowy i rozrusza moje leniwe,chłopskie stado... ;D
Co do łączenia w pół godziny...Cóż,to tylko moje chłopaki takie mega cudowne O0 ...WIEDZIAŁAM ŻE TAK BĘDZIE!!! ;D
Już daję zdjątka...

Hello,to ja,Nowy...Pańcia nie może pierwszej literki mojego imienia napisać,bo klawiatura nie działa... ::)
Obrazek

Jestem słodki...
Obrazek

Jestem taki słodki,że aż mrau i miauu...
Obrazek

I pierwsza zniszczona rzecz...czapka (ręcznie robiona z mozołem) mojej pańci... ::) Tak na dzień dobry...
Obrazek

A to moje cudo-brzunio...
Obrazek

Próba łączenia w wannie...w sumie i tak bez sensu,bo wystarczyło tylko wrzucić razem do klatki... ;D Miłość od pierwszego wejrzenia...
Obrazek

Tyle małego,niebieskiego szczęścia dla kopniętej Iwonki...
Obrazek
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Nietoperrr...
Kontakt:

Jaka cisza w klatce...
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Awatar użytkownika
LaCoka

Post autor: LaCoka »

O ... mój ... Boże ... Daj mi! ;D przepiękny maluch a fotka z całym stadem mnie powaliła ;D
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
Nietoperrr...
Kontakt:

A on taki maleńki w porównaniu do moich...Mogłyby go zmasakrować,a takie tatuśki z nich,że aż miło... :D
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”