Jak na razie,to powiem tak...JUUUUPPPIII!!!Jest już u mnie!!!
Z pełnym moim poświęceniem,już nie wspominając o męża ofiarze dla mnie z samego siebie...Ale musiał zęby zacisnąć i kląć pod nosem,żeby dzieci nie słyszały...

Zawiózł mnie do Wrocka...jechaliśmy...
3 godziny!!!Normalnie tragedia...Tak zwykle zajmuje to max godzinkę...Korki,w dodatku godziny szczytu i piątek...padający śnieg,ślisko,zero przyczepności do drogi...Szarpał kierownicę i zagryzał żęby...A ja bidula na tylnym siedzeniu,zapadałam się weń,bo mi głupio było,że w swym poświęceniu dla kopniętej żony nawet obiadu nie zdąży zjeść...

Bo Iwonka miała kaprys...No na serio,aż bałam się cokolwiek odezwać,żeby mnie gdzieś po drodze nie wysadził...Chyba mnie jednak trochę kocha...
Dojechaliśmy.Wreszcie,stoję(tzn klęczę ośliniona przy klatce...) i...o kurcze...one wszystkie są identyczne!!!

Którego tu wybrać???W końcu zdecydowałam się na tego,który najbardziej obgryzł mi paznokcia...W końcu Frodo ma być - w ogień pójdzie,niczego się nie boi i za wszelką cenę do celu!!!W dodatku jak mówiła właścicielka,jest najbardziej oswojony (fajna dziewczyna i fajną ma mamę - "O,to zobaczę,jak wygląda kolejna zaszczurzona osoba!"

)
Zapakowałam,zeta żeby się dobrze chował i jedziemy...
Przejechanie pół kilometra zajęło nam...godzinę!!!A mąż na nockę do pracy...

Trudno,nie dało rady przebić się przez Wrocław.Dowiózł nas tylko na PKP i wsadził w pociąg.Szybciej byłam w Oleśnicy niż on w pracy na Kozanowie...
A w pociągu...To dopiero!Synuś wyciągnął małego z pudła żeby się przywitać i...
AAAA!!!MYSZ!!!AAAA!!!SZCZUR!!!Popłoch...Ale za to dużo miejsca w przedziale się zrobiło jakoś nagle...

Ci co zostali,byli zachwyceni...
Sorry że tak dużo piszę(zamiast w tym czasie wklejać zdjęcia...),ale tak jakoś...no kurcze,przeżywam to tak bardzo,że aż ,mnie roznosi...
denewa napisała:
Niebieściaki są słodkie

Dość często są też rozrabiakami

- jest tu kilka takich na forum. Właściwie wszystkie niebieściaki, o których czytałam na forum, są rozrabiakami...
EEEtam!!!Jaki rozrabiaka??Mój jest przesłodki i już zdobył sobie całe stado i ich siedem serduch!!!Tak,już jestem po łączeniu!!!
Trwało...pół godziny!!!

I sobie teraz śpi mały Frodo przytulony do Kleofasa i Bazyla...
Parę zdjęć porobiłam,ale komórką,więc słabej jakości.
A żeby podkręcić atmosferę,to teraz ich nie wrzucę,bo muszę napalić w piecu i dzieci nakarmić...
Sadystka ze mnie,nie???

TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe
http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38