A ja go nikomu nie oddam!!!Tyle miesięcy o nim marzyłam,tak oczy zniszczyłam wpatrując się w monitor godzinami,szukając po tysiącach stron jakiegoś ogłoszenia,tyle walczyłam o niego z moim twardziochowym mężem,a teraz MÓJ CI ON!!!
A dla inormacji wszystkich,ostrzących sobie ząbki na nocne wykradnięcie go...ostrzegam...mam czarny pas w stylu "Comando Patelnia Tefal 56"...
Nocka z nowym lokatorem była niesamowicie spokojna.Frodo spał wtulony w Kleofasa,później doszedł Bazyl,a jeszcze później mały zmienił "pokój" i przeniósł się do Niko i Figo.A ja tylko latałam na przemian - do budzącej się co chwilę Kaliny i do szczurów...

Nie wiem w sumie po co,bo i tak była cisza i spokój...Już o szóstej rano śliniłam się pod klatką i...gdybym miała ogonek,to bym nim merdała!
Mały Frodo jest dosłownie rozchwytywany przez moich chłopaków!!!Każdy przymila się do niego,przepychają się do iskania i delikatnego "tatusiowego" zaczepiania...Tylko Rabarbar wcale nie traktuje go jak dzieciaczka i w dzikiej zabawie,wpada w niego z całym impetem swoim wielkim cielskiem...
Jak tylko aparat mi zaskoczy(bo coś z nim nie tak),porobię dokładniejsze fotki.Na razie tylko te z komórki.
A co,jak tu się nie chwalić!!!

TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe
http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38