Śmietnik :D / Prawie SB

Tylko tu pogadasz na różne tematy (prawie bez ograniczeń)!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

Re: Śmietnik :D / Prawie SB

Post autor: Paul_Julian »

No nie wiem , moze ostatnio nie dostał tunczyka ? Albo wszyscy skaczą wokół szczurzej klatki , kiedy to on - KOT! jest najwazniejszy ;D
wiesz jak to z kotami :D
Moja kicia rano się turla po podłodze i wydaje głosne Miał ! Nic jej nie obchodzi , ze rano spieszę sie do pracy i muszę wziąc leki i nie mam czasu . Mam drapać i oklaskiwać kota. Teraz . ;D
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
sssouzie
Kontakt:

Post autor: sssouzie »

zazdrość. widzi może, że ostatnio się wszyscy w szczury angażują.
mój kot też ze złości sobie odbija- mamy wszyscy szafy "na zasłonkę"
kot obrażony na brata załatwiał luźną dwójeczkę bratu do szafy.
zresztą, właśnie zawsze tak robi, jak jest zły. i zawsze to rozwolnienie. :-X
mi na razie nie sprezentował nic do szafy, ale to dlatego, że mam zawsze drzwi zamnknięte :P
...czyż nie dobija się koni...?
klimejszyn
Kontakt:

Post autor: klimejszyn »

moj Maks (coś jest na rzeczy - ma na imię tak samo jak mój TŻ ;D ) potrafi łazić po domu i zawodzić, stanie sobie taka flegma na środku pokoju miaaaaałczyy i miaaaałczyy...już nie wiadomo o co chopakowi chodzi :D
siedzi pod klatką, obserwuje szczury, te się denerwują. jak zobaczy, że już wszystkie się pochowały to zaczyna zawodzić pod tą klatką ::)
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
sssouzie
Kontakt:

Post autor: sssouzie »

klimejszyn pisze: potrafi łazić po domu i zawodzić, stanie sobie taka flegma na środku pokoju miaaaaałczyy i miaaaałczyy...już nie wiadomo o co chopakowi chodzi :D
a myślałam że nasz intelektualista jest jedyny w swoim rodzaju..co ciekawsze- zawsze jest to godzina 5 nad ranem.w godzinach popołudniowych też daje koncerty- ale rano, to już tardycja ::)
...czyż nie dobija się koni...?
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

Post autor: Paul_Julian »

A ja czytam ten komiks o kocie i psie na animalia.pl i padam ze smiechu . Zupełnie jak moje zwierzaki :D Psa mam bokserkę 5letnią i razem z kotem mają jedną szarą komórkę , którą sobie wypożyczaja .
Kot sie wczoraj schował za firanką . Wystawał zadek i ogon . Ale był niewidzialny i pies nie zauwazył :D
Jak dziecko " ja cie nie widzę , to ty mnie tez nie".
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Awatar użytkownika
Telimenka

Post autor: Telimenka »

A ja mam dzis w ... gdzies szkole! ;D ;D
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki :):) <3

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Awatar użytkownika
LaCoka

Post autor: LaCoka »

Telimenka pisze:A ja mam dzis w ... gdzies szkole! ;D ;D
Podpisuję się obiema rękami ;D
Jak rano zobaczyłam jak mnie zasypało to stwierdziłam, że "oooo, nie ma takiej opcji" i poszłam spać ;D na tarasie mam ok pół metra śniegu :o pies mi się zakopał i nie mogłam jej znaleźć ;D
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
Awatar użytkownika
Telimenka

Dobrze ze mam owczarka.. ale gdzie ja w taka pogode sie bede wlec! :P

A kiedy Warszawiacy maja ferie?

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Awatar użytkownika
LaCoka

Od 1-14lutego :)
A ja nie mam pojęcia gdzie jechać, o!
Właśnie! Zna ktoś może jakiś fajny ośrodek godny polecenia? (mogą to być pokoje do wynajęcia byleby było "tanio i cudownie" ;) no i żeby było w jakimś ciekawym miejscu Polski, nie ważne czy to góry/mazury/morze ważne żeby było gdzie pójść na obiadek, etc i żeby nie była to jakaś mega wieś zabita dechami gdzie najbliższy sklep jest 5km dalej ;P)
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
Awatar użytkownika
Telimenka

Ja bylam w zeszlym roku w Szklarskiej Porebie w pensjonacie ALEKSANDRA. Bylam bardzo zadowolona, tanio i przyjemne miejsce obok lasu. Toleruja pobyt ze zwierzetami. Rano wstawalam na jogging po lesie. Super.. :)

Ja mam ferie juz od piatku! hihi ;D

Awatar użytkownika
LaCoka

O dzięki, fajne, fajne ;)
Ja wynalazłam miejsce w Bukowinie Tatrzańskiej z sauną na terenie obiektu za 20-35zł bodajże ;D
Tylko, że stamtąd to wszędzie daleko a raczej nie pojedziemy samochodem w taką pogodę ;/ (chociaż w sumie pociągi też stoją ::) )
Awatar użytkownika
Telimenka

W Bukowinie jest cuuuuuuuuuuuuuuudownie! :) :)
Rewelacja..:) Ja nigdzie nie jade. Jestem w tym roku biedna jak mysz koscielna

Awatar użytkownika
LaCoka

Właśnie wiem bo byłam tam kilka razy ;) tzn. wpadałam tam np na jeden dzień nocując gdzie indziej :)

Ja cały czas bardzo optymistycznie wierzę, że uda mi się jakąś kasę skołować ;P (taa, jasne)
Awatar użytkownika
Telimenka

Hehe ja juz sie nawet nie ludze. Jest zima.. paskudny okres. Ogony jakies takie smetne. Nasluchuje ciagle czy nie psikaja.
A na Embera to juz wydalam tyle pienidzy ze wole nawet o tym nie myslec. Czeka mnie jeszcze kastracja Fizyka... ja sie zamorduje!

Awatar użytkownika
LaCoka

Pomarzyć dobra rzecz ;)
Ja wydaję kasę głównie na ogony ;P dlatego chciałam gdzieś pojechać, żebym chociaż raz to ja miała jakąś frajdę a nie te moje paskudy kochane, które chyba wiedząc co piszę patrzą na mnie z wyrzutem z klatki ;D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pogaduchy”