Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
wiadomo Ja też w umie, bo muszę wstać o 8. ale bardzo mi się nie chce spać....
George Orwell was wrong. Aldous Huxley was right.
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
po co dzwonila do CIebie o 1?! Matko....zmora!
Ja tez wstalam o 6... ten dzien bedzie straszny. Ale na szczescie ferie juz mam od dzisiaj od 14:30! Chyba ze nie wytrzymam i uciekne
A jednak, padłam po 3ciej I teraz wstałam. Zaraz przybędzie do mnie M. i muszę o 14stej iść na działki po książeczkę zdrowia Saby. Ten facet, jej były właściciel, mnie dobija -.-
Teli, mojemu bratu 2 razy ukradli telefon.. z tym, ze byl to napad z nozem..
pozniej policja, policja, strach na twarzach zeby ci dwaj co okradli jego i jego kolege nic im nie zrobili..
a ja jade na 17tą po pięęęęękne szczurki, którym szukamy domków
bez szczurków... ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..