Ja i tak na narty nie zapieprzam, bo mam problemy z kolanami
Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Śmietnik :D / Prawie SB
No weeeeeeeź, dajże się nacieszyć
Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
A ja też hahahaszczurfan pisze:Nie bój się Wentzowa, przypomne ci że musicie isc do szkoły, bliżej moich ferii
Nasze ferie są lepsze, bo było wolne świąteczne, ten miesiąc dość szybko minie i następne wolne, a przynajmniej do następnego wolnego mniej czasu
Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
Taaaak? Powiedz to Vicka211 jutro na matematyce! 
Kto ma ferie, ten ma...
Dziś się dopiero jeden z profesorków obudził, że za tydzień już się sesja zaczyna. Kolejny wyjeżdża sobie w pierwszym tygodniu (powtórka z sesji letniej, aż chciałoby się coś brzydkiego powiedzieć...), więc jak ktoś zawali egzamin, poprawkę ma w tygodniu, który teoretycznie powinien już być wolny... Kocham uniwerek. 
Narty tak mocno nie obciążają kolan.Wentzowa pisze: Ja i tak na narty nie zapieprzam, bo mam problemy z kolanami![]()
Ja miałam zabieg na kolano a na desce i tak jeżdże. A to duuużo bardziej kolana obciąża
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Ja nigdy nie miałam ferii na studiach bo zawsze egzaminy rozkładali tak że część z nich była w tym wolnym tygodniu...
Za późnoyss pisze:ivcia: nie zakładaj. po co ci taka NKowa ekipa? ;P
Tylko, że ja moje kolanowe problemy mam dość "świeże" i dostałam narazie zakaz na jakiekolwiek wyczynyNina pisze:Narty tak mocno nie obciążają kolan.
Ja miałam zabieg na kolano a na desce i tak jeżdże. A to duuużo bardziej kolana obciąża![]()
Ivcia - usuń to, usuń! (:
Wentzowa, Nin, dlatego dobrze jest stosowac ortozy.. i chociaż ja chodzę w tym tylko po domu, bardzo dużo to daje.Wentzowa pisze:Tylko, że ja moje kolanowe problemy mam dość "świeże" i dostałam narazie zakaz na jakiekolwiek wyczynyNina pisze:Narty tak mocno nie obciążają kolan.
Ja miałam zabieg na kolano a na desce i tak jeżdże. A to duuużo bardziej kolana obciąża![]()
Ale nic, może za rok.
Ivcia - usuń to, usuń! (:
zalbi, chyba chodziło ci o ortezy 
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Hmm... Już kiedyś miałam i usunęłam... Poczekamy ile teraz wytrzymamWentzowa pisze: Ivcia - usuń to, usuń! (:
Grono już mnie nuży. Nic się nie dzieje. Masa znajomych i nawet nie wiem skąd
Połowy nie kojarzę
Ta, ciekawe jak długo tak będzieIvcia pisze: Połowy nie kojarzę A tutaj wszystko czarno na białym.
- Paul_Julian
- Kontakt:
Jak nie znasz czlowieka to nie przyjmujesz zaproszenia , proste 
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
tylko ze nadużywanie może spowodować więcej zła niż dobrego, mięśnie i stawy zamiast pracować odpoczywają i słabną. Lepiej nosić tylko na początku rehabilitacji kiedy boli i jest ryzyko ponownego urazu.i chociaż ja chodzę w tym tylko po domu, bardzo dużo to daje.
pin, długo patrzyłam na mojego posta i nie wiedziałam, o co chodzi bo byłam swięcie przekonana że napisałam tak, jak Ty. i zastanawiam się o co chodzi =P jestem ślepa.pin3ska pisze:zalbi, chyba chodziło ci o ortezy
ale zobaczyłam. szaleję =D
no tak, myślę o jednym a piszę o co innego =P