czyli: szuflandia czyli szczurki buszujące w skarpetach

Wentzowa, biustonosze są dla mnie zbyt cenne, nie pożyczam im

Moderator: Junior Moderator
No chyba, że taksssouzie pisze:to nie są moje skarpetysą dziewczyn.szyte na rozmiar
![]()
To one nie mają jeszcze swoich?sssouzie pisze:Wentzowa, biustonosze są dla mnie zbyt cenne, nie pożyczam im![]()
Wentzowa, powiem tyle:Wentzowa pisze:To one nie mają jeszcze swoich?
hmm, no w sumie..a jednocześnie takie dłuuugie się zdaje, za długiedenewa pisze:A szkoda bo chciałam Cię umieścić w tytule ale w takim razie nie jest Ci dane![]()
![]()
"Płaskie", ptfu, cóż za brzydkie słowo. Ja rozumiem, że nie dotyczy ich stwierdzenie, że mają "cyce jak Katowice i całe województwo", no ale... może chociaż takie sportowe staniole?sssouzie pisze:Wentzowa, powiem tyle:![]()
![]()
![]()
to są szczuplutkie kobitki, żeby nie powiedzieć płaskie![]()
ale chyba jeszcze bardziej to:sssouzie pisze: czyli: szuflandia czyli szczurki buszujące w skarpetach![]()
- prawie jak deklaracja niepodległości Waszego szczurzego państwadenewa pisze:Wolna szczurza szuflandia
Bardzo podoba mi się ta interpretacja ol.ol. pisze:- prawie jak deklaracja niepodległości Waszego szczurzego państwadenewa pisze:Wolna szczurza szuflandia![]()
jeeej. dobrze ol. żeś wpadła, w nadmiarze skołtunionych myśli nie zauważyłam Denewskiej nazwyol. pisze:ale chyba jeszcze bardziej to:
denewa napisał(a):Wolna szczurza szuflandia
spanie za dekoltem to była domena Muszastej za czasów dziecięctwa. teraz już nie czuje takiej potrzeby. jednak gdy gdzieś się wybieramy jest to jej miejsce transportowe, z widokiemol. pisze:albo starają się Ciebie ogrzać, albo siebie
ol. pisze:raczej było z Wami i nadal pozostaje, choćby jakąś cząstką siebie.
właśnie dlatego pokazałam to zdjęcie, bo samego szczurka na tym zdjęciu niewiele widać, ale jest piękne.ol. pisze:Wasz pierwszy szczurek u siostry na kolanach to obrazek jak z zaczarowanego ogrodu
właśnie dlatego uwielbiamy, gdy ol. zawituje w naszych "progach"denewa pisze:Bardzo podoba mi się ta interpretacja ol.![]()
eh, ja im zazdroszczę- tez bym czasem się w taki szalik schowałaPaul_Julian pisze:Ogony sie grzały za szaliczkiem Sołzy , a co
Paul, a powiedz mi, ładnie się kumpela uśmiechała?Paul_Julian pisze:Z uśmiechu mi przypominasz moją kumpelę z liceum
hihi, to jest sztuka wymuszania komplementów bezpośrednichPaul_Julian pisze:Ale jestes