Tasiemiec?Vicka211 pisze:Dlaczego myślę ciągle o czymś o czym wcale nie chcę myśleć ! To mnie zabija od środkaaa

Moderator: Junior Moderator
Tasiemiec?Vicka211 pisze:Dlaczego myślę ciągle o czymś o czym wcale nie chcę myśleć ! To mnie zabija od środkaaa
tak do tasiemca.. przed feriami rozmawiałam z koleżanką z klasy i ona opowiadała mi, że zawsze chciała mieć tasiemca. że to takie fajne, zawsze jest przy tobie, można z nim porozmawiać i w ogóle.. gadała mi o tym chyba przez całą lekcje a ja tylko siedziałam i się śmiałam jak głupiaWentzowa pisze:Tasiemiec?Vicka211 pisze:Dlaczego myślę ciągle o czymś o czym wcale nie chcę myśleć ! To mnie zabija od środkaaaNie no, przepraszam... co ci jest?
to się ciesz, że jak byłeś małyszczurfan pisze:Ogólnie jak byłem mały to miałem często słowotoki
klimejszyn pisze:tak do tasiemca.. przed feriami rozmawiałam z koleżanką z klasy i ona opowiadała mi, że zawsze chciała mieć tasiemca. że to takie fajne, zawsze jest przy tobie, można z nim porozmawiać i w ogóle.. gadała mi o tym chyba przez całą lekcje a ja tylko siedziałam i się śmiałam jak głupiaWentzowa pisze:Tasiemiec?Vicka211 pisze:Dlaczego myślę ciągle o czymś o czym wcale nie chcę myśleć ! To mnie zabija od środkaaaNie no, przepraszam... co ci jest?
u nas nadal tak jestsssouzie pisze: hehe. u nas jak ktoś beknął to się mówiło "pozdrowienia od tasiemca i ciotki glizdy"
o jak ja bym chętnie na studniówkę poszła.. a byłam tylko na swojej..DK! pisze:K*rwa. Zostałam partnerem na studniówce.nie chce
ja tak samozalbi pisze:o jak ja bym chętnie na studniówkę poszła.. a byłam tylko na swojej..
o, albo na jakies wesele... szykuje się jakies? =D
Ja. Wychodzę za mąż . Ale jak macie ochotę to możecie iść za mniesusurrement pisze: nikt się nie żeni?:>
I wierz mi, w ogóle się za tym nie tęskni. Wręcz przeciwniepin3ska pisze:Jeszcze dwa tygodnie i bedzie praktycznie po sesji, co mnie oczywiscie niezmiernie cieszy. Jeszcze bardziej mnie cieszy, ze to juz ostatnia sesja w moim zyciu o ile czegos głupiego znowu nie wymysle