Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Śmietnik :D / Prawie SB
ja juz nie mam kogo czestowac
jak wszystko porozdzielam dla tych co zamawiali to stworze temat i napisze co zostalo
i bedzie mozna czestowac 
Ejjj, myślicie, że odstęp między piętrami 2,5cm będzie za duży dla dwóch samców ważących ponad 600g i samiczki ważącej niecałe 500g ale za to z dużą głową? 
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
2,5 to może być ciut za dużo. Choć mogę mieć wizję zaburzoną przez dziewuchy.LaCoka pisze:Ejjj, myślicie, że odstęp między piętrami 2,5cm będzie za duży dla dwóch samców ważących ponad 600g i samiczki ważącej niecałe 500g ale za to z dużą głową?
Pamputek wszamał TŻ-tową ładowarkę do telefonu.
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
albo jako ładowarkaOgoniasta pisze:Pamputek wszamał TŻ-tową ładowarkę do telefonu.ojjj..będzie niedobrze
Muszę teraz Pamputka bronić "rencami" i nogami bo Pamputek skończy jako podstawka pod kubek.
![]()
...czyż nie dobija się koni...?
Ogoniasta weź winę na siebie!

Powiesz, że dawno paznokci nie obcinałaś czy coś
Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
Ogon w gniazdko, telefon w zęby, i ładujemy!sssouzie pisze:albo jako ładowarkaOgoniasta pisze:Pamputek wszamał TŻ-tową ładowarkę do telefonu.ojjj..będzie niedobrze
Muszę teraz Pamputka bronić "rencami" i nogami bo Pamputek skończy jako podstawka pod kubek.
![]()
Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Diabeł - gdzieś tam..
To się najwyżej odrutuje/osiatkuje czy coś w ten deseńOgoniasta pisze:2,5 to może być ciut za dużo. Choć mogę mieć wizję zaburzoną przez dziewuchy.![]()
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
denewa pisze:Ogoniasta weź winę na siebie!![]()
Taki był plan, ale to przemyślałam i jednak skoro Pamputek zawinił, to niech bierze to na siebie
Ona wybałuszy te swoje pamputkowe, czarne gały i TŻ wszystko jej wybaczy.
Moje maślane, "spanielowe" oczy już nie działają
ehhh...a tak poważnie, to jutro muszę odkupić ładowarkę
...paskudne, futrzaste skarbonki bez dna
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi
nie wiem czy odprawiałyście jakieś tańce z krocio - szamanem czy ki diabeł wie... przyszły trzy. nie wiem jakim cudem. siedziały przy ścianie. kot dziwnie zaczął podskakiwac i zanim się zorientowałam, wciągnął jednego, drugiego odzyskałam pół a trzeciego znalazłam w stanie nienaruszonym.igig pisze:Ale tan krocionóg to ładny jest.
Mi też się podobają te krocionogi! <3
Zalbi, weź ty je może sprzedawaj jak tyle przyłazi, bo wiem, że niektórzy hodują
Byś zarobiła..XDD
Z pracy niedawno wróciłem, w sumie cieszę się, że poszliśmy, bo w domu mróz był. Całe szczęście naprawione już x3
Chłopcy siedzą i się bawią w kartonie co Tima przyszła xD
Spać zaraz będę, tylko skończę tworzyć napis na koszulkę dla przyjaciółki, bo jutro na osiemnastkę jej idę
Zalbi, weź ty je może sprzedawaj jak tyle przyłazi, bo wiem, że niektórzy hodują
Z pracy niedawno wróciłem, w sumie cieszę się, że poszliśmy, bo w domu mróz był. Całe szczęście naprawione już x3
Chłopcy siedzą i się bawią w kartonie co Tima przyszła xD
Spać zaraz będę, tylko skończę tworzyć napis na koszulkę dla przyjaciółki, bo jutro na osiemnastkę jej idę
Stworzenie bezszczurowe.
Diabeł - gdzieś tam..
Diabeł - gdzieś tam..
zalbi pisze: nie wiem czy odprawiałyście jakieś tańce z krocio - szamanem czy ki diabeł wie... przyszły trzy. nie wiem jakim cudem. siedziały przy ścianie. kot dziwnie zaczął podskakiwac i zanim się zorientowałam, wciągnął jednego, drugiego odzyskałam pół a trzeciego znalazłam w stanie nienaruszonym.
walczyłaś o ich życie, czy kota?
uf, jakie szczęście, że u nas takich problemów nie ma..
...czyż nie dobija się koni...?
-
klimejszyn
- Kontakt:
znacie jakiś domowy sposób na zgagę ? męczy mnie cholernie, nie wiem od czego. a żadnego rennie itd w domu nie mogę znaleźć.. 
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
Em.. mam głupie pytanie - co to zgaga? Znaczy, wiem że jest takie coś i że są tabletki od tego
, ale chyba nigdy nie miałem. Czym to się objawia znaczy? 
Stworzenie bezszczurowe.
Diabeł - gdzieś tam..
Diabeł - gdzieś tam..
Słyszałam kiedyś, że dobrym sposobem na zgagę jest szklanka letniej wody z rozpuszczoną dużą ilością cukruklimejszyn pisze:znacie jakiś domowy sposób na zgagę ? męczy mnie cholernie, nie wiem od czego. a żadnego rennie itd w domu nie mogę znaleźć..
-
klimejszyn
- Kontakt:
takie okropne uczucie idące od żołądka, do gardła. takie gorzkie, wyżerające gardło.. no nie umiem opisać, ale wytrzymac z tym ciężko 
bez szczurków...