Śmietnik :D / Prawie SB

Tylko tu pogadasz na różne tematy (prawie bez ograniczeń)!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
Oleczka
Kontakt:

Re: Śmietnik :D / Prawie SB

Post autor: Oleczka »

ja juz nie mam kogo czestowac :( jak wszystko porozdzielam dla tych co zamawiali to stworze temat i napisze co zostalo :) i bedzie mozna czestowac :D
Awatar użytkownika
LaCoka

Post autor: LaCoka »

Ejjj, myślicie, że odstęp między piętrami 2,5cm będzie za duży dla dwóch samców ważących ponad 600g i samiczki ważącej niecałe 500g ale za to z dużą głową? ;D
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
Awatar użytkownika
Ogoniasta

Post autor: Ogoniasta »

LaCoka pisze:Ejjj, myślicie, że odstęp między piętrami 2,5cm będzie za duży dla dwóch samców ważących ponad 600g i samiczki ważącej niecałe 500g ale za to z dużą głową? ;D
2,5 to może być ciut za dużo. Choć mogę mieć wizję zaburzoną przez dziewuchy. :P

Pamputek wszamał TŻ-tową ładowarkę do telefonu. :-X ojjj..będzie niedobrze :-X Muszę teraz Pamputka bronić "rencami" i nogami bo Pamputek skończy jako podstawka pod kubek. :-X
;D :P
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
sssouzie
Kontakt:

Post autor: sssouzie »

Ogoniasta pisze:Pamputek wszamał TŻ-tową ładowarkę do telefonu. :-X ojjj..będzie niedobrze :-X Muszę teraz Pamputka bronić "rencami" i nogami bo Pamputek skończy jako podstawka pod kubek. :-X
albo jako ładowarka ;D
...czyż nie dobija się koni...?
Awatar użytkownika
denewa

Post autor: denewa »

Ogoniasta weź winę na siebie! ;) ::)
Powiesz, że dawno paznokci nie obcinałaś czy coś ;)
Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
Sheeruun

Post autor: Sheeruun »

sssouzie pisze:
Ogoniasta pisze:Pamputek wszamał TŻ-tową ładowarkę do telefonu. :-X ojjj..będzie niedobrze :-X Muszę teraz Pamputka bronić "rencami" i nogami bo Pamputek skończy jako podstawka pod kubek. :-X
albo jako ładowarka ;D
Ogon w gniazdko, telefon w zęby, i ładujemy! ;D
Stworzenie bezszczurowe.

Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Awatar użytkownika
LaCoka

Ogoniasta pisze:2,5 to może być ciut za dużo. Choć mogę mieć wizję zaburzoną przez dziewuchy. :P
To się najwyżej odrutuje/osiatkuje czy coś w ten deseń ;)
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
Awatar użytkownika
Ogoniasta

Post autor: Ogoniasta »

denewa pisze:Ogoniasta weź winę na siebie! ;) ::)
Powiesz, że dawno paznokci nie obcinałaś czy coś ;)

Taki był plan, ale to przemyślałam i jednak skoro Pamputek zawinił, to niech bierze to na siebie :P
Ona wybałuszy te swoje pamputkowe, czarne gały i TŻ wszystko jej wybaczy. ;D
Moje maślane, "spanielowe" oczy już nie działają :P 5/6 lat temu jeszcze może by pomogło :P

ehhh...a tak poważnie, to jutro muszę odkupić ładowarkę ::) znowu 20zł do "szczurzych" wydatków...
...paskudne, futrzaste skarbonki bez dna ::)
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
Awatar użytkownika
zalbi

Post autor: zalbi »

igig pisze:Ale tan krocionóg to ładny jest ;) .
nie wiem czy odprawiałyście jakieś tańce z krocio - szamanem czy ki diabeł wie... przyszły trzy. nie wiem jakim cudem. siedziały przy ścianie. kot dziwnie zaczął podskakiwac i zanim się zorientowałam, wciągnął jednego, drugiego odzyskałam pół a trzeciego znalazłam w stanie nienaruszonym.
Szczur potrzebuje szczura. Taka jest jego natura.
Obrazek
bazarek ciuchowo różnościowy:www
biżu, figurki i inne na zamówienie:www
Sheeruun

Mi też się podobają te krocionogi! <3
Zalbi, weź ty je może sprzedawaj jak tyle przyłazi, bo wiem, że niektórzy hodują :D Byś zarobiła..XDD

Z pracy niedawno wróciłem, w sumie cieszę się, że poszliśmy, bo w domu mróz był. Całe szczęście naprawione już x3
Chłopcy siedzą i się bawią w kartonie co Tima przyszła xD
Spać zaraz będę, tylko skończę tworzyć napis na koszulkę dla przyjaciółki, bo jutro na osiemnastkę jej idę :P
Stworzenie bezszczurowe.

Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Diabeł - gdzieś tam..
sssouzie
Kontakt:

Post autor: sssouzie »

zalbi pisze: nie wiem czy odprawiałyście jakieś tańce z krocio - szamanem czy ki diabeł wie... przyszły trzy. nie wiem jakim cudem. siedziały przy ścianie. kot dziwnie zaczął podskakiwac i zanim się zorientowałam, wciągnął jednego, drugiego odzyskałam pół a trzeciego znalazłam w stanie nienaruszonym.

walczyłaś o ich życie, czy kota? :D

uf, jakie szczęście, że u nas takich problemów nie ma..
...czyż nie dobija się koni...?
klimejszyn
Kontakt:

Post autor: klimejszyn »

znacie jakiś domowy sposób na zgagę ? męczy mnie cholernie, nie wiem od czego. a żadnego rennie itd w domu nie mogę znaleźć.. :-\
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
Sheeruun

Em.. mam głupie pytanie - co to zgaga? Znaczy, wiem że jest takie coś i że są tabletki od tego ;D , ale chyba nigdy nie miałem. Czym to się objawia znaczy? :P
Stworzenie bezszczurowe.

Diabeł - gdzieś tam..
Awatar użytkownika
LaCoka

klimejszyn pisze:znacie jakiś domowy sposób na zgagę ? męczy mnie cholernie, nie wiem od czego. a żadnego rennie itd w domu nie mogę znaleźć.. :-\
Słyszałam kiedyś, że dobrym sposobem na zgagę jest szklanka letniej wody z rozpuszczoną dużą ilością cukru
klimejszyn
Kontakt:

Post autor: klimejszyn »

takie okropne uczucie idące od żołądka, do gardła. takie gorzkie, wyżerające gardło.. no nie umiem opisać, ale wytrzymac z tym ciężko :-[
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pogaduchy”