Sołzowy szubrawiec

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
Oleczka
Kontakt:

Re: wolna szczurza szuflandia

Post autor: Oleczka »

wiedzialam ze zostanie :P hehehe :) mizianko dla dziewuszek :) trzymam kciuki bedzie dobrze :)
Awatar użytkownika
Sysa

Post autor: Sysa »

Kamizelka u siostry nie miałaby źle, ale co własny dom to własny dom ;)
Dobrze, że zostaje z Tobą. Ucaluj wszystkie panienki w brzuchy :D
sssouzie
Kontakt:

Post autor: sssouzie »

Paul_Julian pisze:Porobię fotkich moich co lepszych okazów :)
na okazy czekamy w Paulowym temacie.tak, tak, pilnie śledzimy ;)
Oleczka pisze:wiedzialam ze zostanie :P hehehe :) mizianko dla dziewuszek :) trzymam kciuki bedzie dobrze :)
hmm, ja chyba też nie wierzyłam, że ją jednak przewiozę. a było blisko. a jak bym przekazała, to pewnie po tygodniu pojechała odbić mój norweski kawałek serca ::)
wygłaskane, wymiziane, i krzyczą o pięć minut przerwy na sen ;D
Sysa pisze:ale co własny dom to własny dom ;)
ooo tak. tak. tak-tak-tak. lubimy nasz bezpieczny, ciepły(ekhm ::) ) domek :)
Sysa pisze:Ucaluj wszystkie panienki w brzuchy :D
ah tak. brzuchy jeszcze zostały O0

lecim całować :-*
...czyż nie dobija się koni...?
Awatar użytkownika
kla.kier

Post autor: kla.kier »

Jejku :D

Mało jeszcze znam te Twoje dziewczyny, ale bardzo się cieszę, że Kamizelka zostaje. Obślinić brzuszek, proszę!

Och, no o Enigme. Tak jej fajnie z oczu patrzeje :)

`Życie jest jednym wielkim rozczarowaniem.` O.Wilde
sssouzie
Kontakt:

kla.kier pisze: Och, no o Enigme. Tak jej fajnie z oczu patrzeje :)
no, Enigma...ona jest po prostu taka fajna rezolutna panienka.i nie dziw przecież, mieszka w szuflandii 8) ;)
a patrzeje, patrzeje. oszukanica wie jak trzeba patrzeć do obiektywu ^-^
Mało jeszcze znam te Twoje dziewczyny, ale bardzo się cieszę, że Kamizelka zostaje. Obślinić brzuszek, proszę!
nic to, że mało znasz. mamy czas ;) jak mnie w nochal nie dziabnie to postaram się dotrzeć do brzuszka 8)
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

Post autor: Paul_Julian »

A ja sie zapytam , czemu Mu i Enigma mają takie imiona? Bo Kamizelka to wiemy , ze od łysych łapek :)
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
sssouzie
Kontakt:

Mu..na początku była Mała Mu (potem już nie wypadało :P ), skojarzenie od Małej Mi, a Mu bo krówka.
poplątanie z przeplątaniem ;D

Enigma pozostała przy pierwszym imieniu. odebrałam ją od cioci Ivci która chciała ją początkowo zostawić u siebie,
później plany się pozmieniały nie z Ivci winy, tak spontanicznie trochę wyszło. Wiem, że się do Enigmy przywiązała, ja obiecałam ze swojej strony ciągły kontakt, i właśnie ze względu na Ivcię pozostawiłam małą gryzeldę przy imieniu Enigma. (tak, gdyby nie imię Enigma, nazwałabym ją uroczo Gryzelda- początkowo gryzła mnie w twarz(?) w nos, policzek, brodę)

uff. te zdania mi nieskładnie powychodziły. ale ja mam problemy ze składnią od powrotu z Niemiec, wybaczcie ::)
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

sssouzie pisze: Mu bo krówka.
poplątanie z przeplątaniem ;D
Też nazywasz łaciatki krówkami :)

Poplątanie rozumiem doskonale. Ja tak nazwałem Kredkę . Czarna jak Krecik , ale Krecik to tak troche głupio , a Kredka brzmi troche jak Krecik... Swoja drogą często ja wołam "Krecia" :)
Szczursieny :
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
sssouzie
Kontakt:

Ja tak nazwałem Kredkę . Czarna jak Krecik , ale Krecik to tak troche głupio , a Kredka brzmi troche jak Krecik... Swoja drogą często ja wołam "Krecia" :)
Krecia :-* no chyba trudno byłoby wołać "Kredcia", bo już zaczynałoby pod kredę podchodzić, a tak to mógłbyś do Florki wołać.
przychodziłyby obie na raz ;)

byłam przed chwilą w szuflandii. ciepło paskudy mają, jak to dobrze :)
i uwaga, Kamizelka spała znów z Mu. czyli przynajmniej w ich wzajemnych stosunkach lody puściły ;D

a dziś jeszcze wcześniej jak byłam, zobaczyłam obok półki zrzuconą książkę.
"aha, Enigma znów na szczycie siedzi" patrzę na półkę, patrzę, ale nigdzie nie widzę małego szubrawca.

a jak miałam widzieć Enigmę jak ona siedziała grzecznie i kitrała brokuła? na samej górze siedziała Kamizelka! :D

(tfu, czasami już mam pisać Kredka zamiast Kamizelka, w ostatnim momencie sobie przypominam, że Kredka to nie u nas ;D )

no dumna jestem z mojej dziewczynki. jak paw!
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

sssouzie pisze: (tfu, czasami już mam pisać Kredka zamiast Kamizelka, w ostatnim momencie sobie przypominam, że Kredka to nie u nas ;D )
Bo się panoszysz u nas jak u siebie :D Zresztą ja i Klimejszyn też ;p
Szczursieny :
W szczurzym raju:
klimejszyn
Kontakt:

Post autor: klimejszyn »

Paul_Julian pisze:Bo się panoszysz u nas jak u siebie :D Zresztą ja i Klimejszyn też ;p
bo mi dobrze w Waszych tematach ! ;D
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
sssouzie
Kontakt:

klimejszyn pisze:
Paul_Julian pisze:Bo się panoszysz u nas jak u siebie :D Zresztą ja i Klimejszyn też ;p
bo mi dobrze w Waszych tematach ! ;D
mi toże ;)
ja się panoszę, ja?
ja tak cichutko, czasem coś szepnę, że ledwie mnie słychać, a ten mi tu, że się panoszę! ;D ;D ;D
Awatar użytkownika
Sysa

Post autor: Sysa »

sssouzie pisze: ja się panoszę, ja?
ja tak cichutko, czasem coś szepnę, że ledwie mnie słychać, a ten mi tu, że się panoszę! ;D ;D ;D
Uśmiałam się! Aż łzy z oczu pociekły! ;D :P :P :P
Awatar użytkownika
Jessica
Kontakt:

Post autor: Jessica »

Sysa pisze:Uśmiałam się! Aż łzy z oczu pociekły! ;D :P :P :P
ja też:) 8)
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Awatar użytkownika
denewa

Post autor: denewa »

Muszę Wam powiedzieć, że rzeczywiście szalejecie - tyle postów nabić w tak krótkim czasie... 8)
Jeszcze Was chyba tylko w Gryzolandzie u Oleczki nie widziałam... i na bazarku... :P

A sssouzie mały trzpiotek, którego wszędzie pełno ;)

Dzięki temu wszystkiemu jest wesoło :D

A wczoraj wpadłam na pomysł żeby tak się zebrać i zaspamować Paulowi wątek do dwusetnej strony ;D ... bo co narzeka :P By miał najdłuższy spamerski wątek na forum... :P ;)
Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”