Moderator: Junior Moderator
na okazy czekamy w Paulowym temacie.tak, tak, pilnie śledzimyPaul_Julian pisze:Porobię fotkich moich co lepszych okazów
hmm, ja chyba też nie wierzyłam, że ją jednak przewiozę. a było blisko. a jak bym przekazała, to pewnie po tygodniu pojechała odbić mój norweski kawałek sercaOleczka pisze:wiedzialam ze zostaniehehehe
mizianko dla dziewuszek
trzymam kciuki bedzie dobrze
ooo tak. tak. tak-tak-tak. lubimy nasz bezpieczny, ciepły(ekhmSysa pisze:ale co własny dom to własny dom![]()
ah tak. brzuchy jeszcze zostałySysa pisze:Ucaluj wszystkie panienki w brzuchy
no, Enigma...ona jest po prostu taka fajna rezolutna panienka.i nie dziw przecież, mieszka w szuflandiikla.kier pisze: Och, no o Enigme. Tak jej fajnie z oczu patrzeje
nic to, że mało znasz. mamy czasMało jeszcze znam te Twoje dziewczyny, ale bardzo się cieszę, że Kamizelka zostaje. Obślinić brzuszek, proszę!
Też nazywasz łaciatki krówkamisssouzie pisze: Mu bo krówka.
poplątanie z przeplątaniem![]()
KreciaJa tak nazwałem Kredkę . Czarna jak Krecik , ale Krecik to tak troche głupio , a Kredka brzmi troche jak Krecik... Swoja drogą często ja wołam "Krecia"
Bo się panoszysz u nas jak u siebiesssouzie pisze: (tfu, czasami już mam pisać Kredka zamiast Kamizelka, w ostatnim momencie sobie przypominam, że Kredka to nie u nas)
bo mi dobrze w Waszych tematach !Paul_Julian pisze:Bo się panoszysz u nas jak u siebieZresztą ja i Klimejszyn też ;p
mi tożeklimejszyn pisze:bo mi dobrze w Waszych tematach !Paul_Julian pisze:Bo się panoszysz u nas jak u siebieZresztą ja i Klimejszyn też ;p
Uśmiałam się! Aż łzy z oczu pociekły!sssouzie pisze: ja się panoszę, ja?
ja tak cichutko, czasem coś szepnę, że ledwie mnie słychać, a ten mi tu, że się panoszę!![]()
![]()
ja też:)Sysa pisze:Uśmiałam się! Aż łzy z oczu pociekły!![]()
![]()
![]()
Muszę Wam powiedzieć, że rzeczywiście szalejecie - tyle postów nabić w tak krótkim czasie...Paul_Julian pisze:Bo się panoszysz u nas jak u siebieZresztą ja i Klimejszyn też ;p