omamo, a skąd ja mam tyle postów ?sssouzie pisze:kurcze nawet nie zauważyłam, że mam już 1044postów...jak to leci nie wiadomo kiedy!
Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

-
- Kontakt:
Re: Śmietnik :D / Prawie SB
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
no dokładnie. też mnie zdziwiło.
dotarłam do wypowiedzi Nieji, gdzie stwierdziła, ze jest pedantką i 3 razy myśli zanim coś wyśle, i często kasuje, i dlatego ma tak mało postów, choć jest tak długo na forum. no i spojrzałam na moje
a jestem krócej
z ciekawości wystawiłam termometr za okno. maksimum na nim jest -20 mam nadzieje, że krzywdy mu nie zrobię..
dotarłam do wypowiedzi Nieji, gdzie stwierdziła, ze jest pedantką i 3 razy myśli zanim coś wyśle, i często kasuje, i dlatego ma tak mało postów, choć jest tak długo na forum. no i spojrzałam na moje

z ciekawości wystawiłam termometr za okno. maksimum na nim jest -20 mam nadzieje, że krzywdy mu nie zrobię..

...czyż nie dobija się koni...?
-
- Kontakt:
kurczę, a ja nie mam termometru. ale popytam po znajomych, może ktoś ma za oknem i powie mi jak tam jest na zewnątrz
bez szczurków...
ja nie wiem ile się taki termometr za oknem trzyma, żeby było w okolicach wiarygodności..
teraz pokazuje na - 12
pewnie jeszcze troszko spadnie.
ale za to śnieg już nie pada. a szkoda
teraz pokazuje na - 12
pewnie jeszcze troszko spadnie.
ale za to śnieg już nie pada. a szkoda
-
- Kontakt:
kolega mi napisał, że jest -15 

bez szczurków...
Dokładnie tak jestsssouzie pisze:no dokładnie. też mnie zdziwiło.
dotarłam do wypowiedzi Nieji, gdzie stwierdziła, ze jest pedantką i 3 razy myśli zanim coś wyśle, i często kasuje, i dlatego ma tak mało postów, choć jest tak długo na forum. no i spojrzałam na mojea jestem krócej

Spacery też dobra opcja, ale mi by się nie chciało. Wolę się do mikro zawału na basenie doprowadzić niż łazić. A że basen mam 7 minut drogi z domu...

Za szybko odchodzicie... Do zobaczenia po drugiej stronie kochani.
no Klimejszyn, jak na 1 w nocy to jest świetnie. przecież tak to za dnia ostatnio bywało!klimejszyn pisze:kolega mi napisał, że jest -15
popieram! toż to forum, pogadać dobra rzeczNieja pisze:Ale od kilku dni z tym walczę, bo to niedorzeczne!

a czasem najfajniejsze są wypowiedzi "wychlapane" takie bez zastanowienia.
ale tylko czasem. jak są czasem jacyś nowicjusze, lub zatwardzialcy i wszyscy szybko piszą, a ja chce czasem coś dopowiedzieć,
to zanim wcisnę wyślij to już 15 innych mi się wyświetla. to poprawiam, poprawiam i na końcu kasuję

też lubimyNieja pisze:Oh, ile ja już razy na basenie myślałam, że się utopię. Bywało, że schodziłam pod wodę, bo nie miałam siły. Tak powoli w pionie, jak na filmach się ludzie topią. Oddech wstrzymany i jak tylko trochę siły łapię, to chop do góry i do brzeguLubię te adrenalinę.

ja ogólnie wolę pływać w zbiornikach "brudnych", czyli jeziorowatych itp-
jak jadę na tydzień na rejs na mazury, to praktycznie z wody nie wychodzę, nawet jak zimna woda jest to lecę do wody.
-
- Kontakt:
no w sumie tak..ale co z tego, jak ja tu marznę i ogonki łapciatych marzną ?sssouzie pisze:no Klimejszyn, jak na 1 w nocy to jest świetnie. przecież tak to za dnia ostatnio bywało!

skądś to znamsssouzie pisze:ale tylko czasem. jak są czasem jacyś nowicjusze, lub zatwardzialcy i wszyscy szybko piszą, a ja chce czasem coś dopowiedzieć,to zanim wcisnę wyślij to już 15 innych mi się wyświetla. to poprawiam, poprawiam i na końcu kasuję![]()

bez szczurków...
chyba właśnie o to chodziło z rozróżnieniem: temperatura uśredniona i odczuwalnaklimejszyn pisze:no w sumie tak..ale co z tego, jak ja tu marznę i ogonki łapciatych marzną ?![]()

też marzniemy. ale w kominku wreszcie buzuje, w pokoju szczurowomoim wiem, że ciepło.
i to mnie niesamowicie cieszy, a co za tym idzie, rozgrzewa. a jeszcze kilka dni temu siedząc jak teraz na dole z laptokiem, siedziałam w 3 swetrach szaliku i czapce, próbowałam w rękawiczkach,ale taczpad nie działa wtedy.
patrzyłam już. u nas -16.
i nawet termometr nie pękł

Dobra! Też idę zobaczyć ile 'C mamy 

-
- Kontakt:
my też chcemy ciepełko :Csssouzie pisze:też marzniemy. ale w kominku wreszcie buzuje, w pokoju szczurowomoim wiem, że ciepło.
Fobijka nam okropnie chrumczy, dzisiaj antybiotyk z Kubusiem na siłę strzykawą do pyszczka. bunt był i to ostry, wyrywała się, nie chciałą przełykać, no ale kurczę, trzeba. tak mi szkoda maluszka, bo to taka okruszynka, waży jakieś 160 gram (ważyłam dzisiaj na szybko) i jak tu takiej kruszynce wciskać na siłę.. łzy w oczach miałam, głos mi się łamał, ale musiałam ją wymęczyć

bez szczurków...
A nie możesz na przykład kurczakowego Gerbera wymieszać z antybiotykiem? Szczury wolą "mięsne", niż "słodkie". Może sama zje? Czy nie da rady bidulka?klimejszyn pisze:antybiotyk z Kubusiem na siłę strzykawą do pyszczka

-20'C
-
- Kontakt:
ona nie je z ręki ani poza klatką. tak jak druga labisia. więc strzykawa musi pójść. a gerberki kupiłam dzisiaj (wczoraj
) to mogę pokombinować, o ile to przez sztrzykawkę przejdzie..
-20 stopni.. zimo idź już.

-20 stopni.. zimo idź już.
bez szczurków...
a jednocześnie..no właśnie, dla jej dobra.klimejszyn pisze:i jak tu takiej kruszynce wciskać na siłę.. łzy w oczach miałam, głos mi się łamał, ale musiałam ją wymęczyć
z resztą paskud też trudne są wszelkie musowe sprawy, jedynie Mu zawsze pozwala, patrząc mi w oczy, i ja wiem, że ona ufa.
i..i wtedy też mi się płakać chce- bo co jeśli kiedyś zaufa, a ja zawiodę?
przerażająca jest ta myśl.
jakże chętnie bym wam dała..klimejszyn pisze: my też chcemy ciepełko :C
-
- Kontakt:
cały czas słysze tą gruchającą kruszynkę. czemu mnie to spotyka..
najpierw Fetka chorowała, teraz Fobijka.
nienwidzę stycznia.

nienwidzę stycznia.
bez szczurków...